Vessünk egy pillantást a biztató és megfizethető VPN. Ez a szolgáltatás 2013-ban jelent meg, és jelenleg világszerte több mint 30 000 vásárlója van. Ra4w 33 szerverrel rendelkezik 20 különböző országban, és megfogadja, hogy védi identitását, bármi is legyen.

Ra4w VPN áttekintésRa4w VPN áttekintés

Amikor először landol a weboldalán, jó érzés fog el. Az oldal tiszta, profi, és úgy tűnik, hogy rendben vannak az ügyei. Kutatásunk során a következő tényezőket vizsgáltuk:

 • Biztonság
 • Felhasználói tapasztalat
 • Streaming képességek
 • Sebesség

Mi az Ra4w?

A lehető legalapvetőbb módon leírni; A Ra4w egy VPN-szolgáltatás, amely elrejti az Ön IP-címét. Az interneten való böngészés során az adatait folyamatosan gyűjtik, és ezeket az információkat gyakran hozzáférhetővé teszik az internetszolgáltatók, a kormányok, a hackerek és más sznobok számára, akik ezt szeretnék.

Ra4w VPN BevezetésRa4w VPN Bevezetés

Bármi okból kifolyólag érdemes elrejtenie személyazonosságát. Ezt csináld meg, egy VPN el fogja rejteni az Ön valódi IP-címét és elrejti azt valakivel valahonnan a világon. Minden VPN ezt a maga módján csinálja. (egyesek jobbak, mint mások)

Mennyibe kerül az Ra4w?

A Ra4w egyszerűvé teszi a dolgokat azáltal, hogy prémium tervet kínál, amely néhány különbözőre bontható időosztás. Itt vannak lebontva:

 • Egy hónap – havonta 4,49 USD
 • Egy év – évi 24,99 USD
 • Élettartam – 49,99 USD (500 hónapos hozzáférés)

Ha valaha is kutatott a VPN-ekről, mielőtt tudta volna, mennyire olcsó ez. Hihetetlenül meglepődtünk, amikor megláttuk az árát, de azonnal gondoltuk; mit áldozunk ezért az árcéduláért?

Ra4w VPN árakRa4w VPN árak

Ezen csomagok mindegyikével a következő előnyöket kapja:

 • Windows alkalmazás
 • Felméretlen sávszélesség
 • Nincs napló
 • Titkosítás
 • OpenVPN

Mi tetszik az Ra4w VPN-ben

A Ra4w naplót vezet?

Amint szemügyre veszi a Ra4w kezdőlapját, látja, hogy megfogadja, hogy nem vezet naplót egyik szerverén sem. A legtöbb VPN ezt mondja, de nem mindegyik felel meg követeléseinek.

A Ra4w nem vezet naplót.

Gyűjti az Ön e-mail és fizetési adatait, de csak az e-mail címét őrzi meg. A Ra4w nem kéri az Ön nevét, telefonszámát vagy otthoni címét. Az is nem figyel és nem naplóz semmilyen adatot VPN-alagutaiban. Eddig itt minden rendben van.

Mik az Ra4w titkosítási szabványai?

A VPN-ipar legjobbjai közül az AES 256 bites titkosítást használ. A Ra4w is pontosan ezt használja. Ez a fajta titkosítás katonai szintű, és senki sem tudja megtörni. Legalább tudja, hogy az adatai biztonságban vannak ezzel a szolgáltatással.

Kapcsolatához az OpenVPN protokollt is használja, és ezt az iparági szakértők a legjobbak közül a legjobbaknak is tartják. Az adatbiztonság szempontjából a Ra4w jó úton halad.

Mi tetszik az Ra4w VPN-benMi tetszik az Ra4w VPN-ben

Tud-e torrentezni az Ra4w használatával?

Jobb lehet? Igen, tud. A Ra4w korlátlan torrentezést tesz lehetővé korlátozás nélkül. Függetlenül attól, hogy milyen szervert használ, torrentezhet a saját kedvére. Mivel ezzel a VPN-lel nincs P2P-megosztás, biztonságban maradhat akkor is, ha nagy fájlokat tölt le.

Lehet, hogy lehetővé teszi a torrentezést, de tesztjeink alapján a sebesség nem olyan gyors. Tehát még mindig nem lesz a legjobb VPN a torrentlisták számára.

Mennyire egyszerű telepíteni és használni a Ra4w-t?

Semmi sem rosszabb, mint a sok fájlt tartalmazó VPN telepítése. Szerencsére a Ra4w csak egy fájlt igényel, a letöltési folyamat egyszerű és egyértelmű.

Miután mindent elkészített és futtatott, megjelenik egy ügyes felületű felület, amely úgy néz ki, mintha egy farsangi szórakoztató házból jött volna ki. A kiszolgálóra való belépés olyan egyszerű, mint a hely kiválasztása és a Csatlakozás gombra kattintás. Nem találtunk információt a kill-switchről, ezért folytatjuk és feltételezzük, hogy nincs ilyen.

Mit nem szeretünk az Ra4w VPN-től

Streamelheted a Netflix-et az Ra4w használatával?

Szeretnénk, ha a jó hír folytatódhatna, de nem lehet. Sok VPN-szolgáltatás elveszíti Netflix streaming képességeit, és a Ra4w nem mentesül ebből a listából. Kutatásunk szerint ez a VPN régebben „go-to” választás volt azok számára, akik át akarták törni a Netflix akadályait. Ma mégsem az.

Ha Ra4w-t használ, akkor nem tudja majd közvetíteni a Netflix-et.

Mit nem szeretünk az Ra4w VPN-tőlMit nem szeretünk az Ra4w VPN-től

Van-e sok szervere az Ra4w-nek??

A “sok” szervernek nevezett referenciaértékünk meghaladja a 100-at. A Ra4w rendelkezik csak 33 szerver 20 országban, ami a kisebb oldalon van. Ha egy VPN-nek nincs sok kiszolgálója, akkor zsúfolttá válhat. Ha a szerverek zsúfoltak, lassúvá válnak, és amikor lassúak, akkor sok boldogtalan ügyfél van.

A szerverek kis száma ellenére, a Ra4w egyik előnye, hogy korlátlan számú eszközt csatlakoztathat egyetlen előfizetéssel.

Milyen gyors a Ra4w?

Előző szakaszunk tökéletesen ebbe vezetett. A Ra4w óriási hatással van az internet sebességére. Kutatásunk során észrevettük Az EU szerverei körülbelül 92% -kal lassabban teljesítenek mint általában. Az amerikai szerverek 55% -kal lassabbak voltak. Nem jó.

Végső gondolatok

Bár a Ra4w-nek vannak bizonyos hibái, sok jó van a felszín alatt. Azonban még mindig nem a legjobb VPN-listánk. Naprakész titkosítást kap naplózás nélkül. VPN-t is kap egy Starbucks kávé áráért.

Végső gondolatokVégső gondolatok

Összességében még mindig jobban jársz a prémium VPN-ek egyikével, például a surfshark még olcsóbb és sokkal több funkcióval rendelkezik. Mások, mint a Nordvpn és az Expressvpn, ugyanolyan olcsók lehetnek, ha egy évre előfizet, véleményünk szerint megéri.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me