A VPN 360 az Infinity Software által létrehozott alkalmazás, amely kezdeti ingyenes próbaverziót kínál, és miután fizetett előfizetési szolgáltatássá válik. Azt ígéri, hogy elrejti az IP-címét és biztonságos az internetkapcsolatát.

VPN 360 áttekintésVPN 360 áttekintés

A VPN 360 kijelenti, hogy képes lesz rá a magánélet védelme, rejtse el a fizikai címét, és biztosítsa az internetes tevékenységét.

Azt folytatja, hogy te is tudsz streamelheted bármely közösségi, zenei vagy video platformon.

Remekül hangzik?

Lássuk, képes-e megfelelni kiváló első benyomásának.

A VPN 360 megértése

Először is, a VPN 360 nem rendelkezik asztali klienssel, hanem egy mobilalkalmazás, amely csak Android és iOS rendszerekkel működik. Az alkalmazás megszerzéséhez le kell töltenie a Google Play Áruház vagy Apple App Store.

A VPN 360 megértéseA VPN 360 megértése

Ennek azonnal piros zászlót kell emelnie. Az alkalmazás letöltése ezt jelenti az alkalmazásbolt-fiókja összekapcsolódik az adott VPN megvásárlásával. Ha szuper tudatában van magánéletének, és meg akar győződni arról, hogy senki sem tudja nyomon követni, érdemes megfontolni egy másik VPN-szolgáltatás használatát.

Ha átlagos felhasználó vagy, aki meg akarja kerülni a Netflix földrajzi korlátozásait, letölteni a torrenteket vagy elérni a sötét webet; Olvass tovább.

A VPN 360 előnyei

Bár sziklásan indultunk, a VPN 360 számos előnnyel jár, amelyek kiemelik a tömeg körében. Itt vannak az előnyök egy része tapasztalni fogja a VPN 360 használatakor.

A VPN 360 előnyeiA VPN 360 előnyei

  • Jó szerversebesség
  • Könnyen használható alkalmazás
  • Megfizethető (éves fizetés esetén)
  • Könnyű feliratkozni

VPN 360-árak

A VPN 360 ingyenes alkalmazásként hirdeti magát, ami nem az. Kapsz egy 7 napos ingyenes próbaidőszak amikor letölti az alkalmazást, de az összes szolgáltatás nem ingyenes. Ez is nem olcsó. Összehasonlítjuk a VPN 360 árait a NordVPN. Az a baj, NordVPN sokkal többet kínál, mint a VPN 360, és asztali klienssel is rendelkezik.

A VPN 360 árazásA VPN 360 árazás

Ami jó, ha 12 hónapos előre fizetést választasz, egyszeri fizetésként 34,99 dollárba kerül, ami havonta körülbelül 2,90 dollár lesz..

Nem rossz.

Átfogó, az ár nem szuper magas, de sokkal olcsóbbat várnánk a csak mobil VPN-től.

Mi tetszik a VPN 360-ban

Kritikusan nyilatkoztunk a VPN 360-ról, ezért itt az ideje elmondani mindent, ami tetszik az alkalmazásban. Összességében ez egy nagyszerű alkalmazás, amely kínál szabványos titkosítás és biztonság. Itt vannak a VPN 360 legjobb tulajdonságai.

Nagy sebesség

Mindenki elvárja, hogy találatot találjon, amikor VPN-szolgáltatást használ. A számítógépen vagy a telefonon az internetkapcsolat soha nem lesz ilyen gyors, és ezt megértjük. Kellemes meglepetéssel tapasztaltuk, hogy a VPN 360 rendelkezik a következőkkel a legjobb letöltési sebesség, amit valaha láttunk.

Nagy sebességNagy sebességű VPN 360

Kutatásunk során olyan felhasználókra bukkantunk, akiknek sebessége tapasztalható 50-80 Mbps körüli, ami meghaladja az átlagot. Ha ezt a VPN-t videók streamingjéhez vagy fájlok letöltéséhez használja, akkor nem okoz gondot, ha ezt optimális sebességgel teszi.

Könnyen használható alkalmazás

A VPN-ek régi és ügyetlen megjelenésűek is.

Általában azok.

A VPN 360 használatával a felület friss és új megjelenésű. Nagyon érzékeny és egyszerű a használata változó műszaki ismeretekkel rendelkező emberek számára.

Könnyen használható alkalmazásKönnyen használható App VPN 360

A szerverhez való csatlakozás olyan egyszerű, mint a be / ki gomb megnyomása. A jobb felső sarokban található egy menü, ahol játszhat a fiókjával, a beállításokkal és elolvashatja a különböző irányelveket.

Egyszerű regisztráció

A VPN 360-ra való regisztráció kissé kétélű kard. Az alkalmazás letöltésekor és az ingyenes próbaverzió használatakor nem kell aggódnia bármilyen információ megadása miatt. Mivel nem kell regisztrálni, nem lesz esélye arra, hogy adatokat gyűjtsön Öntől.

Egyszerű regisztrációEgyszerű bejelentkezés VPN 360 – Forrás: Shutterstock.com

De miután frissített egy fizetett verzióra, a fizetés összekapcsolódik az App Store-ban használt fiókkal. Ezért egyértelmű kapcsolat van a személyazonossága és a VPN használata között.

Mi nem tetszik a VPN 360-ban

Most, hogy mindent kitértünk a VPN 360-ra, itt az ideje, hogy rossz hírekkel közöljük. Vannak sok hiba ebben a szolgáltatásban, szóval vessünk egy pillantást néhányukra.

Alacsony kiszolgálószám

Az egyik legfontosabb dolog, amire gondolni kell, amikor VPN-t vásárol, az az általa kínált szerverek száma. A VPN 360 kevesebb mint tízet kínál, ami kínosan alacsony. Meglepődünk, hogy ilyen nagy sebességet tud biztosítani alacsony szerverportfólióval.

Alacsony kiszolgálószámAlacsony kiszolgálószám VPN 360 – Forrás: Shutterstock.com

Nincs Netflix

Ha egy VPN-nek ilyen kicsi a kiszolgálója, akkor általában azt várja, hogy a Netflix tilos. Ez igaz a VPN 360-ra. Az összes elérhető szerveren mi voltunk nem talált olyan esetet, amikor a Netflix hozzáférését nem tagadta meg a rettegett hibaüzenet. Remélhetőleg a VPN 360 a jövőben kibővítheti szerverlistáját.

Nincs NetflixNincs Netflix VPN 360 – Forrás: Shutterstock.com

Nincs özön

Ahogy valószínűleg számíthat rá. Ha a Netflix nem működik, akkor valószínűleg a torrentezés sem fog. Torrentezés kezdetben nem népszerű a mobilon, és asztali alkalmazás nélkül nem lesz könnyű hozzáférése a BitTorrenthez. A VPN 360 még a torrentezést sem említi az irányelvek listájában.

Nincs özönNo Torrentek VPN 360 – Forrás: Shutterstock.com

Rossz naplózási irányelv

A VPN 360-zal kapcsolatos legjelentősebb probléma a naplózási házirend. Adatvédelmi politikája kimondja amikor erre felszólítják, megadja az Ön hatóságainak az adatait. Sok korlátozott kivételt is felsorol, ahol összegyűjti és elveszíti az adatait. Összességében nem szeretjük és nem bízunk ebben az irányelvben, különösen azért, mert a VPN 360 fizetős szolgáltatás.

Rossz naplózási irányelvRossz naplózási irányelv VPN 360 – Forrás: Shutterstock.com

Ítéletünk

Kinek szól a VPN 360? Ez a VPN hasznos lehet azok számára, akik aggódnak a magánélet és a biztonság érdekében, amikor nyilvános Wi-Fi-t használnak. Ha azonban komoly titkosítást, protokollokat és mindenre kiterjedő adatvédelmet keres, sok jobb alternatíva létezik.

ÍtéletünkÍtéletünk a VPN 360-hoz – Forrás: Shutterstock.com

Az alkalmazás könnyen használható és letölthető, és a sebesség több mint elfogadható, de nem lehet a VPN 360-on bankolni a hátaddal, amikor a hatóságok kopogtatnak.

Az összes legnépszerűbb vpns nagyszerű mobilalkalmazásokkal rendelkezik, ne szerezze be ezt, amikor beszerezheti a PIA-t, a Nordvpn-t, a Surfsharkot, az Expressvpn-t és másokat.

Hivatkozások