Perfect Privacy VPN Review [2020] – Megbízható és biztonságos szolgáltatás

A tökéletes és a magánélet szerepel a címben. A VPN-t azonban a Vectura Data Management Limited nevű svájci vállalat üzemelteti, és 2014-ben alapították.

A Perfect Privacy számos funkciót kínál, amelyek közül néhányat nem mindig látunk. Az egyik hihetetlen tulajdonság „multi-hop” funkciója ez lehetővé teszi négy különféle szerver összekapcsolását, amelyeken körbeugorhat a nagyobb biztonság érdekében.

Tökéletes adatvédelmi VPN felülvizsgálatTökéletes adatvédelmi VPN felülvizsgálat

Bár a funkciók nagyszerűek, hogyan Tökéletes adatvédelem verem a szempontból titkosítási és védelmi szabványok? Találjuk ki.

Miért tökéletes adatvédelem?

Ha VPN-t keres, az azt jelenti, hogy valószínűleg aggódik az online adatvédelme miatt. Számos oka van annak, hogy valaki el akarja rejteni online személyazonosságát, és az Ön okától függetlenül a Tökéletes adatvédelem a nagyszerű munka az IP-cím és a hely leplezésében.

Miért tökéletes adatvédelem?Miért tökéletes adatvédelem?

Tökéletes adatvédelem iparági szabványú titkosítás és protokollok, és nincs naplózási házirendje. A szolgáltatás kompatibilis a Windows, Linux, Apple, iphone és Android rendszerekkel is.

Íme néhány a legjobb tulajdonságok / előnyök a tökéletes adatvédelemről:

 • Nincs forgalomkorlátozás
 • Akár 1000 Mbps sávszélesség
 • Nincs naplózás
 • Lopakodó VPN technológia
 • Hétnapos pénzvisszafizetési garancia
 • Integrált tűzfalvédelem
 • Legfeljebb négy szerver lépcsőzetes
 • DNS szivárgásvédelem
 • Nagyszerű VPN játékhoz

Mennyibe kerül?

A Perfect Privacy nem kínál ingyenes lehetőséget, de három különböző fizetett csomag közül választhat. Minden csomag ugyanazokkal a tulajdonságokkal és előnyökkel jár. Az egyetlen dolog, ami megváltozik, az a megállapodás időtartama és a befizetett pénzösszeg.

Tökéletes adatvédelmi VPN-árakTökéletes adatvédelmi VPN-árak

Itt van a három fizetési terv:

 • Egy hónap: Havonta 12,99 USD
 • Egy év: 9,99 USD havonta (119,99 USD évente számlázva)
 • Két év: Havonta 8,95 USD (évi 214,95 USD)

A Paymentwall használatával a Perfect Privacy ajánlatokat kínál 60 különböző fizetési mód, beleértve a PayPalt, a betéti / hitelkártyát és kriptovaluta.

Tökéletes adatvédelem

Mit szeretünk a tökéletes adatvédelemben

Ez a szolgáltatás számos más funkcióval rendelkezik VPN-szolgáltatások ne kínálja. Vessünk egy pillantást néhányra legnagyobb profik a Tökéletes Adatvédelem számára.

Opciók, Opciók, Opciók

Ezzel a szolgáltatással több lehetőséget kínál, mint amire valaha szüksége lesz. Függetlenül attól, hogy milyen csomagot választ, megkapja OpenVPN és IPSec, SSH, ZOKNI5, és PPTP-proxyk. A legtöbb ember számára az OpenVPN elegendő, és hacsak nem ismeri jól ezeket a proxikat, valószínűleg békén kell hagynia. Akárhogy is, mindig jó, ha van választási lehetőség.

Tökéletes adatvédelmi VPN protokoll opciókTökéletes adatvédelmi VPN protokoll opciók

A protokollválasztás mellett Ön is lehetősége van akár négy különböző szerver összefűzésére így gyorsan és egyszerűen ugrálhat.

256 bites titkosítás

Ma a 256 bites az ipari szabvány, és egyetlen hacker sem tudott rajta keresztül törni. Ez katonai szintű titkosításnak mindig az Ön követelményének kell lennie amikor vásárol egy VPN után. Eddig a Tökéletes adatvédelem nagyon jól megy, ha a biztonságról és magánélet.

Nincs naplózás, nincs hazugság

Nagyon sokszor találunk olyan fakitermelési irányelveket, amelyek fantasztikus szakzsargonnal rendelkeznek, hogy megnehezítsék az emberek megértését. A Tökéletes adatvédelem esetében nem ez a helyzet. Azt nem tart semmilyen naplót, és nem tárol adatokat. Ennek a VPN-nek a kialakítása megakadályozza az adatok valaha tárolását, így tudja, hogy biztonságban van ezzel a szolgáltatással.

Nincs szivárgás

Néha a VPN-ek kiszivárogtatják az igazi IP-címet. A VPN-nek valóban egy feladata van, ez pedig megakadályozza, hogy bárki megtalálja az Ön valódi IP-címét, így ha kiszivárog, a szolgáltatás nem használható?

Mit szeretünk a Perfect Privacy VPN-benMit szeretünk a Perfect Privacy VPN-ben

Néhány kutatást végeztünk a Perfect Privacy néhány tesztjének megtalálásához, és hat különböző teszten keresztül, nem voltak IP-szivárgások és nem voltak potenciális rosszindulatú programok vagy vírusok sem.

Netflix Works (fajta)

Ha meglátogatja a Tökéletes adatvédelem weboldalt, az soha nem állít állítást arról, hogy ez segít megkerülni a földrajzi korlátozásokat vagy bármi hasonlót. Kutatásunk során azonban azt tapasztaltuk, hogy néhány embernek sikerrel járt a Netflix földrajzi korlátozásai.

Ennek ellenére arra számítunk, hogy nem lesz a legkönnyebb az összes kiszolgálón szitálni, és megpróbál egy megfelelőt találni. Tehát, ha kifejezetten VPN-en keresztül kívánja elérni a Netflixet, érdemes egy másik szolgáltatást választania.

Tökéletes adatvédelem

Amit nem szeretünk a tökéletes adatvédelemről

Még nem jöttünk ki az erdőből. A tökéletes adatvédelem nagyszerű lehet, de nem tökéletes. (ironikus, igaz?) Íme néhány a miénk problémákat okoz ennek a VPN-nek.

Lassú letöltési sebesség

Sokkal lassabb VPN-eket láthattunk, mint a Perfect Privacy, de sokkal gyorsabban is. Kutatásunk során azt tapasztaltuk, hogy a felhasználók tapasztalták a sebességcsökkenés kb. 40-60%. És mint általában, az amerikai szerverek lassabbak, mint az EU-k.

Mi nem tetszik a Perfect Privacy VPN-benMi nem tetszik a Perfect Privacy VPN-ben

Kis hálózat

Tökéletes adatvédelem csak 55 szerver van, ami semmi máshoz képest, amivel más VPN-hálózatok rendelkeznek. Ha alacsony a kiszolgálószám, akkor szinte mindig lassú sebességgel kell megküzdenie, mert a kiszolgálók zsúfoltak, és lehet, hogy messze van a szerver helyétől.

Ítéletünk

Ha szivárgásmentes és biztonságos VPN-t keres, akkor a Perfect Privacy kiváló választás lenne. Ha érdekel a Netflix streaming és a torrentezés, akkor lehet, hogy folytatnia kell a keresést. Vagy nézze meg a legjobb VPN-eket a torrentlistához, amely további nagyszerű lehetőségeket tartalmaz.

Tökéletes adatvédelmi VPN-ítéletTökéletes adatvédelmi VPN-ítélet

A Tökéletes adatvédelem nagyszerű munkát végez a csúcsminőségű titkosítás biztosításában rengeteg protokollal. Ha semmi más nem ugrik ki rád, legalább tudod ezzel a VPN-nel nem kell aggódnia a biztonság és a biztonság miatt.

Ha a Tökéletes adatvédelem nem tűnik megfelelő megoldásnak az Ön számára, fontolja meg néhány más VPN-vélemény áttekintését!

Tökéletes adatvédelem

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map