Ha szereti támogatni az állatokat, és biztonságban tartja magát az interneten, akkor meg akarja nézni a TigerVPN-t. A 2011-ben Szlovákiában alapított TigerVPN egy VPN-szolgáltatás, amely nyereségének két százalékát az állatokat gondozó nonprofit szervezeteknek ajánlja fel.

TigerVPN áttekintésTigerVPN áttekintés

Az etikai gyakorlatok ellenére azonban a TigerVPN a legjobb VPN az Ön számára? Áttekintésünknek rendelkezésére kell bocsátania a dönteni kívánt információkat.

Mi a TigerVPN?

TigerVPN egy VPN szolgáltatás a megbízhatóságra és a megbízhatóságra összpontosított. A cég honlapja szerint a TigerVPN nem tárol tevékenységi naplókat. Egy olyan korban, amikor a VPN-szolgáltatók számára ez túlságosan elterjedt, ez a funkció azonnal kitűnik. A TigerVPN használatakor az ügyfelek azt tapasztalják, hogy 43 országban 63 kapcsolat van.

Ez a szolgáltatás egyedülálló, mert kínál Hálózati IP-k. Ahelyett, hogy egy személyt IP-címre irányítana, a vállalat egyetlen IP-címre állítja össze az ügyfelek csoportjait. A társaság a buszozáshoz hasonlítja. Kívülről csak a busz felépítése látható.

Lehet, hogy egy ember van belül, vagy 30. Függetlenül attól, hogy van sehogy sem lehet tudni, ki ül a buszon. A hálós IP-k ugyanúgy működnek.

TigerVPN HonlapTigerVPN Honlap

A TigerVPN hardveres tűzfal segítségével is igyekszik megvédeni ügyfeleit a többi VPN-felhasználótól. Ezenkívül a vállalat a ma elérhető legerősebb 256 bites titkosítást is használja. Az amerikai kormányzati szervek a 256 bites titkosításra támaszkodnak, mivel az gyakorlatilag nem repedhető meg.

Ha úgy gondolja, hogy a TigerVPN önmagában nem lesz elegendő, akkor néhány mással is használható biztonságos böngészők hogy átnéztük. Az általunk ajánlott Tor böngésző. Összevonása a VPN Torral teszi a privát böngészés még magánabb. A Tor használata azonban drasztikusan csökkenti a böngészési sebességet.

Végül a TigerVPN kiemelkedik, mert az ügyfelek számos eszközön használhatják, többek között:

  • Android
  • Iphone
  • Mac
  • ablakok

Előnyök

Sok dolog tetszik a TigerVPN-ben. Az alábbiakban néhány kedvencünket találja meg.

Egyszerű használat

A TigerVPN nagyon könnyen kezelhető. Miután letöltötte a szoftvert és létrehozott egy fiókot, a termék települ a tálcára. Amikor megnyitja a programot a tálcáról, megjelenik az ajánlott szerverek listája, amelyek közül választhat. Mindössze annyit kell tennie, hogy kiválaszt egy szervert. Ezután a szoftver értesíti Önt, amikor csatlakozik.

Egyszerű használatEgyszerű használat

Az a tény, hogy ez a platform olyan könnyen használható, teszi kiváló lehetőség kezdőknek akiknek nincs sok tapasztalatuk VPN-szolgáltatások de továbbra is az interneten keresik a biztonságot.

Kiváló ügyfélszolgálat

Egy másik dolog, ami a TigerVPN-ben feltűnt, az az volt, hogy felajánlotta hihetetlen ügyfélszolgálat. Az ügyfelek nem csak hozzáférnek egy jegyrendszerhez, hanem az élő csevegéshez is. Ezenkívül a TigerVPN hozzáférést biztosít ügyfeleinek egy olyan tudásbázishoz, amelyet a problémák elhárításához használhatnak.

TigerVPN ügyfélszolgálatTigerVPN ügyfélszolgálat

Végül a TigerVPN egy támogató csapattal rendelkezik, amely elkötelezett a hálózat és szerverek állapotának figyelemmel kísérése mellett. Például a társaság üzemelteti a DNS szervereit. A TigerVPN SLA felügyeletet is biztosít, biztosítva, hogy szerverei mindig működjenek.

Egyes szerverek a Netflix-szel működnek

Ha VPN-szolgáltatóját szeretné használni a Netflix eléréséhez, akkor némi szerencséje lehet a TigerVPN használatakor. Bár a Netflix megpróbálja megakadályozni a VPN-k hozzáférését a webhelyéhez, a TigerVPN szerverek egy része továbbra is működik. Például azt tapasztaltuk, hogy az amerikai kiszolgáló Denverben (Colorado) hozzáférést biztosított a Netflixhez.

Ez azonban mindig változik, és ki kell próbálnod magad. Nem tudjuk garantálni, hogy működni fog. Megtehetjük azonban, hogy a Neflix együttműködik a Nordvpn vagy az Expressvpn programmal, vagy néhány mással, amelyekről a Netflix legjobb vpn útmutatójában írtunk.

Nagy sávszélesség

A TigerVPN szerint prémium sávszélességet vásárol a sebesség növelése érdekében. Ezenkívül a vállalat azt mondja fenntartja sávszélességének 30 százalékát mindenkor vészhelyzet esetén.

Sávszélesség - Forrás: ShutterStock.comSávszélesség – Forrás: ShutterStock.com

Amint azonban az alábbi „Hátrányok” részben részletezzük, ez nem feltétlenül eredményezett következetes teljesítményt. De, ha a TigerVPN továbbra is prémium sávszélességet vásárol, következetesebb eredményeket hozhat a jövőben.

Hátrányok

Bár sok tetszik a TigerVPN-ben, van néhány negatívum is, amelyek szintén kiemelkednek.

A teljesítmény sebességének következetlensége

Tesztelésünk során megállapítottuk, hogy a a TigerVPN teljesítménysebessége meglehetősen következetlen volt. Figyelembe véve a következő letöltési sebességeket mind a három tesztelt kiszolgálón:

  • US Server, letöltési sebesség 14,5 Mbps
  • Netherlands Server, letöltési sebesség 33,5 Mbps
  • Hong Kong Server, letöltési sebesség 12,25 Mbps

Ha ezek következetlennek tűnnek, a feltöltési sebesség talán még ennél is nagyobb:

  • US Server, feltöltési sebesség 4,75 Mbps
  • Netherlands Server, feltöltési sebesség 28,5 Mbps
  • Hongkongi szerver, feltöltési sebesség: 3,0 Mbps

TigerVPN ConsTigerVPN Cons

Szegény Killswitch támogatás

Az egyik dolog, amibe belebotlottunk a TigerVPN felülvizsgálatunk során, az az volt kill kill csak akkor érhető el, ha ezt az alkalmazást használja a Windows rendszerben. A kill kapcsoló kritikus fontosságú, mert segít biztonságban tartani az adatait, ha a kapcsolat időtúllép. A linkek nagyobb valószínűséggel időtúllépnek, ha nyilvános WiFi-t vagy más megbízható hálózatot használnak.

Tehát, ha azt tervezi, hogy a TigerVPN-t használja Android, iOS vagy Mac eszközén, akkor tisztában kell lennie azzal, hogy nincs kill kapcsoló. Ami nagy probléma, ezért ha aggódsz a magánéleted miatt, akkor jobb, ha máshova keresel.

Árazás

Ha a TigerVPN vonzó az Ön számára, van néhány vásárlási lehetőség, amelyek közül választhat. A TigerVPN lehetővé teszi PayPal, hitelkártya vagy licenc kóddal történő fizetést. A cég a hétnapos pénzvisszafizetési garancia minden termékén.

Egy hónap

Az egyhavi terv ára körülbelül 12 euró, azaz hozzávetőlegesen 13,50 dollár. Az ügyfelek a következő napon kapnak hozzáférést a VPN-szolgáltatáshoz akár két eszköz egyszerre, nem számít, hogy mobil vagy asztali eszköz-e.

Egy hónapos tervEgy hónapos terv

Ezenkívül az ügyfelek megkapják korlátlan adat és sebesség, valamint hozzáférés a NAT tűzfalhoz.

Egy év

Az ügyfelek havi 6,67 euróért vásárolhatják meg az egyéves tervet, ami éves szinten körülbelül 90 dollárra tehető.

Amellett, hogy az egy hónapos csomagban részesülnének, az ügyfelek hozzáférést kapnak a StickyPassword Premiumhoz is, amely biztonságban tartja a jelszavakat online, és a Shimo VPN Managerhez. A Shimo VPN Manager a kezelő eszköz, amely hasznos azok számára, akik Mac vagy iOS eszközöket használnak.

Egyéves tervEgyéves terv

Ezenkívül ahelyett, hogy két eszközről hozzáférést kapna, azok kapják meg a hozzáférést, akik megvásárolják az egyéves tervet akár öt eszköz egyszerre.

Három év

Az ügyfelek a legtöbb értéket kapják a hároméves terv megvásárlásakor. A felhasználók havonta 2,75 euróért vásárolhatják meg ezt a tervet, ami 110 dollárnak felel meg az előfizetés teljes egészére. Az ebben a tervben szereplő jellemzők megegyeznek az egyéves tervben szereplő jellemzőkkel.

Hároméves tervHároméves terv

Az elsődleges különbség a költségekben van, mivel az ügyfelek további két év fedezetet kapnak körülbelül 20 dollárért.

Végső ítélet

Ha olyan szabványos VPN-szolgáltatást keres, amely biztonságban tartja Önt az internet böngészése közben, úgy gondoljuk, hogy fontolóra kell vennie a TigerVPN-t. A termék kiváló kezdőknek akik nem ismerik a hálózatokat, de megfizethető megoldást keresnek internetükre magánélet igények.

A TigerVPN által kínált biztonság kiemelkedett számunkra a felülvizsgálat során. Tetszett a 256 bites titkosítás és egyéb biztonsági funkciók, amelyeket a vállalat mellékelt a termékhez. Nagyra értékeltük azt is, hogy milyen könnyű volt használni ezt a terméket. A letöltés után a TigerVPN olyan helyre telepíti magát, amely könnyen elérhető és kezelhető.

A TigerVPN kezdőknek is kiváló, mivel mennyi időt és erőfeszítést szentel neki Vevőszolgálat. Kezdőként fennáll annak az esélye, hogy problémákba ütközik a VPN használatakor. Szerencsére a TigerVPN áll az Ön számára. És mindezeket a szolgáltatásokat megfizethető áron fogja megkapni.

TigerVPN végső ítéletTigerVPN végső ítélet

Az egyik legjelentősebb hátrány, amelyet a TigerVPN-nel láttunk, az volt a teljesítmény sebessége kissé ellentmondásos volt. Azonban, ha érdekli, hogy a terméket az alapvető biztonság érdekében használja, szemben a teljesítménnyel, akkor nem sok problémája lehet. Hasonlóképpen találhat más szervereknél gyorsabb kiszolgálókat is, ami ezt a kérdést felveti.

A nap végén, A TigerVPN tisztességes, de személy szerint nem ajánlanánk a VPN-listánk egyikén sem.