Ez a VPN a Netsec Interactive Solutions létrehozása. Ez egy informatikai biztonsági cég, amelyet Romániában alapítottak 2009-ben. VPN.ac 21 országban van szervere az egész világon. Val vel VPN.ac, neked van több VPN protokoll választani, nincs naplózás, és a sebesség optimalizálása.

VPN.ac áttekintésVPN.ac áttekintés

Kívülről nézve úgy tűnik, hogy a VPN.ac minden, amit elvárhat egy megfizethető árú VPN-szolgáltatástól. Ebben az áttekintésben a VPN.ac-ba mélyedünk, hogy lássuk mennyire halmozódik fel ezen a versenypiacon.

A VPN.ac megértése

Beszéljünk arról, hogy mit kínál a VPN.ac. Amikor a webhelyére érkezik, néhány dolgot elmond.

A VPN.ac megértése - Forrás: Shutterstock.comA VPN.ac megértése – Forrás: Shutterstock.com

  • Arra törekszik, hogy kielégítse az ügyfeleket és hisz egy megfizethető termék biztosításában.
  • Nincs korlátozva az átviteli sebességre, és rendszeresen növeli a sávszélességet
  • Kivételes ügyfélszolgálat és nincs várakozási idő

Ha kicsit mélyebbre merül a webhelyen, azt is tapasztalhatja, hogy az AES-GCM 256 bites titkosítást alkalmazza az elliptikus görbével. Azt is biztosítja rengeteg variáció ezekhez a protokollokhoz így játszhatsz, ha tudod, mit csinálsz.

Többet fogunk bele a Tulajdonságok és előnyök a VPN.ac-et az előnyeink és hátrányaink részben.

A VPN.ac árazás

Az árazás egyszerű, és négy különböző tervet kínál. Minden terv ugyanazokat a funkciókat tartalmazza; az egyetlen, ami megváltozik, az a havonta fizetett összeg.

A VPN.ac árazásA VPN.ac árazás

  • Egy hónap – havonta 9 dollár
  • Három hónap – havi 8 USD (három havonta számlázunk 24 USD-t)
  • Egy év – havonta 4,80 USD (évi 58 USD számlázva)
  • Két év – 3,75 USD havonta (90 USD évente számlázva)

Ha két évvel előre fizet előre, 62% -ot spórolsz. Összességében elmondható, hogy a VPN.ac árai körülbelül átlagosak, összehasonlítva sok más legnépszerűbb VPN-szolgáltatással. Felajánlja a 7 napos pénzvisszafizetési garancia, és elfogadja minden fizetési mód, beleértve Bitcoin és Alipay.

Mit szeretünk a VPN-ben. Ac

Első ránézésre minden rendben van a VPN.ac számára. Iparági adatvédelmet kínál kezelhető áron. Nézzük meg a VPN.ac legjobb tulajdonságait.

A sebesség szükségessége

A VPN-ek extra titkosítási réteget adnak hozzá, amely általában lassabb letöltési és feltöltési sebességet eredményez. A VPN.ac szerverek sebessége elrobbant minket; a sebességcsökkenést alig vagy egyáltalán nem tapasztaltuk kutatásunk során.

Need For Speed ​​VPN.ac - Forrás: Shutterstock.comNeed For Speed ​​VPN.ac – Forrás: Shutterstock.com

Egy egyesült államokbeli szerver esetében láttuk a sebesség 58,53 Mbps, nem rossz.

Amikor lekérdeztünk egy szervert Hollandiában, a letöltési sebesség csak 9% -kal csökkent. Ez teszi a VPN.ac fájlt az egyik leggyorsabb VPN valaha átnéztük.

Erős titkosítás

Mire jó egy VPN, amely nem tartja biztonságban az identitásodat? Minden funkció és minden szép, de VPN-t használ, hogy megvédje magát és névtelen maradjon az interneten.

Erős titkosítás VPN.ac - Forrás: Shutterstock.comErős titkosítás VPN.ac – Forrás: Shutterstock.com

A VPN.ac használatával nem kell attól tartania, hogy bárki hozzáférhet az adataihoz. Ez a szolgáltatás a legjobbakat használja; OpenVPN és AES 256 bites titkosítás.

Amellett, hogy biztonságban és biztonságban tartja személyazonosságát, rendelkezik egy killswitch-lel is, mint például a Nordvpn, ami létfontosságú, ha gondja van az adatok kiszivárogtatására az ISP-re.

Nincs naplózási irányelv

Végül találtunk egy igaz és őszinte politikát. Sok VPN azt mondja neked, hogy nem tárolják az adataidat, de körforgalomban mégis. A VPN.ac azonnal megjelenik az adatvédelmi irányelveiben, és elmagyarázza nem naplózza és nem figyeli tevékenységét, de a teljesítmény naplózza a kapcsolati naplókat.

Nincs naplózási irányelv VPN.ac - Forrás: Shutterstock.comNincs naplózási irányelv VPN.ac – Forrás: Shutterstock.com

A legvalószínűbb egy adott időszak után törli ezeket az adatokat, és amúgy sem olyan nagy baj. A probléma akkor jelentkezik, amikor a VPN-ek olyan információkat tárolnak, mint például IP-címek és Személyes adat, de a VPN.ac nem az.

Román joghatóság

Románia kívül esik a 14 szem biztonsági szövetségen, ami további nagy előny a magánéletre törekvők számára. Romániában olyan tisztességes törvények is vannak, amelyek megakadályozzák, hogy a kormány információt kérhessen a VPN-től és annak szervereitől. A ti Romániában biztonságosabbak az adatok mint az USA-ban vagy az EU legtöbb más helyén lenne.

Román joghatóság VPN.ac - Forrás: Shutterstock.comRomán joghatóság VPN.ac – Forrás: Shutterstock.com

Mi nem tetszik a VPN-ben. Ac

Bár sok mindent szeretünk a VPN.ac-ben, meg kell említenünk néhány hátrányát. Itt vannak a legnagyobb kérdéseket van ezzel a VPN-lel.

Nem működő alkalmazás

Maga az alkalmazás fantasztikusan néz ki. Hihetetlenül felhasználóbarát, és nagyon tiszta. Kutatásunk során azonban azt tapasztaltuk, hogy a felhasználók problémákat tapasztaltak az alkalmazással kapcsolatban, amikor helytelenül jelezték, hogy egy ország szerveréhez csatlakoztak, bár valójában nem. Ez azt jelenti az alkalmazás rossz helyeket jelenít meg, vagy A VPN.ac hamis szervereket használhat.

Nincs Netflix

Kutatásunk során felfedeztük A Netflix nem működik a VPN.ac egyik szerverén sem. Ha kedvenc filmjeit és tévéműsorait szeretné közvetíteni, akkor tovább kell haladnia. Szerezzen helyette expressvpn vagy nordvpn fájlt.

Nincs Netflix VPN.ac - Forrás: Shutterstock.comNincs Netflix VPN.ac – Forrás: Shutterstock.com

Felejtsd el Tor

Míg a VPN legtöbbször elegendő adatvédelmi előnyt nyújt felhasználóinak, az is előreléphet. A Tor böngészőnek megvan a maga egyedi adatvédelmi előnye, és a VPN használatával kombinálva az egyik legbiztonságosabb módja az internet böngészésének. Azonban nem minden VPN kompatibilis a Torral, és sajnos a VPN.ac egyike ezeknek.

Ítéletünk

A VPN.ac-nak valójában nincs sok dolga, rendben van, de az oké manapság nem elég. Különösen akkor, ha olyan VPN-k vannak, mint a Nordvpn, az Expressvpn, a Surfshark stb.

Kapsz nagy sebesség, csúcsminőségű biztonság és tisztességes ügyfélszolgálat. A VPN-lel kapcsolatos fő problémák a funkciók hiánya. Nem használható vele Tor és a Netflix, vagy a Torrenting számára, amelyhez sokan használják a VPN-eket.

Verdict VPN.ac - Forrás: Shutterstock.comVerdict VPN.ac – Forrás: Shutterstock.com

Ha a VPN.ac nem felel meg az Ön igényeinek, fontolja meg néhány más VPN-vélemény áttekintését.

Hivatkozások