A VPN.ht egy olyan szolgáltatás, amelyet körülbelül öt évvel ezelőtt vezetett be a Wicked Technology Unlimited nevű cég. Érdemes megfontolni azok számára, akik VPN-t keresnek?

VPN.ht áttekintésVPN.ht áttekintés

Az alábbiakban egy átfogó VPN.ht áttekintés hogy meghatározhassa, le kell-e töltenie ezt a terméket vagy sem.

Mi a VPN.ht?

VPN.ht egy VPN-szolgáltatás, amely rendelkezik gyors csatlakozási sebesség és kiváló biztonsági funkciók. A cég használja AES-256 titkosítás, ugyanaz a titkosítási szabvány, amelyet az Egyesült Államok kormánya használt.

Ezenkívül a VPN.ht a OpenVPN alagút protokoll, bizonyítottan az egyik leghatékonyabb módja az adatvédelemnek VPN-szolgáltatás használata során.

Mi az a VPN.ht?Mi a VPN.ht?

Az egyik dolog, ami leginkább kiemelkedik, az a felhasználók csatlakozhatnak Netflix amikor ezt a szolgáltatást használja. A Netflix olyan blokkolókat hozott létre, amelyek megakadályozzák ügyfeleit abban, hogy VPN segítségével geo-spoofolhassák a helyüket, hogy megkerüljék a Netflix tartalmának geo-korlátozásait.

Úgy tűnik azonban, hogy A VPN.ht képes elúszni A Netflix blokkolói. A VPN.ht áttekintés összeállításakor a Netflixet teszteltük öt szerver és megállapította, hogy a webhely minden egyesnél működik. A VPN.ht hozzáférést biztosít a 128 szerver 23 országban.

Használhatja torrentezésre is, bár itt sokkal jobb lehetőségek vannak a torrentezést támogató vpns-ekre.

A cég honlapja szerint a szolgáltatást a következő oldalon használhatja: számos eszköz és operációs rendszer, beleértve az olyan népszerű választásokat, mint a Windows, az Android és a Mac. Azonban csak a VPN.ht fájlt használhatja egyszerre három eszközön.

Előnyök

Néhány szolgáltatás valóban kiemelkedett számunkra, amikor elvégeztük a VPN.ht felülvizsgálatunkat. Az alábbiakban talál néhányat a legkiemelkedőbb tulajdonságai.

Nincs adatnaplózás

Sok VPN-szolgáltató állítja hogy ne naplózza az adatait. A tovább ásáskor azonban ellentmondásos információkat találunk a vállalat adatvédelmi irányelveiben.

Nincs adatnaplózás - Forrás: Shutterstock.comNincs adatnaplózás – Forrás: Shutterstock.com

Ez nem így van VPN.ht. A cég azt állítja nem naplózza az adatait és alátámaszthatja a követelést azáltal, hogy a Adatvédelmi irányelvek. Tudva, hogy az személyes adatok biztonságosak nyugalmat kell adnia az ügyfeleknek.

Sebesség és teljesítmény

Azt is megállapítottuk, hogy a VPN.ht szervizelhető sebességet és teljesítményt kínál. Bár ez nem a legjobb, amellyel találkoztunk, de nem is a legrosszabb. A 95 Mbps letöltésekhez és 50 Mbps feltöltésekhez.

Sebesség és teljesítmény - Forrás: Shutterstock.comSebesség és teljesítmény – Forrás: Shutterstock.com

A tesztelés során azt tapasztaltuk, hogy a letöltési sebesség a Európai Únió szerver volt 90 Mbps, míg a feltöltési sebesség kb 44 Mbps.

A dolgok valamivel lassabban haladtak Az Egyesült Államok. A letöltési sebesség ezen a szerveren kb 29 Mbps, míg a feltöltési sebesség kb 12 Mbps.

Kívánjuk, hogy ez a teljesítmény egy kicsit következetesebb legyen, de a nagy sebesség és az EU szerverén mutatott teljesítmény elegendő volt ahhoz, hogy felhívja a figyelmünket.

Kiváló ügyfélszolgálat

Az egyik másik dolog, ami a VPN.ht-nél feltűnt számunkra, az volt, hogy Vevőszolgálat csapat olyan érzékeny és segítőkész volt.

Kiváló ügyfélszolgálat - Forrás: Shutterstock.comKiváló ügyfélszolgálat – Forrás: Shutterstock.com

A VPN.ht biztosítja az ügyfeleknek a tudásközpont hogy felhasználhatják a különféle kérdés hogy lehet.

Ha az ügyfelek nem találják meg a választ kérdéseikre a tudásközpontban, megnyithatják a támogató jegy. A VPN.ht csapatából valaki válaszol az ügyfeleknek a néhány óra.

Hátrányok

Noha voltak olyan dolgok, amelyek tetszettek a VPN.ht-n, voltak olyan dolgok is, amelyek aggodalmat keltettek.

IP szivárgás

A tesztelés során azt tapasztaltuk A VPN.ht érzékeny volt az IP-szivárgásokra. Amikor IP-kiszivárgás történik, az eredeti IP-címét hackerek teszik ki.

IP-szivárgás - Forrás: Shutterstock.comIP-szivárgás – Forrás: Shutterstock.com

A tesztek elvégzése során azt tapasztaltuk A VPN.ht az idő 50% -ában szenvedett IP-kiszivárgástól. Ez eléggé aggályos, különösen, ha figyelembe vesszük, hogy a VPN.ht fizetős szolgáltatás.

Miért kell fizetni egy olyan szolgáltatásért, amely nem fog működni?

Kill kapcsoló hiánya

A gyilkos kapcsolók azért hasznosak, mert megvédik Önt, ha hirtelen megszakad a VPN-kapcsolat. A Nordvpn rendelkezik a legfejlettebbel a piacon.

Kill kapcsoló hiánya - Forrás: Shutterstock.comKill kapcsoló hiánya – Forrás: Shutterstock.com

A kill-kapcsoló megszakítja a védtelen internetkapcsolatot, amíg vissza nem tud kapcsolódni egy VPN-kiszolgálóhoz. Sajnos a VPN.ht nem jön kill-kapcsolóval. Tehát, ha valódi magánéletre vágyik, válasszon másik VPN-t! Javasoljuk a Nordvpn vagy az expressvpn alkalmazását. Olvassa el itt a „nordvpn vs expressvpn” bontást

Árazási információk

Ha VPN.ht-t szeretne vásárolni, van egy pár terv hogy választhat. A szokásos havi előfizetés kb Havonta 5 USD, bár a vállalat jelenleg az ügyfeleknek kínálja a a szolgáltatás első hónapja csupán 1 dollárért.

Árazási információkÁrazási információk

Az ügyfelek a éves előfizetés körülbelül 40 dollárért, ami kevesebbnek felel meg Havonta 3,50 USD.

A VPN.ht a 100 százalékos pénzvisszafizetési garancia a első 30 nap előfizetésének.

Végső ítélet

A felszínen, A VPN.ht kiváló lehetőségnek tűnik mint VPN szolgáltató. A szolgáltatás megfizethető, és a társaság nem naplóz adatokat, ami megkülönbözteti sok más VPN szolgáltatótól.

Ezenkívül a letöltési és feltöltési sebesség lehet elég gyors. És a szolgáltatás a Netflix-szel működik, ami óriási előny.

Végső ítélet - Forrás: Shutterstock.comVégső ítélet – Forrás: Shutterstock.com

Azonban nem tudunk túllépni azon a tényen, hogy a VPN.ht olyan messze van a biztonságtól. Bár a cég használja 256 bites titkosítás és a OpenVPN alagút protokoll, IP szivárog óriási aggodalomra ad okot.

A lényeg az, hogy az IP-kiszivárogtatásnak nem szabad megtörténnie, különösen akkor, ha fizetünk a termékért. Ha VPN-szolgáltatásba fektet be, akkor nyugodtan szeretne lenni, tudván, hogy személyes adatai biztonságosak. sajnálatos módon, ez nem áll fenn a VPN.ht használatakor.

Amiatt, abból az okból, nem javasoljuk a VPN.ht-t. Ha nem lennének IP-szivárgások és kill-switch, akkor ez a termék csúcsminőségű lenne. De nélkülük, A VPN.ht az a futó VPN szolgáltatás.

Hivatkozások