Ha gyakran utazik, vagy olyan nyilvános helyeken böngészi az internetet, mint a kedvenc kávézója, akkor lehet, hogy a Virtuális magánhálózat (VPN) hogy megbízhatsz.

SurfEasy VPN ReviewSurfEasy VPN Review

A VPN az egyik legegyszerűbb módja annak védje online identitását, bizalmas információit, és tartsa magán a böngészést függetlenül attól, hogy mikor és hol használja az internetet. Többel VPN-szolgáltatások elérhető, és mindazokat ígér, hogy ugyanazokat a szolgáltatásokat kínálják, a legjobb VPN kiválasztása kihívást jelenthet.

Miénkben SurfEasy VPN áttekintés, közelebbről megvizsgáljuk a legfontosabb jellemzőket, és megvitatjuk az előnyöket és hátrányokat. Mindezen információk birtokában bízunk benne, hogy képes lesz rá eldönteni, hogy a SurfEasy VPN a legjobb megoldás az Ön számára.

Mi a SurfEasy?

A SurfEasy székhelye a kanadai Torontóban található, anyavállalata a kiberbiztonságra szakosodott Symantec. A SurfEasy VPN számos platformot támogat, és azt állítja, hogy a „Nincs naplózva VPN minden eszközhöz.” Vessünk egy pillantást néhány szolgáltatásra, hogy megtudjuk, hogyan teljesít.

Mi a SurfEasy?Mi a SurfEasy?

Jellemzők

Bár minden VPN-nek egyedi tulajdonságai vannak, áttekintésünket a leggyakrabban keresett funkciókra összpontosítjuk, mint például biztonság, egyszerű használat és megbízhatóság.

Egyszerű használat

A VPN-eknek minden felhasználó számára könnyen használhatónak kell lennie, nem csak azoknak, akik valamilyen fejlett technikai tudással rendelkeznek. Ha nem ért hozzá technikához, előfordulhat, hogy nem ért néhány dolgot egy VPN-hez, de legalább magabiztosnak kell lennie bármely eszközén használva.

Egyszerű használatKönnyű használat SurfEasy VPN

A SurfEasy szolgáltatásra való regisztráció viszonylag egyszerű. Ne feledje, hogy függetlenül attól, hogy regisztrál-e az ingyenes próbaidőszakra vagy egy fiókra, érvényes e-mail címet kell megadnia, így a SurfEasy nem kínál teljes névtelenséget, mint más VPN-ek.

A SurfEasy telepítésekor könnyen hozzáférhet bizonyos funkciókhoz, például a a szerver helye, a letiltott nyomkövetők száma, a ti adathasználat, és a “varázsló” végigvezeti Önt minden új szolgáltatáson, amelyet használ, hogy megbizonyosodjon arról, hogyan érinti a VPN-t.

Megbízhatóság és általános teljesítmény

A megbízható VPN-nek nem csupán kapcsolaton kell maradnia. VPN-nek lennie kell biztonságos, megbízható, és tartsa biztonságban adatait abban az esetben, ha rövidesen megszakad a kapcsolatod. A SurfEasy rendelkezik több mint 1000 szerver, amelyek találhatók több mint 25 országban.

Megbízhatóság és általános teljesítmény - Forrás: Shutterstock.comMegbízhatóság és általános teljesítmény SurfEasy VPN – Forrás: Shutterstock.com

A kiválasztott terv típusától, a választott szervertől és a tartózkodási helyétől függően Ön némi késést tapasztalhat a sebességében. A legtöbb probléma a sebességgel az ingyenes fiókkal rendelkező felhasználóknál jelentkezik (amelyek az ingyenes próbaverziók); később áttekintjük a terv különböző lehetőségeit.

Néhány sebességteszt jó eredményeket hozott, különösen az EU és az Egyesült Államok szervereinél, míg más sebességtesztek azt találták, hogy a SurfEasy VPN lelassította a kapcsolat sebességét több mint 70 százalék. Bár a SurfEasy sebessége vegyes eredményeket mutat, többé-kevésbé megbízható és jól teljesít (főleg fizetett terv esetén).

Többplatformos opciók

A SurfEasy támogatja a leggyakoribb platformokat, amelyek közé tartozik ablakok, Mac, iOS, vagy Android. Ha van olyan eszköze, amely ezeket a platformokat használja, akkor a SurfEasy-nak működnie kell. A VPN böngészőbővítményekkel is rendelkezik Chrome és Opera, valamint egyet a amazon.

Többplatformos opciók - Forrás: Shutterstock.comTöbbplatformos opciók SurfEasy VPN – Forrás: Shutterstock.com

Mint korábban említettük, a SurfEasy alkalmazást használhatja legfeljebb öt eszköz egyszerre. Ne feledje, hogy az ingyenes próbaverzió használata esetén a SurfEasy nem használható több eszközön.

Magánélet

Sokan azért választják a VPN-t, mert akarják biztonságosan és névtelenül böngészhet. Néhány VPN lehetővé teszi a felhasználók számára magánélet több, mint mások. A SurfEasy büszke arra, hogy a „Napló nélküli VPN” minden eszköz esetében, ami sok felhasználó számára magánéletként jelentkezik, de a SurfEasy nem biztos, hogy annyi adatvédelmet nyújt, amennyit Ön jobban szeret.

Adatvédelem - Forrás: Shutterstock.comPrivacy SurfEasy VPN – Forrás: Shutterstock.com

Míg a SurfEasy nem őrzi a letöltési előzményeket, a böngészési adatokat vagy a felhasználási naplókat, megköveteli, hogy használja a valós email-cím kipróbálni a SurfEasy-t vagy regisztrálni, tehát nem vagy teljesen névtelen felhasználó.

A SurfEasy szerint az személyes adatokat gyűjthet és nyilvánosságra hozhat, melyik felhasználási adatait tartalmazhatja, bűnüldöző szerveknek vagy kormányzati szerveknek, akik ezt kérhetik (és a törvény előírja).

Bár ez nyugtalan lehet a névtelenek maradni kívánó felhasználók számára, nem ritka, hogy a VPN-ek egyes politikáikban tartalmaznak záradékot (különösen, ha olyan országban találhatók, amely az 5 Szem része)..

A magánélet és a biztonság növelése érdekében a SurfEasy felhasználja AES-256 titkosítás, így soha nem kell aggódnia, hogy felbukkan az IP-címe, vagy ha nem kívánt szemei ​​követik tevékenységét és információit.

A SurfEasy rendelkezik Wi-Fi biztonsággal is, amely bekapcsol, amint csatlakozik egy megbízhatatlan Wi-Fi-hálózathoz (ez a funkció biztonságban és titokban tartja Önt, amikor elfelejtette bekapcsolni a VPN-t).

Néhány előny és hátrány

Most, hogy közelebbről megvizsgáltunk néhány alapvető jellemzőt itt amit szeretünk és nem szeretünk a SurfEasy VPN-ben.

Néhány előny és hátrányNéhány előny és hátrány SurfEasy VPN

Mit szeretünk a SurfEasy-ban

 • Viszonylag könnyen használható
 • Több platform
 • Erős titkosítás
 • Ingyenes terv (korlátozott szolgáltatásokkal és szolgáltatásokkal)
 • Nagyszámú szerver
 • Tisztességes sebesség a tervétől függően
 • Lehetővé teszi a torrentezést és a Netflix-szel együtt

Amit nem szeretünk

 • Némi naplózás
 • Nincs névtelenség
 • Nincs gyilkos kapcsoló
 • Nincs névtelen fizetés

Amikor sokan keresnek VPN-t, olyan szolgáltatást keresnek, amely működik Netflix és más streaming webhelyek. A SurfEasy VPN lehetővé teszi a Netflix és más népszerű streaming webhelyek elérését. Egy másik szolgáltatás, amelyet egyesek a VPN-ek böngészése során keresnek, a torrentezés, és A SurfEasy is engedélyezi ezt a funkciót ez gyakran „eltalál és hiányzik” más VPN-eknél.

Kicsit csalódottak vagyunk a SurfEasy VPN miatt nem ad hozzá újabb biztonsági réteget azáltal, hogy kill kapcsolót kínál, de összességében a biztonság és a magánélet nem rossz.

Az a tény, hogy vannak naplók tárolva, nem ideális, és néhány felhasználó inkább olyan szolgáltatást szeretne keresni, amely semmilyen naplózást nem vezet.

Árképzési információk

A SurfEasy három terv közül választhat, amelyek között szerepel a Starter, a Total és az Ultra. A Starter terv szabadon kipróbálható, és neked van akár 500 MB szabad adat.

Árképzési információkÁrinformációs SurfEasy VPN

A Total terv az Havonta 3,99 USD, lehetővé teszi akár öt eszköz, korlátlan adat, és van tracker blokkolása. Az Ultra terv az Havonta 6,49 USD legfeljebb öt eszköz, van korlátlan adat, tracker blokkolása, torrent védelem, szerverekhez való hozzáférés További 12 ország. A árazás ezek a tervek azt tükrözik, hogy ha évente fizetsz, az árak valamivel magasabbak, ha havonta fizetsz.

A fizetett terveknek van egy ingyenes 7 napos próba, 100% -os pénz-visszafizetési garanciával. A SurfEasy elfogadja a PayPal vagy a hitelkártyát fizetésekhez (nincsenek névtelen fizetési lehetőségek).

Ha az ingyenes terv mellett dönt, akkor lehetősége van több MB-t keresni például megerősítve az e-mailt vagy tetszik a SurfEasy a közösségi médiában. Az ingyenes adatok növelése érdekében további információkért vegye fel a kapcsolatot a céggel.

Támogatás

Bár a SurfEasy rendelkezik csevegési funkcióval a webhelyén, nem világos, hogy a nap 24 órájában elérhető ügyfélszolgálatról van-e szó. A vállalat webhelyén található egyéb információk alapján, támogatás valószínűleg minden nap reggel 9 és 17 óra között érhető el.

TámogatásTámogatja a SurfEasy VPN-t – Forrás: Shutterstock.com

A SurfEasy egy GYIK részt tartalmaz néhány jó információval és egy résszel, ahol kérelmet nyújthat be.

Ítéletünk

A SurfEasy egy tisztességes VPN szolgáltatás, de nincs olyan funkció, amely kiemelné a hasonló VPN-ek közül. Mivel a SurfEasy valóban nyomon követi bizonyos információkat, kissé ellentmondásosnak tűnik annak büszkesége, hogy a „Napló nélküli VPN.”

Ítéletünk - Forrás: Shutterstock.comÍtéletünk a SurfEasy VPN-ről – Forrás: Shutterstock.com

Bár tetszik, hogy lehetővé teszi a torrentezés és a Netflix használatát, csalódottak vagyunk, hogy nincs a killswitch és hogy az ügyfélszolgálat közepes. A SurfEasy-t érdemes megnézni, de vannak olyan VPN-ek, amelyek hasonlóak és lehet, hogy több funkcióval rendelkeznek amelyek jobban megfelelnek az Ön igényeinek.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me