Ma a Buffered VPN-t nézzük, egy drága magyarországi VPN-t, amely azt állítja, hogy a világon a leggyorsabb és a legbiztonságosabb. A havi 7 dollár feletti összeg biztosan nem a legolcsóbb!

Pufferelt VPN felülvizsgálatPufferelt VPN felülvizsgálat

Jó néhány VPN-t felülvizsgáltunk, és az egyikük hasonló típusú állításokat tesz, például nem naplózza az adatait, nem szivárogtatja ki a DNS-t, vagy lehetővé teszi, hogy megkerülje a földrajzi korlátozásokat.

De, a Buffered VPN mindezt megcsinálja?

Találjuk ki.

Bemutatjuk a pufferelt VPN-t

Kutatásunk során jó néhány felfedezést tettünk erről a VPN-szolgáltatásról. A pufferelt a egyszerű és egyértelmű Windows alkalmazás amely lehetővé teszi a választást 37 különböző szerver az egész világon.

Bemutatjuk a pufferelt VPN-tBemutatjuk a pufferelt VPN-t

Miután kiválasztotta a szervert, olyan egyszerű, mint a bekapcsológombra kattintani és figyelni, ahogy megy. Automatikusan csatlakozik a szerverhez, és ez megmarad a kapcsolat bontásáig.

Egy dolog, ami azonnal feltűnt, ez A VPN helye Gibraltáron. A pufferelt VPN a honlapján kijelenti, hogy a szolgáltatást „szeretettel készítik Gibraltárban”.

Gibraltár egy brit tengerentúli terület, ami azt jelenti, hogy meg kell küzdenie az Egyesült Királyság hírszerző ügynökségeinek bizonyos beavatkozásaival.

Pufferelt VPN-árak

Három lehetőség áll rendelkezésre a terv kiválasztásakor:

A pufferelt VPN árazásA pufferelt VPN árazás

  • Egy hónap: 12,99 USD havonta (0% -ot spórolsz)
  • Egy év: 6,59 USD havonta (49% -ot vagy 76 USD-t megtakarít)
  • Két év: 4,12 USD havonta (68% -ot vagy 212 USD-t takarít meg)

Mi tetszik a pufferelt VPN-ben

Ekkor már alaposan megértette a pufferelt VPN-t és annak néhány funkcióját. Most térjünk rá a jó dolgokra. Az alábbiakban részletezzük azokat a dolgokat, amelyeket a VPN-szolgáltatás a legjobban szeret.

Funkcionális Windows App

A Buffered a Windows klienst alkalmazásként említi. Az alkalmazás egyszerű és könnyen használható mert a beállítások alapvetőek. Nem kínál túl sok testreszabást, ami miatt ideális VPN azok számára, akik nem rendelkeznek sok technikai tudással.

Funkcionális Windows AppFunkcionális Windows App pufferelt VPN

Az alkalmazás segítségével könnyen váltson a TCP (Transmission Control Protocol) és az UDP (User Datagram Protocol) között, és kapcsolja be / ki mind az indítás indítását, mind a kill kapcsolót közvetlenül az alkalmazásból.

A Buffered hasonló alkalmazásokkal rendelkezik a macOS, az Android, az iPhone számára is & iPad és routerek, amelyek ugyanolyan felhasználóbarátak és könnyen beállíthatók.

Nincs DNS-szivárgás

Kutatásunk során felfedeztük, hogy nem történt DNS-szivárgás a pufferelt VPN használatával. DNS-szivárgás az, amikor a valódi IP-címet akaratlanul kiteszik az adatok továbbítása során. Ez az egyik legfontosabb tényező, amelyet figyelembe kell venni a VPN vásárlásakor.

Nincs DNS-szivárgásNincs DNS-kiszivárgás-pufferelt VPN – Forrás: Shutterstock.com

Mivel a VPN fő eladási célja az internethasználók számára a nagyobb magánélet biztosítása, akkor is kereshet egy olyan VPN-t, amelyre ez a kérdés kiterjed. Örömmel állapítottuk meg, hogy a pufferelt VPN nem szivárog, és valódi IP-címét minden „Kukucskáló tomok”.

Erős titkosítás

A biztonság szintén elengedhetetlen jellemző, amelyet szem előtt kell tartani, amikor VPN-t keres. És ezért nem kell aggódnia a pufferelt VPN miatt. Ez a szolgáltatás nyújtja a csúcsminőséget 256 bites titkosítás, amely katonai szintű. Ezen túl azt is használja OpenVPN, amelyet a legmagasabb szintű VPN protokollnak tekintenek ebben az iparágban.

Erős titkosításErős titkosítási pufferelt VPN – Forrás: Shutterstock.com

Mivel a pufferelt VPN nem ér el rengeteg funkcióval, kiemelkedő biztonsággal rendelkezik. Örülünk, hogy itt léphet a tányérra.

Beépített gyilkos kapcsoló

A kill-switch szükséges eszköz annak megakadályozására, hogy böngészési tevékenységei legyenek kitéve, ha megszakad a kapcsolat a VPN-hez. Ha még nem csatlakozik a VPN-hez, de mégis csatlakozik az internethez, akkor a valódi IP-címe látható lesz.

A a kill-switch megszakítja az internetkapcsolatot amint elveszíti a kapcsolatot a VPN-kiszolgálóval. Ez nem csak lehetővé teszi, hogy az IP-címe rejtve maradjon, hanem azt is, hogy csak akkor böngészjen, ha biztonságos.

Beépített gyilkos kapcsolóBeépített Kill Switch pufferelt VPN – Forrás: Shutterstock.com

Netflix és Torrent-barát

Az évek során a Netflix visszaszorította a proxykat és a VPN-eket. Nem sok reményt fűztünk ehhez a felülvizsgálathoz, de kellemesen meglepődtünk, amikor ezt megtudtuk használhatja a Netflix streaming szolgáltatást egyes szerverein.

Netflix és Torrent-barátNetflix és Torrent-barát pufferelt VPN – Forrás: Shutterstock.com

A Netflixen túl talán kíváncsi lehet a torrentekre. A pufferelt VPN teljesen torrent-barát és lehetővé teszi a P2P-t fájlmegosztás az összes szerverén. Jó választás online kaszinók, felnőtteknek szóló tartalmak stb.

Ha streaming és fájlok letöltésével foglalkozik, akkor a Buffered nagyszerű választás a VPN számára.

Mi nem tetszik a pufferelt VPN-ben

Annak ellenére, hogy számos nagyszerű biztonsági funkcióval foglalkoztunk, rossz hírekkel kell elárulnunk. A pufferelt VPN nem tökéletes (hasonlóan a legtöbb VPN-hez), ezért íme a szolgáltatás legjelentősebb hátrányai.

Zavaros naplózási házirend

A Buffered kihívást jelent a naplózási irányelvekkel kapcsolatos információk megtalálásában, de elérhető a GYIK oldalain és az adatvédelmi irányelvekben. Meg is találtuk Pufferelt naplók adatai tekintettel a a kapcsolat időtartama, de soha nem naplóz semmit a hozzáférett tartalommal kapcsolatban.

Zavaros naplózási házirendZavaros naplózási házirend-pufferelt VPN – Forrás: Shutterstock.com

Adatvédelmi szabályzatában közvetlenül kijelenti, hogy naplóz „Azonosítók” amely magában foglalhatja a operációs rendszer, IP-cím és egyéb fájlrendszer-információk. Szerencsére van lehetősége lemondani az asztali alkalmazásról, de állítja, hogy a leiratkozás „megakadályozza őket abban, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsák Önnek”.

Lassan

Tudjuk, hogy a sebesség jelentős aggodalomra ad okot a VPN-szolgáltatások terén. Ahogy az várható volt, megtapasztaltuk meglehetősen csökken a letöltési és feltöltési sebesség pufferelt VPN-lel. Sajnos a sebességcsökkentés jóval több volt, mint reméltük.

LassanLassan pufferelt VPN – Forrás: Shutterstock.com

A fejlett biztonság és a titkosítás lassú letöltési sebességgel jár. Kutatásunk során megfigyeltük a 30-50 Mbps körül. Bár ez nem a leglassabb, amit valaha láttunk, ugyanúgy nem is a leggyorsabbak.

Ítéletünk

Határozottan úgy érezzük, hogy a jó meghaladja a rosszat a pufferelt VPN használatával.

A Buffered katonai szintű 256 bites titkosítást és OpenVPN-t használ, amely a vezető VPN-protokoll.

ÍtéletünkÍtéletünk pufferelt VPN – Forrás: Shutterstock.com

A pufferelt VPN lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megkerüljék a Netflix földrajzi korlátozásait és biztonságosan letölthessék a torrenteket. De drága és általában hiányzik.

Helyette szerezze be a Nordvpn, az Expressvpn, a PIA, az IpVanish vagy az egyik legjobb vpns-t.

Hivatkozások