Megtalálhatnánk a mai legjobb VPN-t a piacon? Nos, az X-VPN sokat tesz le az asztalra, mint például 256 bites titkosítás, naplózás nélküli házirend és nyolc különböző protokoll. A szolgáltatás világszerte több mint 5000 szerverrel is büszkélkedhet.

X-VPN áttekintésX-VPN áttekintés

Eddig úgy tűnik, hogy találtunk egy az iparág vezető VPN-szolgáltatása. Lássuk, vajon ez a VPN megfelel-e az összes hype-nak.

Mi tűnik ki az X-VPN-ben

Az első dolog, ami kiemelkedik X-VPN az ára. Van egy terve, amely lehetővé teszi a mobilalkalmazás használatát, díjmentes. Ha úgy dönt, hogy az asztali klienst használja, megkapja 500 MB szabad adat mielőtt frissítenie kell.

X-VPN kiemelkedő szolgáltatásokX-VPN kiemelkedő szolgáltatások

Még valami lenyűgöző ebben a VPN-ben 5000+ szerver 50 különböző helyen. A rengeteg szerver általában gyors csatlakozási sebességet és sok lehetőséget kínál a tartózkodási helye közelében.

Mennyibe kerül az X-VPN?

Ha úgy dönt, hogy a szabad választás nem elegendő, választhatja az X-VPN prémium csomagját. Nem ez a legolcsóbb, amit valaha láttunk, de, Az X-VPN elegendő funkciót kínál ahhoz, hogy kis árat érjen meg. A prémium csomaggal a következő előnyökhöz juthat hozzá:

  • Nyolc különböző protokoll
  • AES 256 bites titkosítás
  • 24/6 élő chat
  • Hozzáférhetőség Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome, Router és Amazon TV használatával
  • Nincsenek hirdetések
  • 7 napos visszatérítési időszak

X-VPN árakX-VPN árak

Íme az X-VPN árainak bontása:

  • Egy hónap – havonta 11,99 USD
  • Egy év – havi 5,99 USD / évente számlázott 71,86 USD

Mi tetszik az X-VPN-ben

.Ez a szolgáltatás sokféle funkciót kínál, de többet akarunk tudni a biztonsági és adatvédelmi intézkedéseket hoz. A biztonság a két legfontosabb tényező, amelyet szem előtt kell tartani a VPN vásárlásakor. Íme a VPN legjobb előnyei.

Dedikált Netflix szerverek

Valami, amit még soha nem láttunk, a dedikált Netflix-fiók egy VPN számára. Az X-VPN segítségével egyéni fiókot hozhat létre, amely lehetővé teszi a Netflix és a Hulu blokkolásának feloldását tartózkodási helyétől függetlenül.

Van egy upell ezen Havonta 1,99 USD vagy évi 19,98 USD.

Hogy őszinte legyek, ez egyfajta nevetséges, fel kell fizetnie a netflix letiltásának feloldásához, amikor egyébként sok VPN csinálja.

Mi tetszik az X-VPN-benMi tetszik az X-VPN-ben

Ingyenes opció

Mindig úgy gondoljuk, hogy a legkülönfélébb választási lehetőségek kínálata a legjobb út. Szeretjük azokat a VPN-eket, amelyek ingyenes csomagot kínálnak fogyasztóiknak, így kipróbálhatják. Az Android és az iOS ingyenes alkalmazásával, a fizetett verzió szinte összes előnyét megkapja. A probléma az volt, hogy elegendő információt találtunk az állítás alátámasztására.

A weboldalán egy csomó információ sem áll rendelkezésre könnyen. Amit tudunk, az az, hogy megkapod korlátlan adat és eszköz a mobilalkalmazás használatával és 500 MB adat az asztali kliens használatával.

Nincs szivárgás

A VPN-vizsgálatok során végzett kutatásunk során mindig ellenőrizzük, hogy nincs-e probléma a DNS-kiszivárgással. Amikor a DNS szivárog, akkor felfedi az IP-címét és a szabadban hagyja, aki meg akarja találni az adatait.

Körbe kerestük az X-VPN-en végzett teszteket, és megállapítottuk sokféle teszt során nem merültek fel problémák a DNS-kiszivárogtatással.

Magassebesség

X-VPN nagy sebességűX-VPN nagy sebességű

Ha ingyenes VPN-ekről van szó, akkor lassú sebességhez szoktunk; erre számítunk. Kellemes meglepetés volt, amikor az X-VPN kiszivárgott letöltési sebessége 55 Mbps és akár 75 Mbps.

Mi nem tetszik az X-VPN-ben

Sajnos el kell jutnunk ennek a VPN-nek a hátrányaiba. Bár az X-VPN sok mindent kínál, vannak ilyenek is a szolgáltatással kapcsolatos néhány kérdés.

Zavaros naplózási házirend

A legtöbb VPN-szolgáltatások mondják, hogy nincs naplózási politikájuk, de sok esetben félrevezetőnek bizonyul. Az X-VPN esetében ez a helyzet. Az X-VPN a honlapján kijelenti, hogy nem gyűjt információkat, de az adatvédelmi irányelvek elolvasása után a dolgok kissé zavarosakká válnak.

Mi nem tetszik az X-VPN-benMi nem tetszik az X-VPN-ben

Azt mondja, hogy nem vezet naplót, de információt oszt meg, ha a bíróság erre kötelezi. A politika tovább olvasható Az X-VPN tárolja a csatlakozás időbélyegét, a protokollválasztást és az egyes felhasználók hálózati típusát. Ez az információ 96 óra elteltével törlődik. Nem túl nagy dolog, de zavaró.

Ne elégedjen meg a zavaros irányelvekkel. Olvassa el a legjobb VPN-listánkat a VPN-szolgáltatások közül, amelyek nem vezetnek naplót.

Kínai joghatóság

Kínában kemény törvények érvényesek magánélet, és a kormány gyorsan arra kényszeríti az X-VPN-t, hogy kérdése nélkül adjon át minden adatot. Szerencsére az X-VPN-nek elsősorban nem szabad túl sok információval rendelkeznie rólad, ha az adatvédelmi irányelvei helyesek. De nem támaszkodnánk rá.

Ítéletünk

ÍtéletÍtélet

Mi a véleményünk az X-VPN-ről? Úgy gondolunk rá, mint egy nagyon átlagos VPN-re a tengerben, amely tele van nagyszerű VPN-ekkel, miért vesződne azzal, hogy ezt választja? Ha bármilyen funkció betöltéséhez megbízható VPN-re van szüksége, akkor keressen máshol. Felsoroltuk a legjobb VPN-eket a torrentezéshez, játékhoz, iphone-hoz, androidhoz és még sok minden máshoz. Válasszon, sok sokkal jobb van odakint, és olcsóbbak is.