TorGuard VPN Review & Test 2020 – Jó, de nem a legjobb

Ha olyan vagy, mint a legtöbb mobilfelhasználó, valószínűleg csatlakozik a Wi-Fi egy létesítményben és vállalják biztonságos. Bár sok vezeték nélküli kapcsolat áll rendelkezésre kávézó vásárlói vagy szabadúszók egy megosztottnál munkaterület biztonságos, soha nem tudhatod, hogy a magánéleted veszélyben van-e, vagy még akkor sem, ha hozzáférhetsz a kedvenc streaming oldalak, mint Netflix.

Torguard-VPN-Featured-ImageTorGuard VPN Review

A VPN-ek vagy a virtuális magánhálózatok az egyik legegyszerűbb és legmegbízhatóbb módja az online információk, a személyazonosság és még a munkavégzés helyének védelmére. Több tucatjával Elérhető VPN-ek, nehéz megtudni, melyik rendelkezik a szükséges funkciókkal.

A TorGuard áttekintésünkben közelebbről megvizsgáljuk azokat a funkciókat, amelyek kiemelik a többi VPN-től, mi tetszik és mi nem, és más fontos részletek és jellemzők hogy segítsen eldönteni, hogy TorGuard az a legjobb VPN szolgáltatás neked.

Szerezd meg a TorGuard-ot

Mi a TorGuard?

A TorGuard online adatvédelmi szolgáltatásokat kínál, és annak elsődleges cél az, hogy különféle névtelen szolgáltatásokat kínáljon a fogyasztóknak, mint pl email, meghatalmazott, routerek, és a VPN.

Mi a TorGuard?Mi a TorGuard?

A cég, amelynek alapja Nevis, Nyugat-India, van központ ban,-ben MINKET. és 2012-ben indult.

A joghatóság plusz és mínusz számunkra. Nevisben való székhely óriási plusz, mivel a VPN-társaság számára nagyon jó joghatóságnak számít. Azonban, ha irodáink és székhelyük van az Egyesült Államokban, problémákat okozhat a vállalat számára, ha az amerikai kormány nyomást gyakorol rá az ügyfelek figyelemmel kísérésére..

Bár áttekintésünk nagy része erre összpontosít TorGuard VPN-je, úgy gondoljuk, hogy a többi szolgáltatás felajánlotta A TorGuard-t érdemes megjegyezni.

Névtelen proxy

A TorGuard névtelen proxyja lehetővé teszi, hogy elrejtse a valódit IP böngészés közben, annak biztosítása, hogy a webhelyek és hirdetések ne fedhessék fel a “való Világ” elhelyezkedés.

TorGuard Proxy szolgáltatásTorGuard Proxy szolgáltatás

A névtelen proxy is lehetővé teszi a geo-location, ami azt jelenti, hogy soha nem fog elzárni földrajzi korlátozású tartalom az interneten. A TorGuard proxy szolgáltatása lehetővé teszi a felhasználók számára is névtelenül töltse le.

Egyéb funkciók közé tartozik akár öt egyidejű csatlakozás engedélyezett, korlátlan sebesség (plusz sávszélesség), felett 3000 Elite Proxy IP át 50 ország, és Chrome vagy Firefox kiterjesztések.

Névtelen e-mail szolgáltatás

Senkinek sem tetszik az ötlete e-maileket kapok egy idegen kezébe. TorGuard’s az anonim e-mail szolgáltatás biztosítja az összes e-mail biztonságát. A titkosított e-mail védett is Az ember a közepén, vagy MITM, támadások.

TorGuard titkosított e-mail szolgáltatásTorGuard titkosított e-mail szolgáltatás

A titkosítás biztosítja hogy az e-maileket nem lehet megváltoztatni vagy lehallgatni. A TorGuard minden olyan funkciót kínál, amelyre számíthat e-mail szolgáltatás mint például a naptár vagy tömeges import. Az e-mail szolgáltatás a következőket is tartalmazza: 10 MB ingyenes offshore e-mail tárhely és nulla hirdetés vagy marketing.

Szerezd meg a TorGuard-ot

TorGuard VPN funkciók

Tucatnyi VPN-lel a piacon lehet időigényes és még zavaró is, amikor megpróbálja meghatározni, melyik VPN az Ön számára megfelelő.

TorGuard VPN funkciók - Forrás: Shutterstock.comTorGuard VPN-szolgáltatások – Forrás: Shutterstock.com

Míg mindenki szereti (és nem szereti) különböző VPN funkciók, megbeszéljük a legtöbbet “A kereslet” jellemzők. Közelebbről is megvizsgálunk néhányat a érvek és ellenérvek használatának A TorGuard VPN-szolgáltatása.

Egyszerű használat

Az egyik ok, amiért a felhasználók szeretik TorGuard mert különféle igények alapján számos lehetőség áll rendelkezésre. Hátránya, hogy a TorGuard nem ismert arról, hogy kezdők számára könnyen használható. Míg az alkalmazás kezelőfelülete elég alaposan néz ki és egyértelmű, félelmetes lehet azoknak a felhasználóknak, akik nem jártasak a technológiában.

TorGuard VPN Könnyű használat - Forrás: Shutterstock.comTorGuard VPN Könnyű használat – Forrás: Shutterstock.com

Mielőtt csatlakozhatna egy szerverhez, ki kell választania a titkosítás és a protokoll beállításait. Ez a lépés egyeseket megállíthat TorGuard különösen akkor, ha nem biztosak abban, hogy a megfelelő információt választják-e (különösen, ha aggódik az információk biztonságos és biztonságos megőrzése miatt).

A felhasználóknak minden alkalommal be kell jelentkezniük, mielőtt csatlakoznának egy szerverhez. Míg ez egy hozzáadott biztonsági réteg, kellemetlenséget okozhat.

Bár TorGuard rengeteg van testreszabható beállítások, eltarthat egy ideig és türelem a VPN testreszabása az Ön igényeinek és igényeinek megfelelően.

Megbízhatóság

Akár a tengerentúlra utazik, akár a kedvenc kávézójában dolgozik, a VPN-nek megbízhatónak kell lennie. Nem csak a VPN-jének kell kapcsolatban maradnia anélkül, hogy egy fontos letöltés közepette vagy közben le kellene engednie privát böngészés, de mindig bíznia kell abban, hogy védve van.

Megbízhatóság - Forrás: Shutterstock.comMegbízhatóság – Forrás: Shutterstock.com

Számos csatlakozási tesztben, A TorGuard megbízható és kapcsolatban marad. Mint a legtöbb VPN-nél, mindig a legjobb kapcsolatokkal rendelkezik, amikor a legközelebbi kiszolgálóhoz csatlakozik, de még néhány távolabbi szerver is szilárd kapcsolatot biztosított, és minimális problémát okozott a kapcsolat elvesztése..

Többplatformos opciók

A TorGuard VPN-szolgáltatása a leggyakrabban használtak számára készült asztali platformok, mint például a Windows, a Mac és a Linux, de kompatibilis más platformokkal és operációs rendszerekkel is.

Vannak kézi telepítési útmutatók iOS-re és Androidra, és használhatja Viszkozitás mert ablakok vagy Mac. A TorGuard gyakran javítja és frissíti platform kompatibilitását, ezért keresse fel a webhelyet teljes, több platformos részletek.

Bár a Torguard rendelkezik a mobilra vonatkozó lehetőségekkel, még mindig nem a miénk legjobb VPN-ek az iPhone és az Android listához.

Többplatformos opciók - Forrás: Shutterstock.comTöbbplatformos opciók – Forrás: Shutterstock.com

Bár a felület és VPN funkciók hasonlóak az összes eszközön, az iOS alkalmazás kissé könnyebben használható (ami jó hír lehet a korlátozott műszaki ismeretekkel rendelkező iOS felhasználók számára).

Amikor a VPN-t használja mobileszközén, rendelkeznie kell a iOS vagy Android alkalmazás, valamint a OpenVPN Connect alkalmazás.

Míg több tech-fejlett a felhasználóknak nincsenek problémáik a OpenVPN Connect alkalmazás, félelmetes lehet egyes felhasználók számára. A TorGuard kiváló munkát végez, hogy végigvezesse Önt a folyamaton, ne feledje, hogy ez egy kis kihívás lehet időigényes.

Mint korábban említettük, a TorGuard VPN böngésző kiterjesztésként érhető el Króm és Firefox.

Szerezd meg a TorGuard-ot

Adatvédelem, biztonság és naplózás

Az adatvédelem ugyanolyan elengedhetetlen a VPN számára, mint a megbízhatóság, és TorGuard’s fő küldetése, hogy magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtson a felhasználók névtelenek maradása.

Adatvédelem, biztonság és naplózás - Forrás: Shutterstock.comAdatvédelem, biztonság és naplózás – Forrás: Shutterstock.com

A TorGuard VPN megtartja a tényleges IP-cím rejtett, és hozzárendel egy névtelen IP, így a tényleges tartózkodási helyét soha nem fogják követni idegesítő hirdetések, webhelyek vagy más online szolgáltatások. A névtelen IP azt jelenti, hogy személyazonossága biztonságos, és privát módon böngészhet, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik, vagy melyik szervert használja.

A TorGuard is használ AES-256 Titkosítás val vel SHA-512 és a protokollok hasonlóak Döbbenet és OpenVPN annak biztosítása érdekében, hogy a privát böngészés valóban biztonságos és privát.

A TorGuard különösen jó a magánéletre és a biztonságra koncentráló egyének számára, mivel „lopakodó” VPN protokollokat kínálnak.

Ezek a protokollok, például a Stunnel, az Shadowsocks, az OpenConnect és a népszerű OpenVPN protokoll elhomályosított verziója minden eddiginél privátabbá teszik a VPN-hez való csatlakozást..

Lényegében a TorGuard lopakodó VPN-protokolljai lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy megkerüljék a VPN-blokkokat – amelyek bizonyos országokban a felhasználókat érinthetik, vagy amikor bizonyos webhelyekhez próbálnak hozzáférni – láthatatlan SSL-tanúsítványok használatával. Ez szinte lehetetlenné teszi a VPN-szolgáltatások letiltását, függetlenül attól, hogy honnan fér hozzá.

Öld meg a kapcsolót

Egy másik TorGuard adatvédelmi funkció említést érdemel a kill kapcsoló. Hozzáférés a kill kapcsolóhoz egy másik biztonsági intézkedés, amely megakadályozza a IP-cím nem jelenik meg, ha megszakad a kapcsolata.

Kill Switch - Forrás: Shutterstock.comKill Switch – Forrás: Shutterstock.com

Bár névtelen IP-címmel rendelkezik amikor kapcsolódik a TorGuard-hoz, a valódi IP-címe megjelenhet, ha megszakad egy kapcsolat, és nem kell sok időbe telnie, amíg az Ön tartózkodási helyét idegenek látják, akik visszaélhetnek az Ön tartózkodási helye vagy információi.

A TorGuard lehetővé teszi az alkalmazásölési lista létrehozását, amely bezárja és megvédi az összes alkalmazást „Kill list” amikor leválasztja a VPN-t.

Fakitermelés

Több interjúban, sőt a GYIK oldalán is, A TorGuard szerint értékeli a magánélet az összes felhasználó. A vállalat nem gyűjt vagy naplóz adatokat VPN szolgáltatás, ami örvendetes hír a legtöbb fogyasztó számára, akik névtelen, privát és biztonságos VPN-t keresnek.

Naplózás - Forrás: Shutterstock.comNaplózás – Forrás: Shutterstock.com

Mivel a TorGuard különféle fizetési módokat fogad el, beleértve kriptovaluta, fizethet a szolgáltatás névtelenül.

Fontos megjegyezni, hogy míg A TorGuard értékeli az adatvédelmet A felhasználók névtelensége és névtelensége miatt a vállalat központja a USA Bár a cég Nevisben jött létre, annak központ valójában Floridában van.

Míg a információ továbbra is biztonságos, és a TorGuard rendelkezik egy szigorú naplózási tilalom, fontos szem előtt tartani, hogy az Ön adatait tudott az Egyesült Államok kormányának felügyelete által összegyűjtött és megosztott Emiatt nem tudjuk biztosan megmondani, hogy a Torguard nulla naplózó VPN-e.

Sebesség

Senki sem akar lassú VPN-t. Vannak gyorsabbak VPN-k a piacon, de Torguard teljesítménye tisztességes sebességgel szilárd. Attól függően, hogy hol tartózkodik, és melyik szerverre próbál csatlakozni, a sebesség teljesítménye valószínűleg más lesz.

Mint a legtöbb VPN-nél, ha olyan kiszolgálót választ, amely távolabb van a jelenlegi tartózkodási helyétől, szinte elkerülhetetlen, hogy lassabb sebességet tapasztaljon. Ne feledje, hogy az egyik felhasználó sebessége a TorGuard segítségével nagymértékben eltérhet a másiktól.

Sebesség - Forrás: Shutterstock.comSebesség – Forrás: Shutterstock.com

Egy sebességteszten, Brit szerverek kapcsolati sebessége volt 55–60 Mbps rajta 75Mbps kapcsolat. Sok Európai országok hasonló volt sebesség teljesítmény között Lettország és Bulgária kivételével 25 és 30 Mbps (nem nagyszerű, de mégis nagyon használható).

Más sebességvizsgálatok azt eredményezték 20–45 Mbps a 75 Mbps kapcsolat az egész MINKET. Bár a sebesség nem fenomenális, de nem is szörnyű. Attól függően, hogy milyen böngészési vagy letöltési igényei vannak, valószínűleg nem vesz észre lassabb sebességet.

Dél-Amerika országai és Ausztrália volt néhány viszonylag lassú teljesítmény sebességek, de megint minden attól függ, honnan kapcsolódsz eleve.

Több mint 3000 szerver közül lehet választani 50 ország, valószínűleg talál legalább egy szervert, amely biztosítja a sebesség teljesítmény szükséged van és akarod. A 3000 szerver meglehetősen magas szám, és ez jobb, mint a legtöbb VPN, kivéve az iparági vezetőket, a Nordvpn és az Expressvpn.

Szerezd meg a TorGuard-ot

Torrentezés

Torrentezés lehetővé teszi fájlok letöltését a számítógépre, hogy később felhasználhassa (vagy megnézhesse) azokat. Gyakran, torrentezés van megtekintve mint illegális és veszélyes, ha összehasonlítja hasonló cselekedetekkel, mint például folyó.

Torrentezés - Forrás: Shutterstock.comTorrentezés – Forrás: Shutterstock.com

Függetlenül a torrentezéssel kapcsolatos álláspontjától, néhány VPN-ek engedd, mások pedig nem. A cég nevét figyelembe véve valószínűleg ezt kitalálhatja A TorGuard támogatja és megengedi.

Van azonban sok tisztességes választás, és csak néhány nagyszerű, és ezért a Torguard még mindig nem került az első 5 legjobb torrentlistához tartozó VPN-be.

Netflix

Az egyik legnagyobb probléma, amelyet sok VPN használ a felhasználók szembesülnek azzal, hogy képtelenek használni néhány kedvenc streaming szolgáltatásukat, például a Netflix-et. A TorGuard VPN lehetővé teszi a felhasználók számára a Netflix feloldását, de kb Havi 8 dollár plusz. 

Ez valami nem tetszik. Úgy gondoljuk, hogy a legjobb VPN-knek nem kell további felcserélést biztosítaniuk. Nézze meg ezeket a további lehetőségeket, amelyek nem számítanak fel külön díjat a Netflixért.

Netflix - Forrás: Shutterstock.comNetflix – Forrás: Shutterstock.com

Attól függően, hogy mennyit szeretne költeni (és mennyit használ a Netflix vagy más streaming webhelyek közül), üzletkötő lehet, ha figyelembe vesszük a TorGuard VPN-t..

Néhány előny és hátrány

Most, hogy áttekintettük a TorGuard VPN, nézzük meg közelebbről a érvek és ellenérvek.

Néhány előny és hátrány - Forrás: Shutterstock.comNéhány előny és hátrány – Forrás: Shutterstock.com

Mi tetszik a TorGuard-ban

 • Megfelelő sebességek
 • Több platform
 • Erős Titkosítás
 • Öld meg a kapcsolót
 • Nagyszámú szerverek
 • Torrentezés megengedett
 • Biztonságos és névtelen

Amit nem szeretünk

 • Feloldás A Netflix pluszba kerül
 • Gyűjthet néhány adatot (annak ellenére, hogy nincs naplózási irányelv)
 • Lassabb sebesség távoli szerverekről
 • Nem felhasználóbarát korlátozott műszaki tapasztalattal rendelkező felhasználók számára
 • Szükség 3. fél alkalmazás iOS és Android mobil eszközökhöz

Árképzési információk

Bár már említettük, hogy feloldhatja a blokkolást Netflix extráért Havi 8 dollár, nézzük meg közelebbről A TorGuard árképzése hogy jó-e befektetés az Ön számára.

Névtelen VPN

Ha az Névtelen VPN-t választja, választhatja a fizetést havi, negyedévenként, félévente, vagy évente. Az árképzés a következő:

Névtelen VPN szolgáltatás árazásNévtelen VPN szolgáltatás árazás

 • 9,99 USD egy hónap
 • 19,99 USD negyedévenként
 • 29,99 USD félévente
 • 59,99 USD évente

Az Névtelen VPN-terv korlátlan sebességek és sávszélesség több mint 3000 szerver át 50 ország. Akár öt egyidejű kapcsolathoz is hozzáférhet, több GCM és CBC rejtjelek, különféle protokollok, hirdetés és rosszindulatú programok blokkolása, és védelem a szivárgások ellen.

Nem biztos abban, hogy a TorGuard az Ön számára való-e? Kipróbálhatja a ingyenes hétnapos próbaidőszak. A TorGuard számos fizetési módot is kínál, köztük olyan rendszeres fizetési szolgáltatókat, mint a Visa és a Mastercard, számos kriptovaluta mellett – tökéletes az adatvédelemre koncentráló felhasználók számára.

Üzleti VPN-terv

Ha VPN-t keres a vállalkozásához, akkor néhány lehetőség közül választhat indító, kicsi, közepes, vagy vállalati terv.

Üzleti VPN szolgáltatás árazásÜzleti VPN szolgáltatás árazás

A kezdő terv az Havi 69 dollár és lehetővé teszi akár tíz felhasználó, tíz e-mail fiók, és három dedikált IP-cím.

A kis üzleti terv az Havi 110 dollár és lehetővé teszi akár 15 felhasználó, 15 e-mail fiók, és öt dedikált IP.

A közepes üzleti terv az 169 USD egy hónap és ajánlatok 20 felhasználó, 20 e-mail fiók, és tíz dedikált IP-cím.

Az összes VPN-árazási lehetőség a következőket tartalmazza:„Az összes VPN-árazási opció tartalmazza”

A vállalati üzleti terv ideális a nagyobb vállalatok számára, akik testreszabhatóbb lehetőségeket keresnek. Testreszabhatja a számát felhasználók, e-mail fiókok, és dedikált IP-címekre van szüksége. Többért információ és árazás, nézd meg a weboldalát.

Az üzleti tervek korlátlanul tartalmazzák sebességek és sávszélesség több mint 3000 szerver át 50 ország. Amellett, hogy egy dedikált VPN-kezelő portál, hozzáférhet a 24/7 elkötelezett számlavezető.

TorGuard Business VPN szolgáltatásTorGuard Business VPN szolgáltatás

Az üzleti tervek az összes többi elérhető funkcióval is rendelkezik névtelen tervek, mint például több rejtjel és blokkolja az ismert szivárgásokat.

A TorGuard többféle fizetési módot is elfogad, amelyek magukban foglalják nagyobb hitelkártyák tetszik VISA vagy American Express valamint PayPal. Használhat különféle kriptovaluta és a fizetési fal vagy a PAYGARDEN.

Tekintse meg útmutatóinkat a bitcoin vásárlásához és a megfelelő kriptopénzváltás kiválasztásához, ha kriptóval szeretne fizetni, de nem tudja, hogyan kell csinálni.

Támogatás

Még akkor is, ha technikailag jártasnak tartja magát, van, amikor elengedhetetlen az ügyfélszolgálat. TorGuard’s az ügyfélszolgálat jobb, mint a többi VPN-szolgáltatások.

Ha segítségre van szüksége a VPN szolgáltatás vagy csak további kérdése van TorGuard’s szolgáltatások, felveheti a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal e-mail jegyeken keresztül és 24/7 élő chat. Ha a MINKET., Ön is hozzáférhet ahhoz ingyenes szám, ami sokaknál ritka VPN-szolgáltatók.

Támogatás - Forrás: Shutterstock.comTámogatás – Forrás: Shutterstock.com

TorGuard tudásbázisa nagyszerű forrás azoknak a felhasználóknak, akiknek nem kell az ügyfélszolgálattal beszélniük, vagy inkább szeretnék önállóan kitalálni egy kérdést.

Mivel TorGuard nem rangsorol magasan “egyszerű használat,” annak Vevőszolgálat pótolhatja a kihívást jelentő felületet és egyéb funkciókat.

Ítéletünk

TorGuard kínál különféle online szolgáltatások amelyek célja a felhasználó anonim és az információk titokban tartása. Míg áttekintésünk a VPN szolgáltatás, szeretjük, ha megvásárolhat egy névtelen e-mail vagy proxy. Szeretjük azt is, hogy a TorGuard kínál A VPN tervei minden méretű magánszemélyek és vállalkozások számára.

Ítéletünk - Forrás: Shutterstock.comÍtéletünk – Forrás: Shutterstock.com

Míg a TorGuard tisztességes sebesség szerverekkel a Egyesült Királyság és Európa, azt hittük, hogy ez egy kicsit hiányzik a MINKET., Dél Amerika, és távoli területek, mint Ausztrália. Annak ellenére a lassabb sebességek egy részét még mindig úgy gondoljuk, hogy a teljesítmény használható és igényeitől függően a “lemaradás” lehet, hogy észre sem lehet venni.

A TorGuard árazását illetően, szeretjük a lehetőségeket magánszemélyek és vállalkozások, de vannak olcsóbb VPN-szolgáltatók, amelyek sok azonos funkciót és szolgáltatást kínálnak. Bár tetszik, feloldhatod Netflix a TorGuarddal, nem szeretjük, hogy havonta pótdíjat kell fizetnie.

TorGuard támogatása nagy nyeremény számunkra, mert nem csak az élő chat támogasson egy preferáltat módszer sok felhasználó számára, elérhetővé téve azt 24/7 még jobb. Ez tetszik nekünk MINKET. a felhasználók hozzáférhetnek a ingyenes szám, mert néha egyszerűen könnyebb megoldani egy problémát, ill tegyen fel kérdést telefonon.

Miért válassza a TorGuard VPN szoftvert?Miért válassza a TorGuard VPN szoftvert?

A TorGuard egyik kedvenc funkciója, hogy minden felhasználó anonimitására és biztonságára összpontosít. Adatvédelem és biztonság fontosak VPN használatakor, különösen utazás közben. A legnagyobb problémánk a TorGuard esetében az, hogy nem barátságos a felhasználók számára.

Meg tudjuk érteni hogy korlátozott technikai tapasztalattal rendelkező személyt ki lehet kapcsolni a TorGuard VPN használatából vagy kipróbálásából, csupán annak megtekintésével felület. Néhány fejlett funkciója ellenére (amelyek egyes felhasználók számára félelmetesek lehetnek) úgy gondoljuk, hogy TorGuard azzal pótolja nagyszerű ügyfélszolgálat.

Szerezd meg a TorGuard-ot

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map