Nem számíthat arra, hogy divatos technológiai céget talál a Tahoe-tóban, de itt találja meg a Strong Technology LLC-t. Ez a vállalat 2005 óta hívja otthonának a Tahoe-tavat A StrongVPN az egyik leghosszabb ideig működő VPN-szolgáltatás valaha is láttuk.

StrongVPN áttekintésStrongVPN áttekintés

Ennyi tapasztalattal együtt ez azt jelenti-e A StrongVPN jobb szolgáltatást nyújt, mint a verseny?

A VPN-k hosszú történelmével együtt sok nagyszerű szolgáltatás található, vessünk egy pillantást arra, hogy mi helyezi a StrongVPN-t a térképre.

Szerezzen StrongVPN-t

A StrongVPN megértése

A StrongVPN az Ön gyors és egyszerű megoldása a valóban nyílt interneten való navigáláshoz.A StrongVPN az Ön gyors és egyszerű megoldása a valóban nyílt interneten való navigáláshoz.

A StrongVPN a weboldalán kijelenti, hogy elrejtheti IP-címét, és névtelen maradhat online. Azt is állítja, hogy olyan online adatvédelmet nyújt, amelyben megbízhat, mert nem követi, nem tárolja és nem értékesíti az Ön adatait.

Ez a VPN kompatibilis a következővel: Windows, Mac, iPhone, Android, és Google Chrome. Súgójában utasításokat is ad a felhasználók számára, hogyan állítsák be a StrongVPN-t egy útválasztóval. A szolgáltatás is kompatibilis a Torral extra névtelenségért.

A StrongVPN előnyei

Összességében, ha megnézzük a StrongVPN biztonsági szolgáltatásait, az kínál ipari szabványos titkosítás, protokollok és a ölés kapcsoló. Eddig minden alaposan ellenőrizte a StrongVPN-t. Íme a számunkra leginkább kiemelkedő jellemzők:

A StrongVPN előnyeiA StrongVPN előnyei

  • 688 szerver 26 országban
  • Legfeljebb 12 egyidejű kapcsolatot engedélyez
  • Beépített kill-switch alkalmazás
  • Patak Netflix
  • Nincs naplózás
  • Ez lehetővé teszi a torrentezést, de nem hozta létre a legjobb VPN-t a torrentlistához

StrongVPN árképzés

A StrongVPN jelenleg havi és egyéves tervet kínál, amelyek ára olcsóbb, mint az iparági vezetők által kínált egyenértékű tervek ExpressVPN és NordVPN. A StrongVPN azonban nem kínál 3 éves tervet, ahol sok VPN-szolgáltatás nyújtja a legnagyobb kedvezményeket.

A StrongVPN ártartománya - Forrás: Shutterstock.comA StrongVPN ártartománya – Forrás: Shutterstock.com

Itt van egy részletesebb áttekintés a StrongVPN árképzési modellről:

  • Egy hónap – havonta 10 dollár
  • Egy év – havi 5,83 USD / évente számlázott 69,99 USD

Minden opcióhoz 30 napos pénzvisszafizetési garancia jár. A fizetés betéti / hitelkártya, Paypal vagy Alipay használatával történhet. Nem találtunk lehetőséget a kriptovaluta használatával történő fizetésre.

ErősVPN árképzésErősVPN árképzés

Szerezzen StrongVPN-t

Mit szeretünk a StrongVPN-ben

A StrongVPN sok olyan funkcióval rendelkezik, amelyet érdemes megemlíteni. A szolgáltatás nagyszerű munkát végez a legmagasabb szintű biztonság biztosításában, néhány további bónusz mellett, hogy mindenki boldog legyen. Itt vannak ennek a VPN-nek a legnagyobb előnyei.

Netflix Works

A VPN egyik legkeresettebb jellemzője kompatibilitás a Netflix-szel. A streaming szolgáltatás évek óta dolgozik azon, hogy megakadályozza a VPN-k és a proxyk használatát a földrajzi korlátozások körül.

A Netflix StrongVPN működik - Forrás: Shutterstock.comA Netflix StrongVPN működik – Forrás: Shutterstock.com

Meglepődve tapasztaltuk, hogy a Netflix működik az StrongVPN használatakor. Kutatásunk során találtunk olyan felhasználókat is, akik ezt kijelentették A Netflix kivételesen jól futott, pufferelés és késés nélkül.

Néhány játékos szintén szereti használni ezt a szolgáltatást, de azt tapasztaltuk, hogy más VPN-ek gyorsabbak ehhez, további információkért lásd a legjobb játékkal kapcsolatos VPN-eket.

Nagy titkosítás

Mivel manapság minden online állapotban van, elképesztő, hogy mennyi információt és adatot hagyunk ott a szabadban, bárki láthatja. Felügyeleti, reklámozási vagy rosszindulatú cselekmények miatt számos oka van annak, hogy az internetszolgáltatók, kormányok, vállalatok és hackerek nyomon akarják követni az online tevékenységet és összegyűjtik az adatait. Ezt addig nem veszed észre, amíg tényleg nem gondolsz rá.

Függetlenül a VPN használatának szándékától, feltétlenül válasszon egyet, amelyik megfelel biztonságot nyújtani és védeni magánéletét online.

Nagy titkosítás StrongVPN - Forrás: Shutterstock.comNagy titkosítás StrongVPN – Forrás: Shutterstock.com

StrongVPN használ 256 bites titkosítás, amely az ipari szabvány. Ezt használja mindennel legjobb protokollok tetszik OpenVPN, PPTP, L2TP, IKEv2 és SSTP.

Ezek ugyanazok a titkosítási eljárások, amelyeket a CIA és az FBI is használ. Ha más nem, tudd meg ezt a StrongVPN-nél, az adatok biztonságban vannak.

Nincs naplózás

Mindig szkeptikusak vagyunk, amikor bármiféle fakitermelési politikát látunk, mert olyan sokan láttuk őket, amelyek egyenesen hazugságok voltak. Sok szolgáltatás azt állítja, hogy nincs naplózási házirendje, de a valóságban igen tárolja adatait és adja el a legmagasabb ajánlatot tevőnek.

Számunkra a legnagyobb kérdés, hogy a StrongVPN az Egyesült Államokban található. Még akkor is, ha nem akarják feladni az Ön adatait, kénytelenek lesznek rá.

Nincs naplózási irányelv StrongVPN - Forrás: Shutterstock.comNincs naplózási irányelv StrongVPN – Forrás: Shutterstock.com

A StrongVPNs adatvédelmi irányelvei szerint összegyűjti az Ön e-mail címét, fizetési módját, nevét és számlázási címét.

Mit nem szeretünk a StrongVPN-től

Bár a StrongVPN sok nagyszerű szolgáltatással és biztonsággal rendelkezik, vannak ilyenek is negatív pontokat érdemes megemlíteni. Kutatásunk során találtunk néhány apró kérdést, amelyek megváltoztathatják a StrongVPN véleményét.

Lassú…

Mindannyian tudjuk, hogy a sebesség mindig problémát jelent a VPN-eknél, és ezt általában nem említjük a con szakaszban, de ezzel kellett. Ezt olvastuk A StrongVPN sebessége régen sokkal rosszabb volt, de még mindig azt gondoljuk, hogy elég lassúak.

Lassú sebességű StrongVPN - Forrás: Shutterstock.comLassú sebességű StrongVPN – Forrás: Shutterstock.com

Tapasztaltuk a letöltési sebesség az EU-ban 9,78 Mbps, Ázsiában pedig 20,10 Mbps. Az ilyen rossz sebesség szinte haszontalanná teheti a szolgáltatást.

Nehéz használni

A weboldaltól kezdve a másodikra ​​vártuk a A VPN-t még tapasztalt felhasználók számára is nehéz lenne megérteni. Az elrendezésnek és a kialakításnak nincs értelme, és nehéz megtudni, hová menjen.

Nehezen használható StrongVPN - Forrás: Shutterstock.comNehezen használható StrongVPN – Forrás: Shutterstock.com

Akárhogy is, megtaláltuk a felhasználói felület frusztráló és nem reagál. A nehezen használható alkalmazás a VPN legrosszabb tulajdonsága.

Ítéletünk

A StrongVPN sok mindent elkövet. Kapsz Netflix, biztonságos titkosítás és VPN, amelyben megbízhat. Az ára magas, ha figyelembe vesszük a teljesítményt és az egyszerű használatát, de nem is üzletkötő.

Ítéletünk - StrongVPN - Forrás: Shutterstock.comÍtéletünk – StrongVPN – Forrás: Shutterstock.com

Ha nem biztos abban, hogy a StrongVPN a megfelelő választás az Ön számára, fontolja meg néhány más VPN-vélemény áttekintését.

Szerezzen StrongVPN-t

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me