VyprVPN Review

În lumea digitală complexă de astăzi, dacă sunteți pe internet, aveți nevoie de un VPN.

Rețele private virtuale sunt indispensabile atunci când vine vorba de protejarea confidențialității dvs., prevenirea furtului de identitate și asigurarea securității datelor pe care le trimiteți și le primiți online. Dar cu atât de multe servicii diferite din care să alegeți, poate fi o adevărată provocare să decideți care Serviciu VPN va satisface nevoile tale.

VyprVPN ReviewVyprVPN Review

Deținut de o companie numită Broasca de Aur, VyprVPN este unul dintre cele mai populare servicii VPN de pe piață și dacă sunteți în procesul de alegere a unui VPN, cu siguranță merită luat în considerare. Ca multe altele cele mai bune servicii VPN, VyprVPN oferă o conectivitate excelentă, dar această companie merge dincolo de dincolo, oferind o serie de caracteristici și avantaje de nivel superior:

Deținut de o companie numită Golden Frog, VyprVPNDeținut de o companie numită Golden Frog, VyprVPN

  • Utilizare nelimitată a datelor, fără limite pentru datele descărcate
  • O aplicație desktop ușor de utilizat, simplă și rapidă de descărcat și instalat
  • 24 × 7 sprijin de către o echipă foarte calificată, 365 zile pe an
  • 700+ servere în 70+ locații din întreaga lume
  • Servere, rețea & hardware-ul este deținut de Vypr, deci nu sunteți predat niciodată unei terțe părți
  • Tehnologie proprietară Chameleon pentru a preveni blocarea prin DPI
  • Suport pentru Windows, Mac, iOS și Android

Pe lângă VyprVPN pentru uz personal, compania oferă, de asemenea, o opțiune de afaceri și o rețea de jocuri optimizată numită Outfox.

Avantaje ale VyprVPN

Mai întâi, să aruncăm o privire la ce VyprVPN face bine și care sunt calitățile sale răscumpărătoare.

Avantaje ale VyprVPNAvantaje ale VyprVPN

Sunt bine stabiliți

Veteranii tehnologi au fondat Golden Frog, iar compania a jucat un istoric semnificativ rol în evoluția internetului. Verificați acest fragment din pagina Despre noi:

„Frogul de Aur a fost fondat ca răspuns la camera 641a, o cameră infamă din San Francisco unde NSA efectua supravegherea AT&Rețelele T’s. Am depus hârtii la FCC pentru a le atrage atenția asupra acestei activități alarmante, dar am fost ignorați. În loc să așteptăm ca guvernul să protejeze utilizatorii de internet, răspunsul nostru a fost să fondăm Golden Frog pentru a construi instrumente care să contribuie la păstrarea unei experiențe deschise și sigure pe Internet, respectând în același timp confidențialitatea utilizatorilor.Broasca de Aur - Echipa

Numai factorul de răcire ar trebui să o facă VyprVPN un concurent pe lista scurtă de potențiali furnizori de servicii.

Accesați VyprVPN

Sunt inovatoare

Tehnologia patentată Vypr Chameleon este cu siguranță ceva care îl diferențiază de restul pachetului. Lansat inițial în 2014, Cameleonul ajută la prevenirea utilizării DPI, sau inspecție profundă a pachetelor. Fără, guvernelor, furnizorii de servicii de internet, iar corporațiile pot folosi DPI a bloca Protocoale VPN și restricționează accesul utilizatorilor la site-urile vizate prin OpenVPN.

Sunt inovatoare - Sursă: Shutterstock.comSunt inovatoare – Sursă: Shutterstock.com

Potrivit site-ului VyprVPN, Chameleon amestecă metadatele pachetelor transmise de OpenVPN astfel încât să nu fie recunoscută prin DPI, menținând în același timp viteza optimă a conexiunii. În acest sens, este un avans remarcabil în efortul de a sprijini intimitate fără a sacrifica performanța.

Dacă sunteți preocupat în special de piulițe și șuruburi tehnici de urmărire, disponibilitatea tehnologiei precum Cameleon ar trebui să aibă un apel special.

Au o infrastructură solidă

VyprVPN se mândrește cu mai mult de 700 de servere în Peste 70 de locații la nivel mondial, inclusiv America de Nord, Oceana, Africa, Europa, mijlocul Est, Asia, și Sud și America Centrală.

Această distribuție largă a hardware asigură că utilizatorii pot accesa serverele din apropiere indiferent unde locuiesc și se pot bucura de un post rapid, de încredere, conexiune securizată la toate informațiile și resursele pe care internetul le poate oferi.

Au o infrastructură solidă - Sursă: Shutterstock.comAu o infrastructură solidă – Sursă: Shutterstock.com

În plus, Infrastructura VyprVPN cuprinde peste 200.000 Adrese IP, și are o echipă de ingineri și tehnicieni care lucrează neobosit pentru a optimiza viteza, performanța, securitatea și fiabilitatea în întreaga Rețeaua VyprVPN.

Totul nelimitat

Când utilizați VyprVPN, nu există restricții, nu există restricții lățime de bandă, Nu descărcați capacele, și fără limite de comutare a serverului. Vreodată.

Totul nelimitat - Sursa: Shutterstock.comTotul nelimitat – Sursa: Shutterstock.com

Acesta este un punct cu o anumită semnificație, deoarece mulți la un preț similar Serviciile VPN plasează limite asupra volumului de date pe care le puteți transfera, de câte ori puteți schimba serverele sau de locația serverelor pe care vi se permite să le utilizați sau lățimea de bandă pe care ai voie să o folosești pe sesiune sau lună.

Obțineți VyprVPN

VyprVPN are o aplicație pentru asta

VyprVPN oferă aplicații pentru obișnuitul Sisteme de operare și dispozitive, precum și sprijin pentru unele dintre opțiunile mai ezoterice cum ar fi Blackphone. În plus, are aplicații pentru routere, televizoare inteligente, și soluții de stocare precum QNAP.

Veți primi asistență uimitoare

Asistența pentru clienți non-stop este un alt avantaj al abonării la VyprVPN, deoarece înseamnă că nu veți niciodată – și Adică niciodată – nu te regăsi într-o legătură.

Obțineți asistență uimitoare - Sursa: Shutterstock.comObțineți asistență uimitoare – Sursa: Shutterstock.com

Dacă aveți experiență tehnică probleme de orice fel, din orice motiv, tot ce trebuie să faceți este să trimiteți un bilet de asistență și un tehnician cu experiență te voi întoarce imediat. De asemenea, puteți pune întrebări prin intermediul unui aplicație de chat pentru asistență live, deci, dacă vă grăbiți, ajutorul este la doar câteva clicuri distanță.

VyprVPN stabilește un standard ridicat

VyprVPN se laudă peste un milion de clienți și mii de recenzii pozitive, așa că știți că serviciul trebuie să fie fiabil și ușor de utilizat.

Mai mult decat atat, Broasca de Aur publică o multitudine de informații care detaliază angajamentul său față de transparență și etică cetățenie pe internet, care îi ajută pe consumatori să-și verifice opțiunile atunci când vine vorba confidențialitate și securitate și creează o societate mai bine informată și mai atentă – un efort pe care câțiva alți furnizori îl iau energie de susținut.

Transparenţă

VyprVPN publică o pagină „Legală” cu link-uri către politica sa de confidențialitate, condițiile de utilizare și politica privind drepturile de autor. În calitate de consumator, știți că aveți de-a face cu o companie care se ocupă cu seriozitate de a face afaceri în mod etic și responsabil.

TransparenţăTransparenţă

Important, politica sa de confidențialitate este extrem de avansată: VyprVPN este un serviciu zero-log, deci nu urmărește sau analizează niciunul dintre datele de utilizare ale clienților săi, iar politica detaliază și transferul de date, cum și ce va dezvălui compania (chiar și pentru aplicarea legii), confidențialitatea copiilor și drepturile consumatorilor.

Este un tratament impresionant de minuțios al aspectelor legale ale utilizării unui serviciu VPN și, cu siguranță, ceva care ar trebui să ofere abonaților actuali și potențiali încredere în companie.

Accesați VyprVPN

Știi cu cine te descurci

VyprVPN publică nume, fotografii și biografii ale echipelor sale de conducere și tehnice, astfel încât să puteți conecta oameni reali cu serviciile pe care le utilizați. Este încă un alt aspect al concentrării companiei pe transparență și responsabilitate personală și care le plasează în partea de sus a listei pentru servicii VPN fiabile.

Comunitate

Golden Frog găzduiește mai multe forumuri diferite și canale de comunicații dedicate sprijinirii utilizatorilor VyprVPN. Oamenii pot discuta despre caracteristici și se pot ajuta reciproc în forumul Idei și își pot trimite ideile către companie printr-un formular simplu.

Comunitate - Sursă: Shutterstock.comComunitate – Sursă: Shutterstock.com

De asemenea, pot participa la eforturile de traducere, astfel încât VyprVPN să poată fi pus la dispoziția mai multor persoane din întreaga lume și chiar să devină parte a „echipei de înveselire” a Vypr, aderându-se la Brand Advocates Discussion.

Pe lângă toate acestea, Golden Frog oferă o listă de servicii și organizații recomandate care promovează confidențialitatea pe internet, securitatea informațiilor și libertatea online. VyprVPN îl numește „Piața de confidențialitate” și este un aspect unic și potențial puternic al eforturilor sale de construire a comunității.

Baza de cunoștințe îmbunătățită recent

Lărgimea articolelor și ghidurilor tehnice din Baza de cunoștințe VyprVPN este impresionant, cu o revizuire recentă a site-ului de asistență, ceea ce înseamnă că toate întrebările sunt de obicei la doar câteva clicuri distanță. Conținutul conține o mulțime de informații pentru persoanele cu abilități tehnice avansate și, dacă sunteți un începător, care are nevoie de detalii, explicație pas cu pas, ar trebui, de asemenea, să puteți găsi ajutor.

Baza de cunoștințe ar putea fi puțin subțireBaza de cunoștințe ar putea fi puțin subțire

Desigur, disponibilitatea unui Personal de asistență 24 × 7 iar o comunitate robustă de utilizatori este excelentă, iar articolele de asistență sunt adăugate frecvent la baza de cunoștințe.

Etică bună

oameni buni la Broasca de Aur și VyprVPN sunt destul de clare cu privire la poziția lor în ceea ce privește libertatea și confidențialitatea internetului și este admirabil. În noiembrie 2018, VyprVPN a devenit un furnizor de VPN fără jurnal auditat. Tot traficul este tratat la fel, indiferent dacă este P2P sau torrents.

Etica merge în ambele sensuri - Sursa: Shutterstock.comEtica merge în ambele sensuri – Sursa: Shutterstock.com

VyprVPN permite Partajarea de fișiere P2P, iar tehnologia acceptă cu siguranță descărcarea fișierelor, indiferent de natura lor sau de legalitatea actului. Deci, dacă sunteți în căutarea unui sistem rapid și de încredere VPN pentru torrenting, s-ar putea să ai noroc.

Contra de VyprVPN

Infrastructura robustă a companiei Golden Frog, suportul pentru mai multe platforme și asistența pentru clienți de vârf fac dificilă reducerea la zero a negativelor semnificative din jurul ofertelor sale. Acestea fiind spuse, există câteva puncte pe care VyprVPN le-ar putea îmbunătăți.

Libertatea nu este întotdeauna gratuită

Majoritatea serviciilor VPN oferă o versiune gratuită – uneori cu limitări ale lățimii de bandă, a descărcărilor sau a cifrelor; uneori cu reclame enervante la bord.

Oricât aceste oferte gratuite costă uneori un risc de securitate, pentru mulți consumatori sunt un rău necesar: chiar dacă securitatea și confidențialitatea sunt de o importanță capitală, uneori consumatorii nu își pot permite să plătiți pentru o Serviciu VPN. Uneori pur și simplu preferă să nu facă asta, din mai multe motive.

Libertatea nu este întotdeauna gratuită - Sursa: Shutterstock.comLibertatea nu este întotdeauna gratuită – Sursa: Shutterstock.com

Din păcate, chiar dacă Broasca de Aur este, fără îndoială, un lider în domeniu și un autoproclamat campion al intimitatea și libertatea internetului, nu oferă o versiune gratuită a VyprVPN.

Este o adevărată rușine, deoarece este cu siguranță capabilă să ofere milioane de produse sigure și fiabile conștient de confidențialitate oameni, continuându-și moștenirea și ajutând internetul să fie mai sigur, chiar dacă a trebuit să impună anumite limite de utilizare pentru a-și proteja clienții plătitori și rezultatele.

Limite ale numărului de conexiuni simultane

În creditul său, VyprVPN afirmă clar că limitează numărul de conexiuni simultane pe care le oferă în cadrul fiecăruia dintre planurile sale de abonament (a se vedea prețurile, mai jos).

La 5 conexiuni simultane, limitele stabilite nu sunt rele, dar având în vedere numărul de computere și smartphone-uri pe care le deține familia medie – o valoare estimată patru dispozitive per persoană până în 2021, s-ar putea să ia în considerare creșterea limitei în viitor.

Limite ale numărului de conexiuni simultaneLimite ale numărului de conexiuni simultane

Pentru a face un serviciu excelent și mai bun, Broasca de Aur ar trebui să ia în considerare majorarea acestor limite sau oferirea unui plan premium cu o duzină sau cam așa ceva conexiuni simultane. Asta i-ar permite să țină pasul cu setea aparentă de nestins a consumatorilor de conectivitate și chiar dacă ar trebui să se încarce 10 USD pe lună pentru acele conexiuni, acestea ar fi în continuare comparabile cu alte servicii premium.

Solid nu este masiv

In timp ce VyprVPN’s reţea de Peste 700 de servere în mai mult de 70 de țări nu este nimic de strănut, este semnificativ mai mic decât al altor furnizori de servicii ale căror sisteme sunt de patru până la șase ori mai mari.

Cu toate acestea, dat Longevitatea companiei Golden Frog și să se concentreze asupra creșterii stabile, este probabil ca acesta să aibă un plan de extindere pe termen lung care să-și crească numărul de implementări în viitor.

Plăți nu atât de anonime

În ciuda accentului pus de Golden Frog pe confidențialitate, acesta nu acceptă metode de plată anonime, cum ar fi Bitcoin și Payza. PayPal, Alipay sau a card de debit sau credit sunt singurele opțiuni disponibile, iar pentru persoanele care se dedică cu adevărat minimizării amprentelor digitale, un astfel de neajuns poate fi un rupt.

Rapid sau privat: alegeți unul

Prin natura sa, VyprVPN, ca oricare altul Serviciu VPN, face ca viteza conexiunii să încetinească. Este inevitabil: deoarece datele trebuie direcționate pe distanțe, indiferent dacă este mare sau mic și sărit de la server la server, activitatea dvs. online va fi întotdeauna puțin mai lentă atunci când sunteți conectat la un VPN, indiferent pe care îl alegeți.

În plus, furnizorii de reputație, cu experiență tehnică, lucrează din greu pentru a-și optimiza rețele, servere, rutare, și orice altceva, și cu personalul său dedicat de ingineri și infrastructură deținută integral, VyprVPN se numără printre cele mai bune servicii VPN pentru a minimiza tragerea inevitabilă.

Accesați VyprVPN

Informații despre prețuri

VyprVPN obișnuia să ofere două puncte de preț, dar le-a consolidat recent într-un singur plan. Noul plan oferă acum 5 conexiuni simultane, iar Golden Frog a introdus o opțiune de 2 ani, care se dovedește a fi foarte populară.

Noul pachet costă doar 3,75 USD pe lună pentru un an, 2,75 USD pe lună timp de doi ani sau 12,95 dolari la un abonament lunar. Acest preț vă permite să vă conectați cu până la cinci dispozitive diferite și include acces nelimitat la Suport 24 × 7 și participare nelimitată la comunitatea de utilizatori populari a companiei.

Informații despre prețuriInformații despre prețuri

VyprVPN nu mai oferă o perioadă de încercare de 3 zile, dar are o soliditate și o garanție de returnare a banilor fără risc de 30 de zile: puteți anula oricând în primele 30 de zile și primiți o rambursare fără întrebări.

Pentru afaceri, nevoia de a proteja informațiile confidențiale și de a proteja datele proprietare valoroase este chiar mai presantă decât este pentru persoanele fizice. VyprVPN oferă servere globale, gestionarea mai multor utilizatori, firewall-urile NAT pentru a bloca traficul de intrare care nu este solicitat și un manager de cont dedicat, începând de la doar 299 USD pe an.

Clienții corporativi se pot înscrie și la VyprVPN pentru Business Cloud, care oferă magazine de fișiere rapide, fiabile bazate pe cloud, cu adrese IP dedicate, servere dedicate, securitate excelenta, și implementare ușoară pentru doar Începeți 349 USD pe an.

VyprVPN for BusinessVyprVPN for Business

În cele din urmă, într-o mișcare care îi evidențiază de lungă durată apreciere pentru cât de distractivă și interesantă poate fi tehnologia, Broasca de Aur oferă o rețea dedicată de jucători numită Outfox. La 4,99 USD pe lună, nu este exorbitant, mai ales dacă vă place foarte mult jocurile și doriți să aveți cea mai bună experiență online.

În prezent, Outfox acceptă o tona dintre cele mai populare jocuri și adaugă continuu mai multe. În plus, oferă un plan anual pentru aproximativ patruzeci de dolari, ceea ce vă economisește bani în opțiunea de la o lună la alta. Și la fel ca și pentru regulile sale Clienții VPN, găzduiește un forum pe care jucătorii îl pot întreba întrebări, sugerați funcții și primiți asistență.

Verdict

VyprVPN este una dintre cele mai populare Servicii VPN acolo și dintr-un motiv întemeiat. Oferă un serviciu excelent, o comunitate reală de utilizatori și tehnologii extrem de robuste și inovatoare.

verdict - Sursa: Shutterstock.comVerdict – Sursa: Shutterstock.com

Mai mult decât atât, este, de asemenea, un susținător ferm al libertății de informații, confidențialității și internetului deschis – considerații care ar putea fi o prioritate pentru unii oameni.

Cu o reputație stelară și milioane de clienți individuali și corporativi mulțumiți din întreaga lume, Broasca de Aur și VyprVPN oferiți o varietate de planuri de abonament la prețuri accesibile și o infrastructură robustă care este deținută și întreținută în totalitate de echipele de experți ale companiei.

Aceasta este o considerație demnă de remarcat, deoarece se referă direct la capacitatea companiei de a gestiona și optimiza o rețea sigură, fiabilă și scalabilă.

În cele din urmă, VyprVPN este ușor de utilizat și suporturi Mac și Windows desktop-uri și laptopuri precum și iOS și Android dispozitive.

VyprVPN acceptă dispozitive Mac, Windows, precum și iOS și AndroidVyprVPN acceptă dispozitive Mac, Windows, precum și iOS și Android

Cu toate aceste caracteristici grozave, este ușor de văzut de ce VyprVPN ar trebui să se afle în partea de sus a listei oricui cu potențiali furnizori de servicii VPN. Am spune că există doar câteva mai bune: Nordvpn, Expressvpn sau Cyberghost de exemplu.

Fie că sunteți în căutarea unui personal Soluție VPN sau o suită de servicii complete, accesibile pentru corporația dvs., organizația din sectorul public sau întreprinderile mici, Oferte VyprVPN tot ce aveți nevoie, concentrându-vă pe integritate, transparență și libertate, pe care vă puteți respecta și pe care vă puteți baza.

Obțineți VyprVPN

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map