Amikor megpróbál dönteni a legjobb kriptovaluta-cserékről, nem egyszerűen a volumen szerinti rangsorolásról vagy a díjak, hozzáférhetőség, kereskedési eszközök vagy egyéb közös jellemzők szerinti széles összehasonlításról van szó..

A 10 legjobb Bitcoin & amp; Crypto cserékTaláljon egy Bitcoin cserét, amely megfelel az Ön igényeinek

A legtöbb csere célja egy adott típusú ügyfél támogatása az elhelyezkedésük, tapasztalatuk, fizetési módjuk, névtelenség iránti igényük és így tovább alapulva, míg nagyon keveset lehet széles körű, átfogó cseréknek tekinteni, amelyeket egy nem létező „átlagos felhasználónak” terveztek.

Például, ha Európában vagy az Egyesült Államokban tartózkodik, és Ön először használja a kriptovalutát, érdemes kezdeni a Coinbase vagy a Kraken használatával. Ha Ázsiában tartózkodik, akkor választhatja a Bitfinex szolgáltatást. Ha már van bitcoinja, és altcoinokat szeretne vásárolni, érdemes a Binance lehetőséget választani. Ha pedig árréssel szeretne kereskedni, akkor érdemes a Bitmex, a Bitfinex, az FTX vagy a Binance lehetőséget választani.

Ezért döntöttünk úgy, hogy felajánljuk a legjobbak listáját Bitcoin és kriptovaluta-csere, hogy minden olvasónk igényeit kielégítse.

Bele fogjuk foglalni a legjelentősebb, a legszélesebb körű szolgáltatásokat kínáló tőzsdéket, valamint néhány kisebb tőzsdét, amelyek specifikusabb ügyféltípusokra összpontosítanak.

Így minden olvasó megtalálja a legjobbat kriptovaluta vagy Bitcoin csere egyedi igényeikre.

Mivel a Fed az elmúlt hetekben több milliárd dollárt pumpált az amerikai pénzrendszerbe, most olyan jó alkalom, mint valaha, hogy Bitcoinot vagy más kriptovalutát vásároljon. Végül is a Bitcoin nem vesz részt a mennyiségi könnyítésben, igaz? Kezdjük a legfontosabb tőzsdék listájával.

A 12 legjobb kriptovaluta-tőzsde

Ez a táblázat a legjobb 12 Bitcoin és kriptográfia cseréjét tartalmazza:

Rang

Csere

Betéti módszerek

Fiat elfogadva

Kriptovaluta támogatott

HQ

Kereskedjen most

1 Coinbase [Teljes áttekintés] Hitelkártya, betéti kártya, banki átutalás, Paypal, kriptográfia USD, EUR, GBP, AUD, CAD & sok más BTC, ETH, XRP, LTC, BCH, ETC, ZEC, BAT, USDC, ZRX San Francisco, USA MEGY
2 Binance [Teljes áttekintés] Kripto, Hitelkártya, Betéti kártya GBP, EUR, AUD, CAD és még sok más (15 fiat pénznem) BTC, BNB, ETH, EOS, XLM, ADA, LTC, XRP & 140+ több altcoin Valletta, Málta MEGY
3 FTX (Teljes áttekintés) BTC, ETH, stabil érmék Egyik sem BTC, ETH, LTC, BCH Hong Kong MEGY
4 CEX.io Hitelkártya, betéti kártya, banki átutalás, kriptográfia USD, EUR, GBP, RUB BTC, ETH, XLM, XRP, LTC, BCH, DASH, ZEC, BTG, GUSD London, Egyesült Királyság MEGY
5. LocalBitcoins Készpénz, banki átutalás, Paypal, BTC + sok más USD, EUR, GBP, AUD, CAD & sok más BTC Finnország MEGY
6. Bitfinex Banki átutalás, kriptográfia USD, EUR, GBP, JPY ETH, BTC, LTC, EOS, XRP, NEO, DASH, XMR & több (összesen 40) Hong Kong MEGY
7 Bittrex Banki átutalás, kriptográfia usadollár BTC, ETH, LTC, XLM, XRP, PIVX, POLY, REP & tovább (összesen 238) Washington, USA MEGY
8. Coinmama [Teljes áttekintés] Hitelkártya, betéti kártya, banki átutalás, készpénz USD, EUR BTC, ETH, LTC, XRP, ADA, QTUM, BCH, ETC Pozsony, Szlovákia MEGY
9. Kraken banki átutalás USD, EUR, GBP, CAD, JPY BTC, ETH, XRP, XLM, USDT, LTC, EOS, ADA & több (összesen 20) San Francisco, USA MEGY
10. Changelly Hitelkártya, betéti kártya USD, EUR BTC, ETH, XMR, XRP, LTC & sok más Valletta, Málta MEGY
11. Prime XBT [Teljes áttekintés] Crypto Egyik sem BTC, ETH, LTC, EOS, XRP Seychelle-szigetek MEGY
12. BitMEX [Teljes áttekintés] Crypto Egyik sem BTC, ETH, LTC, BCH, EOS, XRP, ADA, TRX Hong Kong MEGY

A legjobb kriptovaluta tőzsdékOlvassa el, hogy megismerje az egyes cserék sajátosságait

Az alábbiakban felsoroljuk az egyes cserék összes releváns részletét, így Ön eldöntheti, hogy melyik csere az Ön számára megfelelő. A legjobb kriptográfiai kereskedési platformokkal kapcsolatos döntéseink a következők:

Coinbase

Coinbase hozták létre, hogy a legmegbízhatóbb név legyen a kriptovaluta-tőzsdéken, és ebben a tekintetben többé-kevésbé páratlan a piacon.

A Coinbase-t amerikai pénzintézetként szabályozzák, beleértve az FDIC biztosítást az amerikai betétek 250 000 USD vagy annál kisebb összegére, és megfelel az EU legfontosabb pénzügyi szabályozásainak. A Coinbase-t nagy mainstream befektetők, például bankok és befektetési alapok is támogatják.

„A legmegbízhatóbb digitális valuta platform” – Forrás: Coinbase

Ez a bizalmi szint biztosítja, hogy a Coinbase a választás a legtöbb kezdő kriptovaluta befektető számára, és egyszerű kialakítással rendelkezik az ügyfélkör számára.

Sajnos ez a bizalomra való összpontosítás azt jelenti, hogy a Coinbase csak korlátozott számú kriptovalutával kereskedik, bár kereskedik az összes top névvel. Az ügyfelek szintén viszonylag korlátozottak kevés származási ország Észak-Amerikában, Európában és Óceániában.

A Coinbase fantasztikus eredményekkel rendelkezik a biztonság terén, ügyfeleinek pénzeszközeinek csupán 2% -át tartják online bármikor. Biztosítási politikájával együtt ez teszi a Coinbase-t az egyik legbiztonságosabb tőzsdévé azon felhasználók számára, akik kriptovalutát szeretnének vásárolni.

A közelmúltban a Coinbase proaktív megközelítést alkalmazott az új digitális eszközök hozzáadásához, és több fiat kereskedési párt is támogat – különösen az európai és brit ügyfelek számára.

Például a Coinbase csak bejelentett kereskedési támogatás az Algorand, a Chainlink, a Tezos számára, valamint kereskedési párok hozzáadása GBP és EUR áron.

A Coinbase elkezdte kihasználni az egyre növekvő decentralizált pénzügyi (DeFi) hype-t is, amely a digitális eszközök eddigi egyik legnagyobb trendje. A Coinbase nemrégiben hozzáadta Összetett (COMP) kereskedés, amely hozzáférést kínál ügyfeleinek a kriptográfia legizgalmasabb projektjeihez.

“A Coinbase-nél elsődleges prioritásunk annak biztosítása, hogy a világ legbiztonságosabb és legmegfelelőbb digitális pénzváltását működtessük.” Brian Armstrong, társalapító & A Coinbase vezérigazgatójaBrian Armstrong

Menj a Coinbase oldalra Teljes Coinbase áttekintés

Binance

Binance alapította Changpeng „CZ” Zhao, egy kínai szoftverfejlesztő, aki korábban épült a tokiói tőzsde rendszereit, és határidős kereskedési szoftvert fejlesztett a Bloomberg Tradebook számára.

Bár kezdetben Kínában található, a a kriptovalutákra vonatkozó előírások visszaszorítása ott vezetett a csere Japánba költözésre. Amikor azonban a japán FCA kiadta a Binance a Figyelem, úgy döntöttek, hogy áttelepülnek Máltára.

A Binance az érmék és az érmék közötti kriptovaluta-kereskedelem választott cseréje, az iparágban elérhető érmepárok és kereskedési volumen közül a legnagyobb számban. Amióta azonban ezt a cikket megírtuk, sok új funkcióval bővült, és ma már sokan alkalmazzák a margin és a derivatívák kereskedelmében. Alig egy évvel ezelőtt ehhez Bitmexet vagy Bitfinexet kellett használnia, de most mindez megtehető anélkül, hogy elhagyná a cserét.

Pillanatkép a Binance ‘fejlett’ cseréjéről – Forrás: Binance

A Binance a fiat devizakereskedelmet is felvette zászlóshajójának, vagyis már nem szigorúan kriptovaluta-alapú tőzsde. A felhasználók most 15 fiat pénznemben kereskedhetnek és készpénzt válthatnak ki.

A Binance alacsony ügyleti díjakkal is büszkélkedhet. A kereskedési díjakat diszkontálják, ha a felhasználó Binance Coin-t (BNB) tart.

Szint

30d Kereskedelmi Forgalom (BTC)

&

BNB részesedések

Készítő

Taker

Készítő

Taker

Tábornok < 100 BTC vagy ≥ 0 BNB 0,10% 0,10% 0,08% 0,08%
VIP 1 ≥ 100 BTC & ≥ 50 BNB 0,09% 0,10% 0,07% 0,08%
VIP 2 ≥ 500 BTC & ≥ 200 BNB 0,08% 0,10% 0,06% 0,08%
VIP 3 ≥ 4500 BTC & ≥ 1000 BNB 0,07% 0,09% 0,05% 0,07%
VIP 5 ≥ 20000 BTC & ≥ 3500 BNB 0,05% 0,07% 0,04% 0,05%
VIP 8 ≥ 150000 BTC & ≥ 11000 BNB 0,02% 0,04% 0,02% 0,03%

2017-ben a Binance lett a legnagyobb kereskedési volumenű tőzsde, főként a kereskedelemben elérhető hatalmas kriptotartalmú eszközök miatt. 2020 februárjában, a lenyűgöző növekedés fenntartása érdekében, a Binance bevezette a margin kereskedést, amely már elérhető a BTC, az ETH XRP, a BNB, az ETH és a TRX számára..

A Binance érdekes akvizíciókat hajtott végre az évek során, beleértve a Trust Wallet 2018-ban és a CoinMarketCap 2020 áprilisában.

2020 júliusában a Binance a 1 milliárd USD a Binance USD (BUSD) kereskedési volumen vásárlási volumene, amely egy amerikai dollárban denominált stabilpénz. A BUSD milliárd dolláros mérföldköve arról tanúskodik, hogy a Binance kereskedési termékei mennyire népszerűvé váltak, mivel a BUSD egyszerű módja a pozíciók be- és kilépésének..

Menj a Binance oldalra

FTX.com

FTX.com egy forradalmian új csereprogram, amely az elmúlt 6 hónapban a helyszínre szállt.

Az Alameda Research, a kriptovaluta kvantumkereskedelmi cég által alapított, egy csomó remek új terméket készített. Olvassa el teljes áttekintésünket itt: FTX csere áttekintés

Az FTX számos csodálatos új kriptotermékkel rendelkezik

Tőkeáttételes tokenek – Speciális Erc-20 etheruem alapú tokok, úgynevezett „bika” vagy „medve”, amelyek 3x hosszút vagy 3x rövidet képviselnek egy mögöttes kriptovalutában.

Indexek – Érmekosarak, amelyek együttesen egy bizonyos indexet képviselnek, és szerződéssel kereskedhetnek. Például a „Shitcoin Index”, amely 58 altcoint tartalmaz.

Örökös szerződések – A közelmúltig ezek valóban csak a Bitmex-ben voltak elérhetőek, de az FTX ezeket a szerződéseket egy új szintre emelte, sok kisebb érmén (LEO, TEZOS, BNB, ETC) kínálva őket, hogy csak néhányat említsünk..

Elnök 2020 – Amerikai Egyesült Államok elnökválasztási jövője, amely lehetővé teszi, hogy rövidre vagy hosszúra váltson a kívánt jelöltre.

BTC Hashrate határidős ügyletek – Ami egy határidős szerződésen alapuló bitcoin bányászati ​​ráta.

Azonnali piacaik vannak a BTC-ben, az ETH-ban, a BCH-ban, a TRX-ben és más országokban is, de a hangsúly inkább a derivatív szerződésekre irányul..

Az FTX.com egyik leginnovatívabb – és talán szórakoztató – kereskedési terméke a Shitcoin Perpetual Futures. Ez az indexalap alacsony piaci kapitalizációjú kriptográfiai eszközök kosarát követi nyomon, amelyeket általában „szar érmék„, Hogy a kereskedőknek hosszú vagy rövid hozzáférést biztosítsanak egyszerre 50 különböző eszközhöz.

Ez csak néhány jó tulajdonság, de van még egy csomó. Az FTX.com megjelenése óta folyamatosan az egyik legnépszerűbb kriptográf származék cseréje, és nagy előrelépéseket tett a megbízhatóság és a teljesítmény terén is.

Nyissa meg az FTX.com oldalt

CEX.io

CEX.io egy fiat-crypto tőzsde, amely néhány fejlett kereskedési funkciót kínál, ugyanakkor nagyon barátságos a kezdők számára.

Egyébként tapasztalt befektetők, akik újak a kriptovalutákban, gyakran használják a CEX.io-t arra a fajta kereskedésre, amelyet megszoktak a hagyományos értékpapírokkal és platformokkal.

A CEX.io kriptovaluta-váltás választásának okai – Forrás: CEX.io

A CEX.io lehetővé teszi az ingyenes banki átutalásokat hitelesített számlákra, és kis díjat számol fel a VISA vagy Mastercard használatával nem ellenőrzött számlákért. A CEX.io alacsony kereskedési díjakat is tartalmaz.

A legtöbb CEX.io felhasználót olyan fejlett kereskedési funkciók vonzzák, amelyeket a hagyományos kriptovaluta tőzsdék általában nem kínálnak. A CEX.io fedezeti kereskedést is kínál, ami elengedhetetlen sok kereskedési stratégia szempontjából.

A CEX.io korlátozott kínálatú kriptovalutákat kínál, bár az összes fontosabb érmét lefedi. Emellett számos érme-fiat párosítást is lehetővé tesz, beleértve az EUR, GBP és RUB értékeket, amelyek a legtöbb tőzsdén nem.

Nyissa meg a CEX.io oldalt

LocalBitcoins

legjobb bitcoin cserék„Vásároljon és adjon el bitcoinokat a közelben” – Forrás: LocalBitcoins

A LocalBitcoins egy peer-to-peer csereprogram a fiat devizák és a Bitcoin közötti kereskedelemhez.

Peer-to-peer cseréjeként, LocalBitcoins Közegként működik két fél között, akik maguk döntenek arról, hogy hány Bitcoinnal, milyen áron és milyen módszerrel kereskednek.

Ez azt jelenti, hogy az emberek személyes fizetéseket hajthatnak végre mind a fiat pénznemben, mind a Bitcoinban, elkerülve minden olyan szabályozást vagy adót, amellyel szembesülhetnek ugyanazon kereskedés hagyományos tőzsdén történő kereskedése esetén.

A LocalBitcoins lehetővé teszi az emberek számára a világ minden tájáról, hogy a bitcoinokat bármilyen fiat pénznemre cseréljék, peer-to-peer rendszer alapján, függetlenül a helyi kriptopénz-törvényektől vagy pénzügyi előírások.

A LocalBitcoins úgy működik, hogy hagyja, hogy az eladók hirdetést helyezzenek el a javasolt kereskedés teljes értékének százalékos költségéért. A vevők ezután dönthetnek úgy, hogy a felajánlott feltételek alapján kereskednek ezekkel az eladókkal.

A vevőknek és az eladóknak egyaránt jó hírnevük van a múltbeli tranzakciók alapján, és a felhasználóknak maguknak kell eldönteniük, kiben bízhatnak meg.

Menjen a LocalBitcoins oldalra

Bitfinex

Bitfinex a legfejlettebb fiat-crypto és crypto-crypto kereskedési platformok közé tartozik, a tőzsdék között a legnagyobb likviditással és kereskedési volumennel büszkélkedhet.

A Bitfinexnek kevés vetélytársa van, ha olyan kriptovaluta kereskedőkről van szó, akik fejlett kereskedési technikákat kívánnak bevezetni és nagy mennyiségben kereskednek.

A Bitfinex olyan szolgáltatások teljes skáláját kínálja, amelyeket a kereskedők elvárnak egy platformtól, beleértve a fejlett megbízástípusokat, a margin kereskedést, valamint az érmék és a fiat devizapárok széles skáláját..

Pillanatkép a Bitfinex kereskedési platformról – Forrás: Bitfinex

A Bitfinex alacsony díjakkal is büszkélkedhet, amelyek a nagy értékű kereskedők felé irányulnak, és a díjak drasztikusan csökkennek a kereskedelem értékének növekedésével. Rendkívül népszerű az ázsiai nagykereskedők körében, és valószínűleg a legmélyebb rendelési könyvekkel rendelkezik az összes kriptovaluta-tőzsde között.

A Bitfinex a múltban két nagy feltörést szenvedett el, mivel hatalmas mennyisége elsődleges célponttá tette, de azóta minden veszteséget visszafizettek az ügyfeleknek, és jelentősen javították biztonságukat, amely az iparág legjobbjai közé tartozik..

Menjen a Bitfinex oldalra

Bittrex

Bittrex olyan kriptográfia-kriptográfia, amelyet mindenekelőtt egy prioritásra gondoltak: a biztonságot. A Bittrex azon kevés tőzsdék egyike, amelyet Amerikában alapítanak és működtetnek, így kiváló lehetőség az Egyesült Államok kereskedői számára, és teljes mértékben megfelel az Egyesült Államok törvényeinek.

Bittrex több évtizedes biztonsági tapasztalattal rendelkező csapat tervezte a nagy szoftverfejlesztők, például a Microsoft és az Amazon számára. A Bittrex az ügyfelek többségét hűtőraktárban is tartja (hackerek számára nem elérhető), és robusztus ellenőrzési rendszerrel rendelkezik.

A Bittrex „az első a biztonság” körvonalazza alapértékeit & „Robusztus kereskedés” – Forrás: Bittrex

A biztonság mellett a Bittrex arra törekszik, hogy a kriptográfia-kriptográf kereskedési párok hatalmas választékát kínálja. Korábban a legnagyobb mennyiség volt az iparban, de manapság valóban lemaradt és elvesztette első mozgatói előnyének nagy részét.

Bár a Bittrex nem lehet az első választás a tapasztalt kriptovaluta kereskedők számára, akik nagyobb érmékkel akarnak kereskedni, vitathatatlanul ez a legjobb tőzsde a kevésbé népszerű érmék kereskedésére.

A Bittrex valamivel magasabb kereskedési díjakkal rendelkezik, mint a legtöbb tőzsde, és a számlákat csak Bitcoin, Ether vagy Tether segítségével lehet finanszírozni.

Menj a Bittrex-be

Coinmama

Coinmama egy egyszerű kriptovaluta-közvetítő, amely gyors és egyszerű módot kínál a felhasználóknak érmék vásárlására fiat pénznem használatával, anélkül, hogy tárolniuk kellene őket harmadik fél tőzsdéjén.

A Coinmama ideális azoknak az embereknek, akik egyszerűen szeretnének kriptovalutát vásárolni fiat pénz felhasználásával késedelem, szóváltás, hosszú regisztráció vagy hackelési kockázat nélkül..

„A kriptopénz valódi vásárlási módja” – Forrás: Coinmama

Leggyakrabban az emberek egy kezdeti kriptovaluta-vásárlást használnak Coinmama, majd helyezze el az így kapott érméket személyes pénztárcájából egy kriptográfia-kriptográfia cserébe.

2020 elején Coinmama bejelentette a hűségprogram a legnagyobb mennyiségű felhasználók számára, amely lehetőséget kínál akár 25% -kal alacsonyabb díjakra. A Coinmama háromszintű hűségprogramot kínál, amely minimum 5000 USD és 18 000 USD közötti vásárlási összeg után indul egy gördülő 90 napos időszak alatt. A felhasználók a legalacsonyabb szinten „kripto kíváncsivá” válhatnak, egészen a legmagasabb tagsági szinten lévő „kripto hívőig”.

A Coinmama viszonylag magas díjakat számol fel szolgáltatásaiért, ezért csak azoknak a felhasználóknak ajánlott, akik hajlandóak díjat fizetni a sebességért, a diszkrécióért és az egyszerűségért.

Menj a Coinmamához Teljes Coinmama áttekintés

Kraken

„Kereskedjen okosabban. Gyorsabban. Könnyebb ”- Forrás: Kraken

Kraken az egyik legrégebbi és legnagyobb kriptovaluta tőzsde. Egy időben azt éreztük, hogy lemaradt, de az utóbbi időben sokat javult. Ugyancsak a legmegbízhatóbb cserének tekintik az egész térben. Nagyon jó mind a fiat rámpán, mind a rámpán.

Mind a kriptovalutában, mind a fiat pénznemben kereskedik, a legtöbb hasonló tőzsdénél nagyobb számú pár áll rendelkezésre, bár nem hatalmas összeggel.

Kraken a fejlett kriptovaluta-kereskedők számára nyújt olyan szolgáltatásokat, mint például a margin kereskedés, az OTC és a határidős ügyletek, bár arra is törekszik, hogy a kezdők számára is elérhető legyen.

A haladó kereskedők megtalálják az összes olyan funkciót, amelyet egy fejlett platformtól elvárnak, valamint a viszonylag alacsony díjakat, amelyek a volumen méretével csökkennek.

Kraken elősegíti alapvető jellemzőit, mint amelyek:

  • Átfogó biztonsági megközelítés
  • Egy intuitív kriptográf kereskedési platform
  • 0% -ig terjedő díjak
  • Globális, a nap 24 órájában működő, támogató csapat
  • Számos finanszírozási lehetőség

Krakennek voltak olyan teljesítményproblémái 2018-ban, amelyek kissé rossz hírnevet szereztek, de azóta problémamentesen teljesít.

Menj Krakenbe

Changelly

Changelly ritka szolgáltatást kínál a kriptográfiai térben: gyors és névtelen kriptográfia-kriptográfia transzferek harmadik fél birtoklása nélkül.

A Changellyt nem befektetésre vagy kereskedésre tervezték, hanem gyors, diszkrét és hatékony eszközként a magánpénztárcában lévő érmék cseréjére.

A Changelly az egyik legjobb kriptovaluta-tőzsde„A kriptográfia leggyorsabb cseréje” – Forrás: Changelly

A Changelly úgy működik, hogy versenyképes árfolyamokat kínál az érmék széles skálájához, majd közvetlenül a saját pénztárcája között hajtja végre az átutalást.

A szolgáltatásért a Changelly magasabb díjat számít fel, mint a legtöbb kereskedési és befektetési tőzsde, de nem túlzottan. A fizetett prémium a névtelenségért és az egyszerűségért szól, mint egy hagyományosabb kriptográfia-kriptográfia.

A Changelly lehetővé teszi a fiat-crypto cseréket is, de ezek köztudottan magasak és átláthatatlan díjak, és ezt a szolgáltatást nem használják széles körben.

Menj a Changellyhez

Prime XBT

Prime XBT egy új generációs fiat-crypto tőzsde, amely élvonalbeli kereskedési eszközöket, rendkívül magas tőkeáttételt és más kriptovaluta-tőzsdék összesített likviditását kínálja.

Ez a funkciók kombinációja teszi Prime XBT a legjobb választás a haladó kereskedők között, akik rövid távú ármozgásokat akarnak kamatoztatni az első 5 érmében.

A Prime XBT webhelyének képernyőképe – Forrás: Prime XBT

A Prime XBT számlákat közvetlenül lehet finanszírozni Bitcoin-tal, vagy közvetett módon finanszírozni a Changelly-en keresztül fiat vagy más érmék segítségével.

A Prime XBT messze a legalacsonyabb kereskedési díjakat kínálja az iparágban, valamint a legnagyobb likviditást azáltal, hogy a meglévő 12 legjobb tőzsde kereskedési volumenét használja fel.

A Prime XBT emellett rendkívül fejlett interfésszel rendelkezik, képes a kripto- / fiat-párok rövidítésére és akár 100-szoros tőkeáttételre, ami jóval több, mint a legversenyképesebb kereskedési platformok által kínált 2-3-szoros tőkeáttétel.

Menj a Prime XBT oldalra

BitMEX

Azok számára, akik növelni akarják vásárlóerejüket a nagyobb és gyorsabb profit elérése érdekében, BitMEX kétségtelenül a király ezen a területen kriptovaluta származékos kereskedési platformjával, amely akár 100-szoros tőkeáttételt biztosít.

Ez azt jelenti, hogy ha a számlaegyenlege vagy 10 000 USD vagy 1 BTC lenne, akkor a felajánlott tőkeáttételnek köszönhetően akár 1 millió, illetve 100 BTC értékű alapokkal is kereskedhetne. Nem javasoljuk a 100x-os tőkeáttétel használatát, mivel ez hazárdjáték és alapvetően megegyezik a rulett játékával egy bitcoin kaszinóban.

BitMEX – „A Bitcoin kereskedési termékeinek következő generációja”

Láthatja, hogy ez hogyan képes hatalmas mértékben növelni a nyereséget, és ugyanúgy, tömegesen növelni a veszteségeket! Mivel széles körben közölték, hogy a kereskedők „95% -a kudarcot vall” és pénzt veszít a legtöbb pénzügyi piacon, ezt a tőkeáttételt mindenképpen körültekintően kell használni..

Ennek ellenére a tőkeáttételnek minden bizonnyal megvannak a maga előnyei, és a BitMEX rendkívül népszerű kereskedési platform, így mindenképpen sokat csinál jól. A BitMEX kiváló biztonsággal rendelkezik, könnyű feliratkozni, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy 8 különböző hosszú és rövid kriptovalutával kereskedjenek.

Szóval, függetlenül attól, hogy agresszív kereskedő vagy, aki nagy hozamokat keres, vagy egyszerűen csak keresi a módját, hogy felszabadítson egy kis tőkét vagy rövidre váljon, a BitMEX mindenképpen vezető tőzsde, amelyet érdemes megnézni.

2020. júniusi frissítés – A Bitmex a fokozott verseny és néhány nagy felszámolási esemény miatt elkezdte elveszíteni felső kutyapozícióját a derivatívák terén. Érdekes lesz látni, hogy alakul a jövő számára.

Lépjen a BitMEX oldalra

Hivatkozások

  • Forbes – Kraken megszegheti az előírásokat
  • Az őrző – Bitfinex kliensek 36% -os veszteséget osztanak meg
  • Üzleti vezeték – A Coinbase bejelenti a hidat a határidős ügyletek és a kriptók között