NordVPN felbukkan a közelben minden lista tetején a legjobb VPN szolgáltatások. Nemrégiben ezt a VPN szolgáltatást néztük meg az ExpressVPN elleni fej-fej mellett versenyben, és megállapítottuk, hogy ez méltó kihívó az első helyre, amint itt láthatja: ExpressVPN vs NordVPN.

Nézze meg alább a 2020-ra vonatkozó átfogó NordVPN-áttekintést.Nézze meg alább a NordVPN átfogó, 2020-as áttekintését.

Ebben a cikkben (Frissítve 2020. április 3.) , részletesebben fogjuk ismertetni a NordVPN-t, így Ön maga döntheti el, hogy megtalálta-e a keresett VPN-szolgáltatás.

Íme a NordVPN szempontjai, amelyeket ma megvizsgálunk:

 • Eszköz támogatás
 • Sebesség
 • Biztonság és adatvédelem
 • Földrajzi és jogi szempontok
 • Globális lefedettség
 • Streaming és torrentezés
 • Kapcsolatok, ár és érték
 • Különleges képességek
 • Vevőszolgálat

Merüljünk be közvetlenül.

Eszköz támogatás

Nem számít, milyen jó egy VPN, ha nem fog működni az eszközeivel. Szerencsére ez nem jelent problémát a NordVPN-nél. Ezek a srácok támogatja az összes főbb operációs rendszert és jó néhány egzotikusabb eszköz. Ezek tartalmazzák:

NordVPN HomeNordVPN Home

Részleges klienslista

 • ablakok
 • Mac operációs rendszer
 • Linux
 • iOS
 • Android
 • Android TV
 • Földi szeder
 • Raspberry Pi
 • Többféle útválasztó
 • Még több

Sebesség

Sok VPN-értékelés publikál sebességteszt eredményei végleges feltöltési és letöltési eredményekkel. Vagy súlyozott átlagok bizonyos időtartamra. Vagy valamilyen saját rendszer.

Ezek a tesztek bizonyos mértékben hasznosak. De a VPN sebesség-tesztelése igen bonyolítja a sok változó amelyeket figyelembe kell venni. Íme néhány tényező, amelyek befolyásolhatják az eredményeket:

 • A tesztelést végző számítógép helye
 • A tesztelést végző számítógép internetkapcsolatának sebessége
 • A tesztelt VPN-kiszolgáló (vagy szerverek) helye
 • A napszak a tesztelő számítógépen
 • A tesztelt szervereken a napszak
 • A tesztben használt adatok típusa

Ahelyett, hogy megpróbálná beállítani a mindent és a véget VPN sebességtesztelő környezet (ha ilyen is létezik) úgy döntöttünk, hogy kihasználunk néhány meglévő adatot. Pontosabban mi konzultált a VPN összehasonlító teszt 2018-ban közzétett jelentés az AV-TEST GmbH jelentése. Ezt a jelentést az AnchorFree, a HotSpot Shield Elite kiadója készítette. 12 VPN-t hasonlított össze különféle mérőszámokkal, beleértve a következőket: NordVPN.

A NordVPN kap SpeedTest ajánlott jelvényt - Forrás: NordVPN.comA NordVPN kap SpeedTest ajánlott jelvényt – Forrás: NordVPN.com

Sebességvizsgálatában, figyelembe vette a kapcsolat feltöltési és letöltési sebességét, valamint a késést. Ha valós idejű játékos vagy, a késleltetés valószínűleg legalább annyira fontos számodra, mint a letöltési sebesség. Ez annak ellenére is igaz, hogy a VPN sebességtesztjeinél nem gyakran látják számszerűsítve.

Az AV-TEST GmbH jelentésbe belemerülve megtudtuk, hogy a NordVPN A késés, valamint a feltöltés és a letöltés sebessége jól sikerült. Bár nem a leggyorsabb VPN a világon, de biztosítja az átlagosnál jobb teljesítmény ennek megfelelőnek kell lennie bármilyen felhasználásra.

Mivel a VPN használatának fő okai a biztonság és az adatvédelem, folytassuk itt.

A NordVPN nemrégiben kiadta NordLynx rendszerét Windows, Android, iOS és macOS rendszerekhez is (korábban csak Linux számára volt elérhető). A NordLynx kihasználja az új WireGuard technológiát, amely sokkal karcsúbb architektúrát kínál, ígéretes sebességelőnyökkel. A NordVPN szolgáltatást ennek az új technológiának a segítségével tesztelték 256 886 sebességteszt segítségével, és a vállalat megállapította, hogy a NordLynx volt a leggyorsabb VPN protokoll az összes rendelkezésre álló közül.

Biztonság és adatvédelem

Míg az emberek gyakran keverik a biztonságot és a magánéletet, ezek két külön jellemző, amelyekre szükséged van az internet biztonságos böngészéséhez. A VPN-ek tekintetében, A biztonság az a képesség, amely megakadályozza, hogy mások elolvassák a számítógép és a VPN szolgáltatás között áramló üzeneteket. Az erős titkosítás használata hátsó ajtók nélkül biztonságot nyújt.

Az adatvédelem az a képesség, hogy ellenőrizzék, ki láthatja az Ön személyes adatait. A VPN – ek tekintetében a az adatvédelmi beszélgetés általában arra koncentrál, hogy a VPN milyen naplókat őriz és mennyi ideig őriz.

NordVPN Security

A NordVPN biztosítja kiváló biztonság az internetes tevékenységeihez. A csúcsminőségű titkosítást használja annak megakadályozására, hogy a snoopok lássák, mit csinál online.

IOS és macOS operációs rendszerek esetén a NordVPN alapértelmezett értéke: az IKEv2 / IPsec VPN protokoll használatával és az adatait a következő generációs titkosítás (NGE) használatával biztonságossá teszi.

A NordVPN kiválasztja a legjobb titkosítási beállításokat

Windows, Linux, Android és más operációs rendszerek esetén a NordVPN alapértelmezés szerint a OpenVPN protokoll. Ahogy a neve is mutatja, az OpenVPN egy nyílt forráskódú VPN protokoll. A maximális biztonság érdekében az OpenVPN rendszerük a AES-256-GCM titkosítási algoritmus 2048 bites DH kulccsal.

Az erőteljes titkosításon túl, NordVPN megvédi az IP és DNS szivárgásoktól. Néha megengedte WebRTC szivárgás a 2018. évi AV-TEST tesztprogram során. De ez akkor volt. Egy 2018. szeptemberi blogbejegyzés szerint a NordVPN állítja megállt a WebRTC szivárgása.

A legtöbb NordVPN termék rendelkezik a beépített Kill-Switch. Amikor VPN-hálózaton keresztül csatlakozik az internethez, a kommunikáció titkosított és biztonságos. De mi történik azon ritka esetekben, amikor elveszíti a kapcsolatot a VPN-jével? Ezután a régi, nem titkosított kapcsolaton keresztül csatlakozik az internethez. Más szóval, a kapcsolat már nem lenne biztonságos.

NordVPn Kill-Switch – Forrás: commons.wikimedia.org

A NordVPN Kill-Switch célja ennek a problémának a kezelése. Ha megszakad a kapcsolat az NordVPN hálózattal, a Kill-Switch úgy lett kialakítva, hogy megakadályozza a számítógép internetkapcsolatát, ezáltal megvédi adatait az expozíciótól.

Az operációs rendszertől függően a Kill-Switch kétféle módon működik. Ha Android vagy iOS operációs rendszert futtató mobileszközöket használ, akkor a Kill-Switch teljesen letiltja az összes internet-hozzáférést ahelyett, hogy blokkolná a konkrét alkalmazásokat. Ez a legbiztonságosabb módja menjen, mert biztosítja, hogy a titkosítatlan adatai ne szivároghassanak ki az internetre.

Windows és macOS asztali rendszereken elmondja a Kill-Switch-nek mely alkalmazásokat kell blokkolnia ha a kapcsolat megszakad. Más alkalmazások visszatérnek az adatok titkosítás nélküli küldéséhez. Bár ez egy tisztességes megközelítés, mégis az kevésbé biztonságos mint blokkolni az összes kommunikációt.

A NordVPN csapata rájön ez egy kérdés. A honlapján azt mondja, hogy:

“… a Kill Switch funkció javításán vagyunk, így az alkalmazások leállítása helyett rendszerszinten megszakíthatja az internetkapcsolatot.” NordVPN WebhelyNordVPN weboldal

Összefoglalva, a még fejlődő Kill-Switch technológiájuk kivételével a NordVPN a lehető legmagasabb biztonságot nyújtja, függetlenül attól, hogy milyen eszközön használja.

De mi a helyzet a 2018 márciusi biztonsági megsértéssel??

2019 októberében a Nordvpn lejárt magánkulcsát biztonsági kutatások tárták fel. Bár lejárt, meglehetősen aggasztó volt, mivel azt mutatta, hogy valaki felhasználhatta volna a Nordvpn-t utánzó szerver felállítására. A Nordvpn szerint ez egy 2018-ban történt incidenshez kapcsolódott, amelyet azóta megoldottak.

2018-ban a Nordvpn által használt egyik adatközpont volt egy kibertámadó megsértette, ez csak 2019-ben derült ki, amikor a Nordvpn lejárt magánkulcsát feltárták a kutatók. Ez a megsértés nem a Nordvpn rendszer / szoftver problémájához kapcsolódott, hanem az adatközpont szolgáltatójukkal kapcsolatos mögöttes problémák miatt. Mivel a Nordvpn nem tárol naplókat, felhasználói információkat nem loptak el, azonban ez továbbra is hatalmas biztonsági kérdés volt. A Nordvpn azóta felmondta a szolgáltatóval kötött szerződését.

Mi a legfontosabb elvihetőség itt? Ha VPN-t fog választani, válasszon egyet, amely nagyon szigorú irányelvekkel rendelkezik a személyes adatok védelme érdekében. Mivel az ilyen típusú biztonsági események időről időre megtörténnek, függetlenül attól, hogy milyen jó a VPN-társaság.

Vegye fel a NordVPN-t

Proxy szerverek

Néha nincs szüksége a VPN által biztosított biztonságra. Ha csak az IP-cím megváltoztatására van szüksége, akkor ne törődjön azzal, hogy a kommunikáció titkosított-e, VPN helyett használhat proxy szervert.

Ilyen helyzet lehet, amikor csatlakozni szeretne egy streaming szolgáltatáshoz egy másik országban. Sok ilyen szolgáltatás blokkolja a földrajzi régión kívüli kapcsolatokat. Ezt úgy teszik meg, hogy ellenőrzik minden csatlakozni próbáló eszköz IP-címét. Ha csatlakozik a szolgáltatáshoz egy olyan IP-címmel, amelyet a szolgáltatás érvényesnek ismer el, megkerülheti a kísérleteit, hogy távol tartsa Önt.

Hogyan változtatja meg a proxy az IP-címetHogyan változtatja meg a proxy az IP-címet

A VPN lehetőséget nyújt arra, hogy csatlakozzon különböző IP-címmel rendelkező kiszolgálókhoz így kihúzhatja ezt a trükköt a NordVPN segítségével. De a titkosítás / visszafejtés, amelyet a VPN-nek meg kell tennie, növeli a szükséges erőforrásokat és lelassítja a kapcsolatot.

Az IP-cím megváltoztatásának előnyei, a titkosítással járó költségek nélkül, A NordVPN hozzáférést biztosít nagy sebességű proxy szervereihez.

NordVPN adatvédelmi irányelvek & A napló nélküli állapot megerősítése

A NordVPN kiváló naplózási politikával rendelkezik. És 2018-ban úgy döntött, hogy bebizonyítja, hogy ez nem csupán tétlen marketing beszélgetés. Eljegyezték PriceWaterhouseCoopers AG to ellenőrizze a követelést. A NordVPN blog szerint:

“Az auditorok célja az volt, hogy kiderüljön, szolgáltatásunk megfelel-e a napló nélküli VPN-szolgáltatás nyújtásának igényeinknek, és úgy gondoljuk, hogy sikeresen teljesítettük a tesztet.”NordVPN Blog

A. Teljes eredményei ellenőrzés nem nyilvános. Nem láttunk azonban ellentmondó bizonyítékot NordVPN-ek napló nélküli VPN-szolgáltatás nyújtásának igénye.

Földrajzi és jogi szempontok

Néhány évvel ezelőtt gyakran nem tudtuk és nem törődtünk azzal, hogy fizikailag hol található egy webszerver, vagy hol található egy webhely legálisan. De ezek a szempontok igen rendkívül fontos, ha VPN-ről van szó.

Az országok politikája nagyon eltérő amikor online tevékenységekről van szó. Az egyik országban teljesen legális online tevékenységek miatt a másik börtönbe kerülhet. Az országok (és kémügynökségeik) is nagyon különböző elképzeléseik vannak az online adatvédelemről. Néhány ország tiszteli mindenkiét magánélet. Mások úgy vélik, hogy senkinek nincs joga a magánélethez, és mindent megtesz, hogy kémkedjen mindazért, amit tesz.

Tehát a VPN-szolgáltatás kiválasztásakor, fontos tudni, hogy hol találhatók és milyen követelményeket támaszt rájuk az a hely. Beszéljünk konkrétan a NordVPN-ről:

Jogi illetékesség

A NordVPN az Panamában található, magánélet-barát joghatóság. Panama nem ír elő semmilyen kötelező adatmegőrzési irányelvet VPN-szolgáltatások. Mint láttuk a Magánélet szakaszban a NordVPN kihasználja a panamai törvény által biztosított szabadságot és nincs naplózási szolgáltatás.

Jogi illetékességJogi illetékesség

A hírek szerint azonban az Egyesült Államok nyomására 2012-ben Panama törvényt hozott rendkívül szigorú szerzői jogi törvény. A bírságok potenciálisan befutnak a több százezer dollár a letöltésért szerzői jog által védett anyag, a tartalom streamingje itt nagy problémákhoz vezethet. Bár a panamai kormány nem követeli meg a NordVPN-től, hogy ma regisztrálja a felhasználói tevékenységet, ez a politika a jövőben megváltozhat.

Ez azt jelenti, hogy annak az esélye, hogy egy nem állampolgár után megy a helyi törvények megsértése miatt, jóval kisebb, mint egy állampolgár esetében. Feltéve, hogy nem Panamában élsz, a nagyon kicsi annak a kockázata, hogy bármilyen ilyen változás megcélozza Önt.

Vegye fel a NordVPN-t

Fizikai távolság

Bár a jelek gyorsan haladnak az interneten, nem végtelenül gyorsak. Minél tovább kell utazniuk, annál tovább tart. Amikor VPN nélkül látogat meg egy webhelyet, az egyetlen távolság a számítógép és a szerver között van, amelyen a webhely található. Amikor ugyanazon a webhelyen látogat VPN-t, az üzeneteknek két állomása van: a számítógép és a VPN-kiszolgáló, valamint a VPN-kiszolgáló és a webhely között..

A kiszolgáló fizikai távolsága - Forrás: Shutterstock.comA kiszolgáló fizikai távolsága – Forrás: Shutterstock.com

Minél hosszabb ez a két láb fizikailag, annál hosszabb ideig tart az üzenet oda-vissza továbbítása. A fizikailag Önhöz vagy a csatlakozni kívánt webhelyhez közeli VPN-kiszolgáló használata minimalizálja a késéseket. A NordVPN-nek vége 5100 szerver terjesztve a világ 60 országában. Ez nagymértékben növeli annak esélyét, hogy képes lesz csatlakozni egy közeli VPN-kiszolgálóhoz, vagy a megtekinteni kívánt webhelyhez vagy más forrásokhoz, ezáltal minimalizálva ennek a tényezőnek a hatását.

Cenzúra és felügyelet

Néhány ország cenzúrázza a híreket és információkat hogy a kormány nem akarja, hogy a helyi lakosság lássa. Más országokban hagyják, hogy a helyiek bármit megtegyenek, amit csak akarnak a rendőrség és a hírszerző ügynökségek nyilvántartják, mit csinálnak hogy a jövőben ellenük használja.

Bár Panama nem tesz ilyeneket a saját lakosságával (amennyire tudjuk), ha panamai, akkor valószínűleg kerülnie kell NordVPN hogy elkerüljék a jövőbeni problémákat.

Globális lefedettség

NordVPN szerverek listájaNordVPN szerverek listája

Amikor a VPN-szolgáltatás globális lefedettségről van szó, a nagyobb valóban jobb. A több szerver több IP-címet jelent, amelyet a szolgáltatásokba történő bejelentkezéskor kell használni. Ez további lehetőségeket jelent az elfoglalt (tehát lassú), karbantartás miatt leállt vagy más módon jelenleg nem hasznos kiszolgáló megkerülésére.. Ha a sebesség kérdés, akkor több szerver több lehetőséget jelent A fizikai távolság minimalizálása érdekében az üzeneteknek el kell utazniuk a számítógép és bármilyen internet-erőforrás között, amelyhez csatlakoznak.

Több ország több lehetőséget jelent a meglévő szolgáltatásokba történő bejelentkezéshez földrajzi korlátozású vagy cenzúrázva.

A NordVPN több mint 5842 szerverrel rendelkezik 59 országban világszerte, ami növekedés a tavalyi évhez képest, amikor beszámoltunk arról, hogy 5100 szervere volt 60 országban. Ez a létező egyik legnagyobb VPN-hálózat. Ez a nagy méret megadja nekünk azokat az előnyöket, amelyekre most kitértünk. Ez is ad A NordVPN képes speciális szerverek felajánlására és szolgáltatások, mint amire később a cikkben kitérünk.

Streaming és torrentezés

A VPN egyik legfontosabb felhasználási esete a multimédiás tartalmak megtekintése. Akár a streaming (a tartalom valós idejű megtekintése), akár a torrentezés (a tartalom másolatának letöltése először) az embereket általában a VPN sebessége foglalkoztatja. De ebben a történetben több van, mint a nyers sebesség. Gyorsan áttekintjük a sebességet és a kapcsolódó tényezőket, majd továbblépünk annak biztosítására, hogy biztonságban legyünk tartalom közvetítése vagy torrentezése közben.

A sebesség és a kapcsolódó tényezők

Feltéve, hogy tisztességes internetszolgáltatója van, a NordVPN az elég gyors a streaminghez és a torrentezéshez. Gyors kiszolgálókat biztosítanak, és nem szabnak sávszélességi korlátokat vagy havi letöltési korlátokat. Az AV-TEST GmbH 2018. évi jelentése szerint a NordVPN sokkal gyorsabb volt a streaming és a torrentezés terén, mint a legtöbb tesztelt VPN. Valójában, A NordVPN az első helyet szerezte meg a legjobb VPN a torrentezéshez útmutató.

De ez nem vesz figyelembe néhány kapcsolódó tényezőt. Ahogy korábban érintettük, az Ön által használt VPN-kiszolgáló fizikai helye lelassíthatja a dolgot azáltal, hogy az üzenetek tovább utaznak. Annyi szerverrel, sok helyen, NordVPN rengeteg lehetőséget kínál a probléma elkerülésére. A NordVPN is kínál speciális szerverek, amelyek a P2P megosztására vannak optimalizálva.

NordVPN vélemények - Sávszélesség-fojtásSávszélesség-fojtás

Mint tudják, még a leggyorsabb VPN is némileg lelassítja a kapcsolatot. Van azonban egy eset, amikor a NordVPN használata lehetséges felgyorsítja a streaminget. Néhány internetszolgáltató használja Sávszélesség-fojtás hogy lassítsák a tartalmat közvetítő embereket. Ezt azért teszik, hogy csökkentsék a hálózatuk terhelését.

Ilyen helyzetekben, az a tény, hogy a NordVPN titkosítja az üzeneteit, elkerülheti ezt a fojtást. Ha az internetszolgáltató nem tudja, hogy közvetít vagy torrentez, akkor nem tudja fékezni a kapcsolatot. Ez nagyobb letöltési sebességet eredményezhet mint amikor nem a VPN-t használja.

Biztonság közvetítés vagy torrentezés közben

Streaming során, de különösen torrentezéskor, feltétlenül szükséges, hogy a VPN-e ne tegye közzé az igazi IP-címét. Noha ritkák, a tartalomkészítőkről kiderült, hogy az IP-címük és azután az internetes torrentezők nyomára bukkannak hatalmas összegek miatt perelje be őket abban a reményben, hogy elriasztja másokat a tartalom ilyen módon történő letöltésétől.

Folyó

Szerencsére a NordVPN Kill-Switch és WebRTC szivárgásvédelme biztonságban fogja tartani az IP-címét.

Mi a helyzet a Netflix-szel?

A Netflix nagy erőfeszítéseket tesz arra, hogy megpróbálja Önt arra az egyetlen regionális Netflix könyvtárra használni, amelyre előfizet, és csak akkor, ha az adott regionális könyvtár által lefedett földrajzi régióban tartózkodik..

Itt egy példa. Tegyük fel, hogy jelenleg nem használ VPN-t. Ha feliratkozott a Netflix USA-ra, és megpróbálja bejelentkezni a szolgáltatásba az Egyesült Államok IP-címének használatával, nem okozhat gondot a Netflix USA-hoz való csatlakozás.

Netflix VPNNetflix VPN

De mondd Londonban nyaral. Ha most megpróbál bejelentkezni a Netflix USA-ba, akkor nem fog tudni. Miért? Mivel Egyesült Királyság IP-címével próbál bejelentkezni. A Netflix mostantól való megszerzéséhez fel kell fizetnie a Netflix UK-ra, és csatlakoznia kell ehhez. Ez hozzáférést biztosít a Netflix UK könyvtárához, amelynek tartalma más lesz, mint az USA könyvtárának.

Vagy használhat VPN-t. Nem sok VPN képes túljutni a Netflix biztonságán, így használhatja a szokásos előfizetését. NordVPN egyike azoknak a VPN-knek, amelyek jó tapasztalatokkal rendelkeznek a blokádok megkerüléséről, túlhaladásáról vagy túllépéséről, amelyeket a Netflix dob, hogy távol tartsa Önt.

Most már értsd meg, hogy ez nem azt jelenti A NordVPN az idő 100% -ában felülmúlja a Netflixet. Ezt egyetlen VPN sem tudja megtenni. A Netflix mérnökei állandó háborúban állnak a VPN-mérnökökkel, ideiglenes győzelmet aratva egyik vagy másik fél számára. Csak annyit mondhatunk biztosan, hogy ha meg akarja győzni a Netflix geo-blokkolását, A NordVPN több sikerrel rendelkezik, mint a legtöbb VPN-szolgáltatás.

Kapcsolatok, ár és érték

Íme néhány további tényező, amelyet érdemes figyelembe venni az NordVPN értékelésekor.

Kapcsolatok

Az emberek többségének ma több, internethez csatlakoztatott eszköze van a házban. Jellemzően használom két számítógép, egy okostelefon és egy tabletta napközben. Csak akkor lenne értelme mindegyiket VPN-mel védeni.

A legtöbb VPN-szolgáltatás lehetővé teszi szoftverük telepítését annyi eszközre, amennyit csak akar. De korlátozzák az egyidejű kapcsolatok számát. Vagyis csak bizonyos számú eszközt engedélyeznek egyidejűleg aktívan a hálózatukhoz.

A NordVPN legfeljebb hat egyidejű kapcsolatot engedélyezA NordVPN legfeljebb hat egyidejű kapcsolatot engedélyez

NordVPN lehetővé teszi hat (6) eszköz csatlakoztatását egyidejűleg a VPN hálózatra. Ez egy nagylelkű politika mivel a legtöbb VPN kevesebb egyidejű kapcsolatot támogat.

De mit csinálsz, ha szükséged van rá több mint 6 egyidejű kapcsolat? Mielőtt regisztrálna egy második NordVPN előfizetésre, fontolja meg a szolgáltatás telepítése az útválasztóra. Ha ezt megteheti, minden útválasztóhoz csatlakoztatott eszköz automatikusan használja a VPN-t.

A NordVPN olyan alkalmazásokat tartalmaz, amelyek az útválasztó több modelljére telepíthetők. Ahogy el lehet képzelni, a beállítás elvégzése bonyolultabb, mint a számítógépen vagy okostelefonon történő beállítás. De ha van egy kis számítógépes hozzáértése, és az útválasztója egyike azoknak, amelyeket a NordVPN támogat, akkor megteheti egyszerre védje meg az egész háztartását.

Vegye fel a NordVPN-t

Ár

Ha hajlandó befektetni egy többéves előfizetésbe, A NordVPN nagyszerű árazással rendelkezik. Itt van a NordVPN árazás 2020 áprilisától:

A terv hossza Ár Teljes ár számlázva előre
1 hónap Havonta 11,95 USD 11,95 USD
1 év Havonta 6,99 USD (számlázás évente egyszer) 83,88 USD
2 év Havonta 3,99 USD (2 évente egyszer számlázunk) 95,75 USD
3 éves Havonta 3,49 USD (3 évente egyszer számlázunk) 125,64 USD

A havi előfizetés drága, havi 11,95 dollár. De nézze meg, hogy csökkennek az árak ahogy meghosszabbítja a futamidőt. Egy hároméves előfizetés 2,99 USD / hó és csak körülbelül 24 dollárba kerül, mint egy éves előfizetés. Havi 2,99 USD (95,75 USD, amelyet háromévente egyszer számláznak előre) jó ár egy olyan minőségi termékért, mint a NordVPN.

A NordVPN nem kínál ingyenes próbaverziót. De ne aggódjon a bezárás előtt, mielőtt valóban tesztelje a szolgáltatást. A cég 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál, így alaposan megnézheti anélkül, hogy hosszú távú szerződésbe kötné magát.

Érték

A A VPN értéke személyes megítélés. Attól függ, hogy pontosan hogyan fogja használni a szolgáltatást, és milyen fontos dolgok, például az online biztonság és magánélet neked vannak. Ha azonban feltételezzük, hogy tipikus VPN-vevő vagy, aki védeni akar az adatvédelem és a biztonság a számítógép használata közben, akkor egy többéves NordVPN előfizetés sok értéket kínál.

A NordVPN jó ár-érték arány??

Hat csúcskategóriás védelmet kap hat egyidejű kapcsolatról egy bevált napló nélküli VPN, hatalmas szerverhálózattal és nagyjából minden olyan támogatás, amelyet online szeretne csinálni. Mindez kevesebb, mint 3 USD havonta ha akarod.

Ez jó értéknek tűnik számunkra.

Vegye fel a NordVPN-t

További jellemzők

Mint már láthattuk, a NordVPN ad neked néhányat az alapvető VPN-funkcionalitáson túl hasznos szolgáltatások. Az olyan dolgok, mint az ingyenes proxy szerverek és a dedikált P2P szerverek, nagyszerű bónusz funkciók. Íme még néhány:

YouTube Proxy – A YouTube mindenféle korlátozást alkalmaz arra vonatkozóan, hogy kik és miként tekinthetik meg a videókat. A NordVPN YouTube Proxy titkosított kapcsolatot biztosít a YouTube-hoz lehetővé teszi, hogy megkerülje ezeket a korlátozásokat. Ez Chrome vagy Firefox kiterjesztés formájában jelenik meg.

YouTube Proxy

Hagyma a VPN felett – A Onion VPN over, a NordVPN mindent megtesz azért, hogy csatlakozzon a Tor névtelenségi hálózathoz. Bár azt gondoljuk, hogy az jobb beállítani a Tor böngészőt és a VPN-t külön, (lásd Tor vs VPN útmutató) ez jó megoldás lehet alkalmi Tor használatra.

Hagyma VPN felett

CyberSec Security Suite – Ez a funkció automatikusan blokkolja a rosszindulatú webhelyeket, megöli a hirdetéseket és megakadályozza bothálók tól től átveszi a számítógép irányítását.

CyberSec

Dupla VPN – Ha úgy érzi, hogy egy VPN által biztosított védelem nem elegendő, és nem akarja hozzáadni a biztonságos böngésző mint Tor a keverékhez, A NordVPN kettős VPN-t kínál. Ahogy a neve is mutatja, ez magában foglalja a csatlakozást egy VPN-kiszolgálóhoz, amely aztán egy másik VPN-kiszolgálóhoz kapcsolódik, az üzenetek kettős titkosítását eredményezi.

Dupla VPN

Nem vagyunk meggyőződve e megközelítés előnyeiről, de ha extra erős biztonságra van szüksége, lehet, hogy neked szól.

Vevőszolgálat

Senki sem akar kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálattal, de nagyon jó tudni, hogy ott van, ha bármikor szüksége van rá. A NordVPN a a támogatási lehetőségek teljes skálája, beleértve:

 • 24/7 Élő csevegés
 • E-mail támogatás
 • Tudásbázis

Bár nem kellett használnunk a NordVPN ügyfélszolgálatát, mégis jó érdemeket szerzett azoktól az emberektől, akik használják őket.

Következtetés

Ha bármit elvett a NordVPN felülvizsgálatunkból, akkor az kell, hogy ez a szolgáltatás olyan erő, amellyel számolni kell. Megteheti a munkát mindenki számára, aki minőségi VPN-szolgáltatást keres gyakorlatilag minden kategóriában a csúcs közelében helyezkedik el.

Vegye fel a NordVPN-t

Hivatkozások

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me