A virtuális magánhálózatok vagy a VPN-ek népszerűek a sok utazást végző emberek körében, mert biztonságosabb módot kínál az internet böngészésére, amikor nyilvános Wi-Fi-hez csatlakoznak, és hozzáférést biztosít a teljes internethez azokban az országokban, ahol a cenzúra elterjedt. azonban, a VPN használatához nem kell világutazónak lenned.

Zenmate VPN ReviewZenMate VPN Review

Akár otthon dolgozik, akár online vásárol a kedvenc kávézójában, priváttá és anonimissá teheti online tevékenységét egy VPN-nel. De több tucat elérhető VPN-rel, kihívást jelenthet a különbségek meghatározása mindegyik között, és dolgozni melyik szolgáltatás valóban a legjobb VPN az Ön számára.

A ZenMate VPN áttekintésében közelebbről megvizsgáljuk az alapvető funkciókat, megvitatjuk az előnyöket és hátrányokat, és további hasznos információkat adunk Önnek, hogy magabiztosan dönthessen ha ez a megfelelő VPN az Ön számára.

Mi a ZenMate?

ZenMate egy berlini székhelyű szoftvercég, amelyet 2013-ban alapítottak. A ZenMate elsődleges küldetése az „Egyszerűsítse az online biztonság és adatvédelem világát” mindenki számára elérhetővé téve. A ZenMate VPN-t azután hozták létre, hogy az egyik alapító utazott és ingyenes, nem biztonságos wi-fi-t használt, de az Egyesült Királyságban folytatott tanulmányaihoz szükséges webhelyekhez / tartalmakhoz igyekezett hozzáférni..

Mi a Zenmate?Mi a ZenMate?

Ma a ZenMate VPN rendelkezik több mint 47 millió felhasználó és szerver többben mint 30 ország. Míg Észak-Amerikában és más helyeken vannak szerverek, a szerverek többsége európai országokban található.

Jellemzők

Ha még soha nem használt VPN-t, akkor nem biztos, hogy tudja, milyen típusú funkciókra kell figyelnie, vagy amelyek fontosabbak másoknál. Vessünk egy pillantást néhány gyakrabban keresett funkciók majd megbeszélni Az érvek és ellenérvek a ZenMate.

Egyszerű használat

Még akkor is, ha technikailag jártasnak tartja magát, a választott VPN-t nem lehet nehéz telepíteni vagy használni. Ha a VPN nem felhasználóbarát, akkor valószínűbb, hogy visszaél a VPN-lel és veszélybe sodorhatja magánéletét és személyes adatait.

Egyszerű használatKönnyű használat ZenMate – Forrás: Shutterstock.com

A ZenMate VPN viszonylag egyszerű és könnyen használható, különösen azoknak a felhasználóknak, akik még soha nem használtak VPN-t, vagy korlátozott a műszaki tapasztalatuk.

A ZenMate-hez való regisztrációhoz egyszerű háromlépéses folyamat. Ön válassza ki a tervét, írd be az email címed, és akkor Válassza ki a fizetési módot. Mivel a ZenMate több platformot is támogat, egyszerűen letöltheti és telepítheti a VPN-t, és ha nem tudja, mit kell tennie, végigvezeti a telepítési folyamaton.

A ZenMate rendelkezik egy böngésző kiterjesztése valamint egy alkalmazás akár öt eszköz. Az alkalmazás alapvető elrendezéssel rendelkezik, amely megkönnyíti a navigálást és a változtatásokat. Ha a „Saját fiók” oldalra lép, szabályozhatja az előfizetés beállításait az alkalmazásból való kilépés nélkül.

Te is kövesse nyomon a kapcsolatát és figyelj a letölteni és feltölteni a forgalmat (amit sok, korlátozott tervvel rendelkező felhasználó hasznosnak talál). A szerver váltása és egyéb műveletek könnyen használhatók és egyértelműen megjelölhetők.

Megbízhatóság és teljesítmény

Akár úton van, akár otthon dolgozik, a VPN-nek megbízhatónak és viszonylag problémamentesnek kell lennie. A ZenMate VPN létrejöttének egyik oka az volt, hogy társalapítója a megbízható VPN hogy az Ön tartózkodási helyétől függetlenül jól teljesített.

Megbízhatóság és teljesítményMegbízhatóság és teljesítmény ZenMate

Fontos szem előtt tartani, hogy még a gyors és megbízható szolgáltatást garantáló VPN-ek is tapasztalhatnak valamennyit lassabb sebesség vagy lemaradás a szolgálatban attól függően, hogy hol tartózkodik, és a választott szervertől. Azok a szerverek, amelyek legtávolabb vannak az Ön tartózkodási helyétől, általában a leglassabbak.

A legtöbb sebességteszt tisztességes (sőt átlag feletti) sebességet és megszakítás nélküli szolgáltatást eredményez. Mivel a ZenMate német székhelyű vállalat, a legjobb csatlakozási sebesség származott szerverek az Egyesült Királyságban, Németországban és más területek Európában és környékén.

Többplatformos opciók

Mint már említettük, a ZenMate VPN-t legfeljebb öt eszköz egyidejűleg egy számlával. A ZenMate VPN kompatibilis az olyan nagy platformokkal, mint a Android, iOS, macOS, Windows és OpenVPN.

Többplatformos opciókTöbbplatformos opciók ZenMate

Vannak böngészőbővítmények a következőhöz: Chrome, Firefox, Opera és más Chromium-alapú böngészők. Ha bizonytalan a ZenMate telepítésével vagy a használni kívánt platformmal kapcsolatban, a Zenmate webhelyén található néhány platformra / böngészőre vonatkozó utasítás..

OpenVPN lehetővé teszi a ZenMate VPN használatát a saját készüléken játékkonzolok, okos tévék, és kevésbé ismert operációs rendszerek, mint például Raspberry Pi vagy Ubuntu.

Adatvédelem és biztonság

Senkinek sem kell attól tartania, hogy online identitása és egyéb személyes adatai biztonságosak-e az internet használata közben. Sajnos a kormányok és a magáncégek ragaszkodnak a nyilvánosság személyes adatainak nyomon követéséhez és a magánéletük megsértéséhez. És rendkívül megnehezítik a lemondást, ha ez egyáltalán lehetséges.

Ami az adatvédelmet és a biztonságot illeti, a ZenMate VPN vegyes véleményeket kap. Átfogó, ez magán és biztonságos, de mint a legtöbb VPN, használhatna egy kis munkát (különösen, ha olyan felhasználó vagy, aki teljes névtelenségre vágyik).

A ZenMate VPN böngészőbővítményei használják AES 128 bites titkosítás míg az asztali és a mobil verzió AES 256 bites. Mindkét titkosítás a legjobb besorolású, és az amerikai hadsereg és kormány használja őket. A ZenMate is fellép havi biztonsági ellenőrzések látni ha e-mailje adatszegés része volt. Ha az e-mail címét feltörték, a ZenMate értesíti Önt.

Adatvédelem és biztonságAdatvédelem és biztonság ZenMate – Forrás: Shutterstock.com

Az extra biztonság érdekében a ZenMate rendelkezik egy beépített kill-switch amely bekapcsol, ha nem biztonságos kapcsolatot észlel.

Most beszéljünk meg néhány olyan dolgot, amely kissé megkérdőjelezhetővé teszi a ZenMate biztonságát és adatvédelmét. A ZenMate lehetővé teszi a torrentezést P2P-n keresztül (peer to peer kommunikáció). Sok embernek tetszik, hogy a VPN lehetővé teszi a torrentezést, de mindig van a biztonság és a magánélet megsértésének kockázata a P2P használatakor, tehát ez egyfajta nyerés-vesztés.

A ZenMate nem tárol személyes adatokat, de ha megnézi az adatvédelmi irányelveit, akkor összegyűjtheti az Ön adatait IP-cím, ami valójában egyáltalán nem ad sok névtelenséget. Azt is érdemes megjegyezni, hogy mivel a VPN szolgáltatás Németországban található, amely éns a 14 Szemfigyelő Szövetség része.

Néhány előny és hátrány

Most, hogy áttekintettük néhány alapvető funkciót, nézzük meg közelebbről Az érvek és ellenérvek.

Néhány előny és hátrányNéhány előny és hátrány ZenMate – Forrás: Shutterstock.com

Mit szeretünk a ZenMate-ben

  • Könnyen kezelhető
  • Több platform
  • Erős titkosítás
  • Beépített kill kapcsoló
  • Nagyszámú szerver
  • A torrentezés megengedett (P2P-vel)
  • Feloldja a Netflixet és a YouTube-ot

Amit nem szeretünk

  • Kétséges magánélet és naplózás
  • Korlátozott ügyfélszolgálat

Árképzési információk

A ZenMate a 30 pénz-visszafizetési garancia és három előfizetési csomag. Ha havonta fizet, a ZenMate az Havonta 9,99 USD. Ha az éves tervet választja, annak költsége lesz Havonta 3,99 USD, és ha úgy dönt, hogy két évre feliratkozik, a ZenMate csak költségekkel jár Havi 2,05 USD.

Árképzési információkÁrképzési információk ZenMate

A legtöbb VPN korlátozott ingyenes tervet kínál, és bár feltételezzük, hogy a ZenMate is hasonló ajánlattal rendelkezik, mi nem talált semmilyen információt az oldalon, amely ingyenes próbaverzióról beszélt.

Támogatás

A ZenMate nem folytat élő csevegést, de kérelmet benyújthat a támogatási oldalon. Van még egy kiterjedt tudástár tele olyan témákkal, amelyek hasznosak lehetnek, de attól függően, hogy mire van szüksége segítségre; lehet, hogy a végén elborult leszel.

TámogatásA ZenMate támogatása – Forrás: Shutterstock.com

Ítéletünk

Bár a ZenMate-nek elég sok olyan funkciója van, amelyek tetszenek nekünk, amelyek nem feltétlenül állnak rendelkezésre más VPN-ekkel, például a beépített kill-switch és a a Netflix feloldásának képessége és más streaming oldalak miatt kissé alulmaradunk ez a P2P torrentezés, az IP-címek naplózása, valamint a megkérdőjelezhető adatvédelem és biztonság.

ÍtéletünkÍtéletünk a ZenMate-en – Forrás: Shutterstock.com

Javasoljuk, hogy próbálja ki a ZenMate-et (ha megtalálod az ingyenes próbaverziót), ha nem érdekel, hogy teljesen névtelen felhasználó vagy-e. Ha olyan VPN-t keres, amely nagyobb adatvédelmet kínál és névtelenül fizethető, javasoljuk, hogy keressen máshol.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me