Amikor rálépsz a SlickVPN honlapot a hírhedt „hacker” alak fogad. A hackerek sok kárt okozhatnak a megszerzésükkel illetéktelen hozzáférés az adatokhoz. A SlickVPN az ilyen rosszindulatú szereplők elleni védelem egyik formájaként hirdeti magát.

SlickVPN ReviewSlickVPN Review

A SlickVPN az Ön védelmére szolgál magánélet és megakadályozza, hogy bárki figyelemmel kísérje online kommunikációját és tevékenységét. Ezt úgy csinálja rejtve az igazi IP-címet úgy, hogy lecseréli egyre a szervereiről. Ez is mozog az összes internetes forgalmát titkosított alagúton keresztül így senki sem láthatja, hogy mit csinálsz, sem nem tudja, ki vagy.

A SlickVPN kijelenti, hogy „a magánélet szabadság.” Lássuk, valóban megfelel-e ennek a mantrának.

Mi a SlickVPN?

A legtöbb VPN-szolgáltatáshoz hasonlóan a cél az is, hogy lehetővé tegye az internet névtelen böngészését. A SlickVPN egy amerikai VPN-szolgáltatás körülbelül 150 szerver. Ilyen protokollokat használ OpenVPN és PPTP val vel 256 bites titkosítás.

Mi az a SlickVPN?Mi a SlickVPN?

A SlickVPN segítségével akár öt eszközt is egyszerre csatlakoztathat. Kínál korlátlan sávszélesség, névtelen torrentelés, nincs naplózás, és 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

A SlickVPN árazás

Ha megnézzük a SlickVPN árképzését, egyszerű és könnyen érthető. A regisztráció szintén egyszerű, és felajánlja fizetési lehetőségek választéka, beleértve Bitcoin, ami számunkra komoly plusz.

A SlickVPN árazásA SlickVPN árazás

A tervek nem változnak a kapott juttatások tekintetében. A tervek között csak az változik, hogy az Ön által fizetett pénzösszeg annak alapján, hogy mennyire húzza ki a megállapodást.

Itt van a A SlickVPN árképzése:

  • Egy hónap – havonta 10 dollár
  • Hat hónap – havonta 5 USD (félévente 30 USD)
  • Egy év – havonta 4 USD (minden évben 48 USD)

A legolcsóbb VPN, amit valaha láttunk? Határozottan nem, de bizonyosan az sem a legdrágább. Azonban annak, amit kínál, az ára nagyon magas. Különösen akkor, ha egy olyan VPN, mint a Surfshark, havi 2 dollárnál kevesebbet tud fizetni, jobb funkciókkal és adatvédelemmel.

Mit szeretünk a SlickVPN-ben

Egyetlen olyan dolgot sem láttunk még, ami nem tetszene a SlickVPN-ben. Átfogó, a szolgáltatás mindent kínál, amit a VPN-től szeretne. Íme néhány dolog, ami a legjobban tetszik.

A legmagasabb szintű biztonság

Mit kívánhat még egy VPN-től? Ön arra törekszik, hogy megvédje identitását és biztonságban tartsa adatait, hogy mindig ez legyen az első dolog, amit keres. A SlickVPN-lel soha nem kell attól tartania, hogy a hackerek, a kormány vagy az internetszolgáltató figyelemmel kíséri az online tevékenységeket és információkat gyűjt tőled.

A legmagasabb szintű biztonság - Forrás: Shutterstock.comA legmagasabb szintű biztonság – Forrás: Shutterstock.com

A SlickVPN a legjobb protokollokat használja (OpenVPN és PPTP) valamint katonai szintű 256 bites titkosítás.

Nincs naplózás

Minden biztonsági dolog haszontalan, ha a SlickVPN tárolja az Ön adatait és eladja másoknak. Sok szolgáltatás olyan információkat tárol, mint az Ön IP-cím, otthoni cím, név és egyebek. Amikor ők tárolja ezeket az információkat, nekik van egy valódi személyazonosságotok, tehát ha a hatóságok meg akarnak találni, megkérhetik a VPN vállalatot, hogy hagyja el ezeket az információkat.

Nincs naplózás - Forrás: Shutterstock.comNincs naplózás – Forrás: Shutterstock.com

A SlickVPN nem gyűjt semmilyen információt így nem kell attól tartania, hogy a kormány arra kényszeríti, hogy adja át adatait. Azonban az Egyesült Államokban található, és ezt mindig aggasztónak találjuk.

Netflix vagy a Pénzvisszafizetése

Teljes visszatérítést kínál, ha nem tudja túllépni a Netflix földrajzi korlátozásait. Ami jó ötlet, mert sokan ezért és csak ezért vásárolnak VPN-t. Azonban még közel sem volt a legjobb VPN-ek elkészítéséhez a Netflix listához.

Netflix vagy a pénzed vissza - Forrás: Shutterstock.comNetflix vagy a pénzed vissza – Forrás: Shutterstock.com

Kutatásunk során találtunk néhány tesztet, és bár nem volt tökéletes. Néhány brit és amerikai szerveren tudta elérni a Netflixet.

Torrent minden, amit akarsz

Soha nem gondolnád, hogy az előnyök tovább halmozódhatnak, de mégis. A Netflix mellett, korlátlan torrentezést is kap az összes szerverén. Nem kell ragaszkodnia a túlzsúfolt P2P szervereihez sem. Egyre jobb és jobb.

Torrent All You Want - Forrás: Shutterstock.comTorrent All You Want – Forrás: Shutterstock.com

További eszközök

Nézzen körül a házában az összes eszközén, amely rendelkezik. Ha van valami internetkapcsolattal, akkor valószínű csatlakoztathatja SlickVPN szerverhez. Még listát sem fogunk készíteni, mert az folytatódna.

További eszközök - Forrás: Shutterstock.comTovábbi eszközök – Forrás: Shutterstock.com

Csak egy fogás van. Ha játékkonzol vagy Smart TV használatával szeretne csatlakozni, be kell állítania egy második útválasztót, amelyet a VPN-hez csatlakoztat, és azon keresztül csatlakoztatja a tévét vagy a konzolt. Ez nem könnyű módszer, de ha nincs beállítva az Xbox használata a SlickVPN-lel, akkor lehetséges.

Mit nem szeretünk a SlickVPN-től

Miután elolvasta ennek a szolgáltatásnak minden hihetetlen tulajdonságát, számíthat arra, hogy elmondjuk, “Nos, ez az, hogy nincsenek hátrányai.” Nem ezt fogjuk tenni, de a jó meghaladja a rosszat a SlickVPN-nel, ezért ne aggódjon.

Egyesült Államok joghatósága

Ha VPN-t használ egy olyan országban, amely az öt szemhatóság alá tartozik, fennáll a probléma lehetősége. Az Egyesült Államok sokat felügyel, és nem szereti, ha az emberek teljes magánélettel rendelkeznek. Ennek eredményeként bármikor, az amerikai kormány megkövetelheti a SlickVPN-től az információk elvesztését ha úgy véli, hogy illegális tevékenységet folytat.

Amerikai joghatóság - Forrás: Shutterstock.comAmerikai joghatóság – Forrás: Shutterstock.com

hálásan, A SlickVPN nem naplóz semmit te teszed így a kormánynak egyébként is nehéz lenne bármit is bizonyítania.

Lassíts

Ha szigorú titkosítási szabványokkal rendelkezik, ez gyakran azt jelenti, hogy jelentős lassulást tapasztal a letöltési sebesség szempontjából. Soha nem tudjuk, hogy a sebesség mennyire rossz lesz, ezért mindig vizsgáljuk a sebességteszteket. Kutatásunk során tapasztalt embereket találtunk a sebesség akár 80% -ra csökken. A legtöbb esetben úgy tűnik, hogy ennél sokkal gyorsabb, de ennek ellenére érdemes ezt megemlítenünk.

Lassítsd le - Forrás: Shutterstock.comLassítsd le – Forrás: Shutterstock.com

A SlickVPN nem a leglassabb VPN, amit valaha láttunk, de nem is a leggyorsabb. Az őrült sebesség érdekében próbálkozzon az Expressvpn vagy a Nordvpn szolgáltatással.

Ítéletünk

Javasoljuk-e?

Szerintünk rendben van, de vannak jobb VPN-ek.

Tetszett a legfelső szintű biztonság, a naplózási irányelvek, a Netflix-szel való kompatibilitás és a korlátlan torrentezés miatt.

Ítéletünk - Forrás: Shutterstock.comÍtéletünk – Forrás: Shutterstock.com

Ha a Slickvpn-nek több szervere lenne, nem az Egyesült Államokban lenne, és alacsonyabb lenne az ára, akkor többet ajánlhatunk, de egyelőre még mindig átlagos. Próbáljon ki egyet a legjobb VPN-listánkból.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me