Úgy tűnik, hogy sok VPN kihúzza magát olyan országokban, amelyekről még senki sem hallott. SpyOFF VPN abszolút ebbe a kategóriába tartozik. Ez a társaság San Marino országában lakik, amely Északkelet-Olaszország hegye között rejtőzik.

Spyoff VPN ReviewSpyOFF VPN Review

Mint sok VPN, a SpyOFF is megígéri hogy ne naplózza az adatait, azzal véd iparági vezető titkosítás és protokollok, ráadásul van egy jellemzők választéka szolgálatába beépítve, hogy megvédje és szolgálja Önt.

Ahhoz, hogy megtudja, megfelel-e valamelyik VPN az igényeinek, mélyen el kell merülnie a webhelyén és az irányelvekben, hogy megértse üzleti gyakorlatait. Nem minden VPN-t hoznak létre egyenlően, és ebben a cikkben megtudjuk, hogy megéri-e a SpyOFF VPN-t.

TLDR – Úgy gondoljuk, hogy jobb, ha egy gyorsabb és átfogóbb VPN-szolgáltatást választ.

SpyOFF VPN bemutatása

Az egyik első dolog, amit mindig keres, amikor VPN-t vásárol, az a joghatósága. Amikor egy VPN-társaság a 14 szemfigyelő szövetségben szereplő számos ország egyikében található, az a magánélet kockázatának tekinthető..

Ez azért van, mert ezek az országok titokban osztják meg az adatokat és a hírszerzést, mint a terrorizmus és más bűncselekmények elleni küzdelem módját. Sajnos ez a magánélet árával jár, mivel ezeknek a bűncselekményeknek a hatékony elfogása érdekében meg kell kémkedniük polgáraik ellen.

A Spyoff VPN bemutatása - Forrás: Shutterstock.comSpyoff VPN bemutatása

Olaszország a 14 szem szövetség része, de szerencsére, a szuverén nemzet, San Marino nem az. Az olasz igazságszolgáltatási rendszeren kívüli joghatóság azt jelenti, hogy nem kell (annyira) aggódnia a kormány széthúzása és kényszerítése miatt SpyOFF VPN az információk átadásához.

A SpyOFF rendelkezik több mint 1000 szerver 40 különböző ország, ami minden bizonnyal lenyűgöző. Azt is használja 356 bites SSL titkosítás, amelyet a legtöbb kiberbiztonsági szakember szabványnak tekint.

Ha használja Mac, Windows, Android, iOS vagy Linux; gratulálok, mert csak Önnek lesz esélye a SpyOFF VPN használatára. Bár ez a legtöbb felhasználó számára elegendő lesz, szeretjük látni a kompatibilitást a játékrendszerekkel, az útválasztókkal, az intelligens tévékkel és így tovább, de ezt a VPN-t nem fogja megkapni.

További részletekbe fogunk bocsátkozni abban, hogy mi tetszik és mi nem tetszik SpyOFF VPN az előnyeink és hátrányaink részben.

SpyOFF VPN árképzés

A legtöbb VPN kínál egy hónapot, három hónapot, egy évet, két évet, vagy ennek valamilyen változatát. A SpyOFF ugyanaz, és felajánlja a egy hónap, 6 hónap, és 12 hónapos tervek. A 12 hónapos terv vele jár 4 extra ingyenes hónap az első évben, így 16 hónap.

Spyoff VPN árképzésSpyOFF VPN árképzés

A felajánlások egyike sem változik, de csak az változik, hogy mekkora összeget fizetsz az alapján, hogy milyen mértékben osztottad szét. Ha regisztrál egy 16 hónapos kötelezettségvállalásra, kevesebb a fizetése amikor kiszámítja őket.

Itt található a SpyOFF VPN árképzési struktúrájának általános bontása:

  • Egy hónap – havonta 12,99 USD (minden hónapban)
  • Hat hónap – havonta 10,99 USD (félévente 65,94 USD)
  • 16 hónap – havonta 5,60 USD (16 havonta 89,60 USD) *

Valamennyi fizetési lehetőségükkel a 15 napos ingyenes próbaidőszak és 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Mit szeretünk a SpyOFF VPN-ben

Eddig ebben az áttekintésben nem találtunk sokat, ami nem tetszik nekünk a SpyOFF VPN-ben. Kínál sok nagyszerű funkció és felhasználja iparágvezető VPN protokollok. Vessen egy pillantást azokra a dolgokra, amelyek a SpyOFF VPN-ben tetszenek a legjobban.

Protokoll és titkosítási opciók

Nem csak a legjobb biztonságot és titkosítást kínálja, hanem az Ön számára is választási lehetőségek széles választéka. Mindig azt javasoljuk, hogy tartsa be az alapértelmezettet, ha nem érti a különböző protokollok működését. Ráadásul az alapértelmezett OpenVPN, ami már a csúcsminőségű választás.

Protokoll- és titkosítási opciók Spyoff VPN - Forrás: Shutterstock.comProtokoll és titkosítási lehetőségek SpyOFF VPN – Forrás: Shutterstock.com

A nagyszerű protokollok mellett azt is használja AES-256 bites titkosítás, amely az FBI és az NSA által használt titkosítás. A SpyOFF VPN használatakor nem kell aggódnia kívülállók, akik hozzáférnek az Ön adataihoz.

Menj előre és Torrent

A SpyOFF nem tökéletes a torrentező térben, de körülbelül olyan közel van, amennyire csak lehet. A torrentezés számos kockázatot jelent, beleértve a rosszindulatú programokat és vírusokat, valamint jogi problémákat, így a VPN-ek gyakran korlátozza a hozzáférést hogy ne történjen semmi rossz.

Go Ahead és Torrent Spyoff VPN - Forrás: Shutterstock.comGo Ahead és Torrent Spyoff VPN – Forrás: Shutterstock.com

A SpyOFF szervereinek többsége azonban a torrentezéshez fog működni; lehet, hogy csak a különböző szervereit kell tesztelnie, hogy megtalálja az Ön számára legmegfelelőbbet.

Netflix és Chill

Igen, a SpyOFF segítségével megnézheti a Netflixet VPN. Kutatásunk során négy SpyOFF szerver tesztjét találtuk; a teszt azt mutatta, hogy mind a négy blokkolva van Netflix és teljes hozzáférést engedélyezett.

Netflix és Chill For Spyoff VPN - Forrás: Shutterstock.comNetflix és Chill For SpyOFF VPN – Forrás: Shutterstock.com

Azt is megállapítottuk, hogy néhány felhasználónak problémát jelentett a streaming szerverek az Egyesült Királyságban, Kanadában, és Hollandia. Ismét lehet, hogy egy kis időt kell töltenie egy működő szerver keresésével. Több mint 1000 szerverrel rendelkeznie kell nem probléma megtalálni a trükköt.

Mit nem szeretünk a SpyOFF VPN-től

A SpyOFF VPN használatával csak egy fő problémánk van, de ez egy nagy. Fakitermelési politikája egyértelmű, és ezt mondja nem tárol semmilyen információt, és lesz soha ne ossza meg harmadik felekkel. Tehát nyilvánvalóan akkor nulla log vpn-nek számít.

Mit nem szeretünk a Spyoff VPN-tőlMit nem szeretünk a Spyoff VPN-től

Az egyetlen probléma…

Megtudtuk nem rendelkezik szervereivel. A SpyOFF bérli a szervereket és felár ellenében eladja őket. Ez azt jelenti, hogy a SpyOFF-nak fogalma sincs arról, mi történik a szervereivel, mert csak annyit tesz, hogy eladja őket.

Ez lehetne egyáltalán nem probléma, vagy rengeteg embert félrevezethet és a szervert birtokló cég mindent elraktározhat és átadhat mindenkinek, aki kér.

Soha nem fogjuk megtudni a fakitermelési politika mögött meghúzódó igazságot, ezért a SpyOFF használata olyan biztonságosnak tűnik, mint egy rulettre tett fogadás egy bitcoin online kaszinóban. Ez megtérülhet, de nagyobb eséllyel megég.

Ítéletünk

Ha megkérdezné, hogy javasoljuk-e a SpyOFF VPN-t, akkor igent mondanánk. Bár ezt a VPN-t használnánk, óvatosnak szeretnénk lenni. A joghatóság kiváló, a biztonság és a titkosítás tökéletes, de nem felejthetjük el, hogy nem a szerverei a tulajdonosai.

Spyoff VPN-ítéletünk - Forrás: Shutterstock.comSpyOFF VPN-ítéletünk – Forrás: Shutterstock.com

Ha ezt figyelmen kívül hagyhatja, akkor a SpyOFF VPN lehet a megfelelő választás az Ön számára. Ha nem, akkor feltétlenül nézze meg az általunk ajánlott nagyszerű VPN-eket, mint például a Protonvpn, a Nordvpn, az Expressvpn és másokat a legjobb VPN-listánkban.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me