Amikor VPN-t keres, az egyik lehetőség, amellyel valószínűleg találkozik, a PrivateVPN. 2009 óta létezik, bár a vállalat azt állítja, hogyvilágszerte a leggyorsabban növekvő VPN ” Úgy gondoljuk, hogy ez biztosan hamis.

Ebben a privatevpn áttekintésben megmutatjuk, miért nem gondoljuk, hogy a legjobb vpn listánkba tartozik.

PrivateVPN áttekintésPrivateVPN áttekintés

Mi a PrivateVPN?

A PrivateVPN egy Svédországban üzemeltetett VPN-szolgáltatás. A VPN több mint 100 szerver 60-ban országok, amelyek a legfelsõbb vpn számára a legalacsonyabb kategóriában vannak. A szolgáltatás lehetővé teszi az ügyfelek számára hat egyidejű kapcsolat egyszerre mindegyiknek egyedi IP címe van. A szolgáltatás az ügyfeleket is biztosítja korlátlan sávszélesség.

Mi az a PrivateVPN?Mi a PrivateVPN?

A PrivateVPN hangsúlyozta a biztonság használatát 2048 bites titkosítás AES-256-tal. Ezek a titkosítási szintek a rendelkezésre álló legmagasabbak, és gyakorlatilag nem feltörhetők. A VPN is rendelkezik IPv6 szivárgásvédelem.

Ha hirtelen megszűnik a VPN-kapcsolata, megnyugodhat, hogy személyazonossága továbbra is biztonságos online. A VPN-nek van egy kill-switch funkció, szünetelteti az internetkapcsolatot, ha leválna az egyik szerveréről. Ez egy másik szolgáltatás, amely segít az online névtelenség biztosításában. Ez egy olyan tulajdonság, amely nagyon fontos, hogy a Nordvpn valószínűleg a legfejlettebb legyen.

Ez a VPN-szolgáltató arra is törekszik, hogy a felhasználók könnyebben letölthessék a torrenteket a szolgáltatásaik használata közben. A cég olyasmit kínál,Port átirányítás,Ami azt jelenti, hogy kinyílik legalább egy port, amelyet kifejezetten a torrentezésnek szánnak.

Az ügyfelek letölthetik ezt a VPN szolgáltatást sokféle típusú eszköz. Egy perc alatt képes megtenni. Azonnal letöltheti a szoftvert és csatlakozhat az internethez. Ez a VPN a következőkhöz tartozó eszközökkel működik:

 • iOS
 • Android (Nézze meg a legjobb vpns androidra)
 • Mac
 • ablakok
 • Linux
 • Routerek

Előnyök

A PrivateVPN felülvizsgálatunk során a kevés juttatás az valóban feltűnt számunkra.

Biztonság

Az egyik legjobb dolog a PrivateVPN-ben az hihetetlenül biztonságos. Az olyan funkciókkal, mint a 256 bites titkosítás, a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy adataik biztonságban vannak. Ezenkívül a vállalat a protokollok széles skálája termékeivel, beleértve:

Biztonság - Forrás: Shutterstock.comBiztonság – Forrás: Shutterstock.com

 • OpenVPN (ami szerintünk a legjobb protokoll)
 • PPTP
 • IKEv2
 • IPSec
 • L2TP

Nagyra értékeltük azt is, hogy ez a VPN szolgáltatás a kill-switch funkció, személyazonosságának védelme még abban az esetben is, ha véletlenül leválik az internetről.

Gyors telepítés

Az egyik másik dolog, ami nekünk ugrott, az volt, hogy az ügyfelek tudtak azonnal töltse le a szoftvert. Az előfizetés megvásárlása után az ügyfelek kevesebb mint egy perc alatt letölthették a VPN szolgáltatás platformját. A vállalat telepítési útmutatókat is biztosít az ügyfeleknek, segít a folyamat ésszerűsítésében.

Gyors telepítés - Forrás: Shutterstock.comGyors telepítés – Forrás: Shutterstock.com

Vevőszolgálat

A PrivateVPN hisz az ügyfélszolgálatban, túlmutatva ügyfeleinek támogatásán. Ellentétben néhány más VPN szolgáltatóval, amelyek szabadúszó ügyfélszolgálati képviselőket alkalmaznak, A PrivateVPN lehetővé teszi, hogy közvetlenül beszéljen a fejlesztőkkel.

Ügyfélszolgálat - Forrás: Shutterstock.comÜgyfélszolgálat – Forrás: Shutterstock.com

Figyelembe véve, hogy ezek az emberek tervezték a rendszert, nincs senki, aki jobban rendelkezésre állna elháríthatja bármilyen problémáját.

Hátrányok

Bár a PrivateVPN-nél sok minden kiemelkedik, vannak olyan dolgok is, amelyek piros zászlókat emelni. Ezek azok a dolgok, amelyek leginkább aggasztottak minket a PrivateVPN felülvizsgálatakor.

Gyenge szerver teljesítmény

Az egyik dolog, ami a legjobban kiemelkedett, a gyenge szerver teljesítmény. Azzal kezdődik, hogy csak a PrivateVPN 100 szerverhez kínál hozzáférést. Bár ez nem a legkevesebb szám, amellyel találkoztunk, ugyanakkor nem is a legmagasabb. VPN-szolgáltatásért fizetõ ügyfelek számíthat arra, hogy további kiszolgálókhoz kap hozzáférést.

Gyenge szerver teljesítmény - Forrás: Shutterstock.comGyenge szerver teljesítmény – Forrás: Shutterstock.com

Ezenkívül a tesztelés során azt találtuk a szerver sebessége meglehetősen következetlen volt. Például egy amerikai szerver egyik tesztje során, a letöltési sebesség 4,70 Mbps, a feltöltési sebesség pedig nagyjából 7,6 Mbps volt.

A Hongkongi szerver hasonló volt, felajánlotta 4,6 Mbps letöltési sebesség és 5,7 Mbps feltöltési sebesség. Azonban a Holland szerver sokkal gyorsabb volt 20 Mbps letöltési sebesség és feltöltési sebessége 23 Mbps.

Kérdéses naplózási irányelv

Egy másik dolog, ami riasztott minket, a cégé volt kérdéses naplózási politika. A PrivateVPN azt mondja, hogy nem naplózza az adatait. A társaságé azonban magánélet irányelv előírja, hogy összegyűjti az IP-címet és a sütiket, ami azt jelenti legalább néhány adat gyűjtése folyamatban van valamilyen formában vagy módon.

Ez azt jelenti, hogy nem nulla naplójú vpn szolgáltatás, és nagyon nem szeretjük, ha egy VPN nem világos, hogy milyen információkat naplóznak. Ezért nem tudtuk őket ajánlani, olyan szolgáltatást igénybe venni, mint az Expressvpn vagy a Nordvpn, amelyek rendkívül komolyan veszik az adatvédelmet.

Kétséges naplózási irányelv - Forrás: Shutterstock.comKétséges naplózási irányelv – Forrás: Shutterstock.com

Továbbá, ha a sütik letiltását választja, előfordulhat, hogy a PrivateVPN nem tölti be helyesen a webhelyeket. Végül a PrivateVPN azt mondja, hogy harmadik felek elemzik a webhely adatait, ami azt jelenti külső források nézik az adatait.

Árazási információk

Ha érdekel a PrivateVPN vásárlása, van néhány vásárlási lehetőség, amelyek közül választhat. Az egy hónapos előfizetés alig kerül be Havi 8 dollár. Egy három hónapos előfizetés kb Havonta 5 USD, vagy kb 15 USD összesen.

Árazási információk - Forrás: Shutterstock.comÁrazási információk – Forrás: Shutterstock.com

A PrivateVPN jelenleg olyan eladást is kínál, ahol az éves előfizetést vásárló ügyfelek további egy hónapos szolgáltatást kapnak. Tehát megkaphatnád 13 hónap VPN-szolgáltatás körül Havonta 3,80 USD teljes költsége kevesebb, mint 50 USD.

Ez a cég a 30 napos pénzvisszafizetési garancia szolgáltatásaival. A cég szerint ha nem vagy teljesen elégedett, akkor egy hónapon belül visszatéríti a vásárlást.

Végső ítélet

Nagyon sok tetszik a PrivateVPN-ben. Val vel csúcsminőségű biztonság, a képesség, hogy torrent, és kivételes ügyfélszolgálat, előfordulhat, hogy kísértésbe esik a szolgáltatás megvásárlása. Úgy gondoljuk azonban, hogy a PrivateVPN inkább „az út közepe” választási lehetőség.

Végső ítélet - Forrás: Shutterstock.comVégső ítélet – Forrás: Shutterstock.com

Vannak más VPN-ek, amelyeket hasonló áron vásárolhat meg nem fogja naplózni az adatait, és amelyek további kiszolgálókhoz biztosítanak hozzáférést. A legjobb VPN-ek felajánlhat néhány további szolgáltatást, amelyeket érdemes figyelembe venni a PrivateVPN helyett.

Hivatkozások