Az IVPN csak egy átlagos VPN-szolgáltatás, vagy valami igazán különleges. A rövid válasz: ez rendben van, nem vettük fel a legjobb VPN-listánkra, és kétlem, hogy valaha is bejutna-e rá.

Annak ellenére, hogy azt mondanánk, hogy ez csak átlagos, mégis érdekelheti, ha megnézi, és kideríti, hogy valóban nulla log VPN-e. Olvasson tovább!

IVPN áttekintésIVPN áttekintés

Átfogó, IVPN megbízható szolgáltatásnak tűnik, amelynek el kell végeznie a munkát legtöbb embernek. Természetesen minden VPN állítja, hogy ezeket a dolgokat megcsinálja, de vissza kell hámoznia a hagymadarabokat, hogy lássa, tartják-e az alku végét.

Nézzük meg, hogy az IVPN megfelel-e az elvárásainknak.

Mi az IVPN?

Ennek a gibraltári székhelyű vállalkozásnak a valódi neve a Privatus Limited. Úgy tűnik, hogy a szolgáltatás azt csinálja, amit minden más VPN, és ez az, tartsa biztonságban a böngészési előzményeket és az internetes szörfözést a kíváncsiskodók előtt.

Mi az IVPN?Mi az IVPN?

Nem számít, mit csinál online, a VPN-eknek el kell rejteniük személyazonosságukat az IP-cím leplezésével és az internetes forgalom titkosításával.

Szerint a Gibraltári szabályozó hatóság, Az IVPN lehetővé teszi az emberek számára, hogy bármilyen tőlük gyűjtött információt kérjenek. Ha az IVPN egészét nézzük, úgy tűnik, ez több, mint egy VPN-szolgáltató; valójában törődik az egyének magánéletével és védelmével.

Mi teszi az IVPN-t kiemelkedővé?

Ez a szolgáltatás sok nagyszerű funkcióval büszkélkedhet, de ezeknek ára van. Először vessünk egy pillantást mi teszi az IVPN-t kiemelkedővé a verseny között.

Mi teszi kiemelkedővé az IVPN-t?Mi teszi az IVPN-t kiemelkedővé?

 • Több eszköz kompatibilitás
 • Csatlakozik az útválasztókhoz
 • Integrált tűzfala van
 • AES-256 titkosítást használ
 • Ellenőrzött naplózás nélkül

Az IVPN árazás

Első pillantásra rájössz erre Az IVPN nem a legolcsóbb szolgáltatás a piacon. Jellemzői nem fognak senkit elkápráztatni, és van néhány buktató is ezzel a szolgáltatással (erre később rátérünk), de nézzük meg az árképzést.

Az IVPN árazásAz IVPN árazás

Mindenki kap egy háromnapos ingyenes próbaverziót, hogy Ön kipróbálhassa, ráadásul a hétnapos pénz-visszafizetési garancia. Tehát a három nap után még négy napot kap arra, hogy tesztelje, mielőtt teljes mértékben elkötelezi magát.

Ezen felül havi, negyedéves és éves tervet kínál.

Íme az árképzési tervek bontása:

 • Havi – 15,00 USD / hó
 • Negyedévenként – 13,33 USD / hó = 40,00 USD, negyedévente számlázva
 • Évente – 8,33 USD / hó = 100,00 USD évente számlázva

Végső adatvédelem az IVPN Multihop segítségévelVégső adatvédelem az IVPN Multihop segítségével

Függetlenül attól, hogy melyik tervet választja; a következő előnyöket kapja:

 • Hétnapos garancia
 • Védelem minden eszközön
 • 24/7 támogatás
 • Ellenőrzött napló nélküli szolgáltatás
 • Minden szerver
 • Alkalmazások Windows, macOS, iphone és Android rendszerhez
 • Korlátlan sávszélesség
 • Azonnali fiókaktiválás

Az IVPN legjobb tulajdonságai

Ha bejárja az internetet, rengeteg véleményt talál, amelyek az IVPN összes pozitívumát és negatívját tartalmazzák. A szolgáltatás szabványos felajánlásokkal rendelkezik, de jó munkát végez, hogy úgy érezze, védve és biztonságban van használat közben. Elmélyültünk, hogy megtaláljuk a VPN legjobb tulajdonságait.

Az IVPN legjobb tulajdonságaiAz IVPN legjobb tulajdonságai

Kiváló titkosítás

Ha azt mondanánk, hogy az IVPN kivételes titkosítási szabványokkal rendelkezik, az alábecsülést jelent. Megvalósítja AES-256 titkosítás 4096 bittel RSA kulcsok. Ezzel óránként új titkosítási kulcsok jönnek létre, amelyek további titoktartást biztosítanak.

Ez a csúcsvonal, a termésbiztonság krémje, amelyet senki nem tud feltörni. Ez megakadályozza a durva erőszakos támadásokat is. Ha elsődleges gondja a biztonság és a biztonság (aminek lennie kellene), az IVPN nem hagy cserben.

A torrentezés engedélyezett

Ha fájlokat szeretne letölteni és streamelni torrentek segítségével, akkor nem lesz gond az IVPN szerverek egyikén sem.

De ennek ellenére a sebesség nem volt elég gyors ahhoz, hogy felvegyük a legjobb VPN-ekbe a torrentlisták számára.

A torrentezés megengedett - Forrás: Shutterstock.comA torrentezés megengedett – Forrás: Shutterstock.com

Nincs naplózás (tényleg!)

Sok VPN-áttekintést végeztünk ennyi különféle szolgáltatásról, és mindegyikük azt állítja, hogy nem naplózza az adatait, de amikor elolvassa az apró betűs részt, mindig eltérések vannak. Nyilvántartásba vehetjük a következőket:

Az IVPN nem tárol, nem tárol és soha nem fog tárolni csatlakozási naplók. Nem gyűjt sütiket, és nem adja el adatait harmadik félnek.

A szolgáltatás összegyűjti a felhasználónevét, jelszavát és a szokásos fizetési információkat, és azokat saját titkosított szerverein tárolja.

Az IVPN még odáig is eljutott, hogy a naplózást nem igénylő kérelmet egy független auditált módon igazolták. A Cure53 2019 márciusában végezte el az ellenőrzést, és kijelentette, hogy „az IVPN adatvédelmi nyilatkozatait igaznak lehet ellenőrizni.” Az ellenőrzésről további információk találhatók itt.

Most az egyszer, nincsenek silány gyakorlatok vagy rejtett kiskapuk.

Élő chat

Az élő csevegésekben van valami, ami jól érzi magát egy termék vásárlásakor. Megnyugtató az a tudat, hogy problémája esetén szinte azonnali segítséget kaphat. Kutatásunk során megállapítottuk, hogy az átlagos válaszidő három és négy perc között mozog. Az IVPN élő csevegése reagál és hasznos.

Anti-Tracking & Anti-Malware funkcionalitás

Az IVPN alkalmazáshoz beépített AntiTracker nevű eszköz is tartozik. Lehetővé teszi a felhasználók számára a nem kívánt hirdetések blokkolását, elősegítve ezzel a böngészési sebesség növelését és a rosszindulatú programok elleni jobb védelmet. Blokkolja az adatkövetőket is. A vállalatok adatkövetők segítségével böngészési magatartásuk alapján online profilt alakítanak ki az emberekről, és ez óriási aggodalomra ad okot a magánéletben.

Az AntiTracker rendelkezik egy „Hardcore Mode” nevű opcióval is, amely hozzáférhetetlenné teszi a Google és a Facebook szolgáltatásait, és blokkolja a tulajdonukban lévő webhelyekre irányuló kéréseket. Ez a szolgáltatás különösen vonzó lesz azok számára, akiknek elegük van a magánélet figyelmen kívül hagyásából, amelyet ezek a cégek bebizonyítottak.

Az IVPN legrosszabb jellemzői

Annak ellenére, hogy a szolgáltatás rengeteg remek funkcióval rendelkezik, amelyeket érdemes megemlíteni, vannak olyanok, amelyeket az IVPN szeretne elrejteni. Itt vannak.

Az IVPN legrosszabb jellemzőiAz IVPN legrosszabb jellemzői

Alacsony kiszolgálószám

Az IVPN-nek 73 kiszolgálója van 39 helyszínen, 29 országban, aminek a VPN-felhasználók túlnyomó többségének bőven elegendőnek kell lennie. Ez a szám azonban még mindig meglehetősen kicsi, összehasonlítva más szolgáltatásokkal.

Például a Cyberghost, a Nordvpn, az Expressvpn mindegyikének több ezer szervere van. Ez nagy különbséget jelent a nagy sebesség és a magánélet megőrzésében.

Nincs Netflix

Netflix tovább javítja a VPN-szolgáltatók blokkolására irányuló intézkedéseit, és ez a szolgáltatói lista tartalmazza az IVPN-t. Kutatásunk során a MINKET, Kanada, Egyesült Királyság, és Hong Kong, nem tudtak semmit közvetíteni a Netflixről.

A Netflix-szel nagyon jól működő VPN-ekért nézze meg a Netflix legjobb VPN-je című cikkünket.

Nincs Netflix - Forrás: Shutterstock.comNincs Netflix – Forrás: Shutterstock.com

Lassú sebesség

Bár a teljesítmény nem biztos, hogy olyan fontos, mint a biztonság, szem előtt kell tartani. Nem számít, mennyire biztonságos és biztonságos a szerver, nem fogja tudni élvezni, ha hihetetlenül lassú.

Szerencsére az IVPN nem túl lassú, de bejelentkezéskor a letöltési sebesség jelentős csökkenését tapasztaltuk. Az online elvégzett sebességvizsgálatok alapján egyesek tapasztalták Hong Kongban 17,66 Mbps, Hollandiában pedig 63,89 Mbps a letöltési sebesség.

Ítéletünk

Mi a végső gondolatunk az IVPN-ről? Összességében biztonságos titkosítással rendelkezik a tűz kapcsolóval a kill kapcsoló helyett. Soha nem vezet naplót az adatairól, amiről sok mindenről nem lehet elmondani VPN-szolgáltatások.

Ítéletünk - Forrás: Shutterstock.comÍtéletünk – Forrás: Shutterstock.com

Nagyon sok dobozunkat ellenőrzi.

A felhasználók főbb problémái közé tartozik, hogy nem lehet nézni a Netflixet, és meglehetősen kevés kiszolgálóval rendelkezik.

Szeretjük az adatvédelmet, de még mindig nem elég jó ahhoz, hogy a legjobb vpn-listánk legyen. Manapság csak annyi nagyszerű választás van, hogy nem akarsz semmi átlaggal megelégedni.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me