Binance a világ egyik vezető kriptovaluta-tőzsdéje, amely a kereskedők számára hozzáférhetővé teszi az érmék és zsetonok széles skáláját többféle kripto- és fiat-párosítással szemben.

A 2017-es létrehozása óta a Binance nemcsak arra koncentrál, hogy az egyikévé váljon legjobb kriptovaluta tőzsdék, Ez egyben a termékek és a blokklánc protokollok nagy és növekvő ökoszisztémájává vált, amely a legátfogóbb eszközöket kínálja a kereskedők és a kriptográfusok számára.

Új felhasználók számára nehéz lehet eligazodni a Binance által kínált kereskedési termékek széles körében. Ezért állítottuk össze ezt a teljes Binance felülvizsgálatot, hogy mindent megtudhasson erről a vezető kriptovaluta-cseréről!

Íme a Binance 2020-as áttekintése

A Binance ökoszisztéma

Binance ökoszisztéma

Mint említettük, a Binance sokkal több lett, mint egyszerűen kriptográfia.

A Binance a termékek és szolgáltatások hatalmas ökoszisztémáját építette fel annak érdekében, hogy a több joghatóságban élő emberek könnyebben és könnyebben hozzáférhessenek a blokklánc ipar.

A „Binance ökoszisztéma”, amely magában foglalja az összes különféle kereskedelmi terméküket, az, ahogyan a legtöbb ember a vállalat egészére hivatkozik.

Az alábbiakban részletesen feltárjuk a Binance ökoszisztéma egyes részeit, így olvasva próbáld átgondolni, hogy az egyes Binance által kínált termékek hogyan alkotják a nagyobb képet.

De először vessünk egy pillantást a Binance mögött álló fő emberre …

Changpeng Zhao (CZ)

CZ a Forbes Cover-en – A nullától a kriptomilliárdosig egy év alatt

A Binance egyetlen megbeszélése sem fejeződik be anélkül, hogy először megemlítenék alapítóját, Changpeng Zhaot – ismertebb nevén CZ.

Zhao a Binance arca, és a kriptográfia egyik legismertebb közéleti személyisége. CZ rendszeresen jelenik meg különböző podcastok, események, magazinok, és híroldalak, és véleményét nagyon tisztelik a kriptográfiai körökben – ez segítette a Binance-t az egyik legmegbízhatóbb cserévé.

CZ nagy mennyiségű kereskedési szoftvert épített, mielőtt átállt volna a blockchain iparra, ahol olyan prominens vállalatokkal dolgozott együtt, mint pl blockchain.info és OKCoin.

Erre a tapasztalatra építve CZ létrehozott Binance és az ICO-n keresztül finanszírozta a cserét 2017-ben. CZ kulcsfontosságú szerepet játszott a siker cseréjében.

Menj a Binance oldalra

ICO

CZ szerint az eredeti Binance whitepaper angolul és kínaiul is csupán három nap, és a Binance Coin-t (BNB) bemutató és létrehozó ICO-juk csak egy hét múlva indult.

Az ICO időzítését, amely 2017 júniusában, az utolsó bikapiac elején következett be, kombináltuk Binance kezdve a világ akkori legnagyobb kriptovaluta piacán, Kínában.

Ennek eredményeként az időzítés és a hely szerencsés kombinációja, A Binance az indításától számított tíz napon belül 15 millió dollárt tudott összegyűjteni ICO, amely akkoriban az eddigi legnagyobb ICO volt Kínában. A Binance ICO első hetében egy akkoriban körülbelül 300 dollár értékű éter körülbelül 2700 BNB zsetont vásárolt volna – jelenlegi áron több mint 40 000 dollárt!

Binance felülvizsgálatBinanszírozási ár az ETH számára 2020. április 9-től.

Összehasonlításképpen, 2019. április 9-től, 1 ETH csak 11,3 BNB tokent vásárol. 

Fehér papír

A Binance folyóirat középpontjában az volt, hogy megalapozza a cserefunkciókat, a BNB tokent és a „The Burn” mechanizmust – amelyeket az alábbiakban részletesebben feltárunk..

A Binance-t kezdettől fogva úgy tervezték, hogy teljesen más kereskedési tapasztalat legyen, mint a meglévő tőzsdék; a BNB token, a megfelelő likviditás és a pénzügyi szakemberek által felépített biztonságos platform felajánlásával.

Binance Whitepaper

Két év elteltével a Binance fehér könyve a leghasznosabb annak megismerésére, hogy milyen a tőzsde idővel változott és fejlődött. Tehát nézzük meg a Binance leghíresebb jellemzőit.

Binance érme (BNB)

Binance érme

A Binance érme(BNB) a Binance rendszerének szíve, és teljes piaci kapitalizációja kb 2,3 milliárd dollár 2020 áprilisától – az első 10 kriptóban piaci felső határt követve.

A BNB eredetileg ERC20 tokenként jött létre az Ethereum blokkláncon, de a BNB token mostantól a Binance decentralizált csere-ökoszisztémájának, a DEX-nek az alapja, amelyet később felfedezünk.

Létrehozása óta a BNB token rendelkezik a díjak fizetésének módjaként működött a Binance tőzsdén, diszkont kamatlábakat kínálva a kereskedők számára.

2019 folyamán a BNB érmenként alig 6 dollárról emelkedett januárban, júniusban elérte a 37 dollár feletti csúcsot, majd az év hátralévő részében a jelenlegi árára esett vissza.

Binance vs Bitcoin Chart

Ennek eredményeként a Binance az egyik legjobban teljesítő tíz legjobb piaci részesedésű érme volt, és a június utáni árcsökkenés ellenére is kivételes hozamot generált a befektetők számára.

2019-ig és 2020-ig a A BNB eltért a Bitcoin árfolyamától. A divergens korreláció ritka a legtöbb kriptográfiai eszköz között, amelyek a a szoros nyomon követés története A Bitcoin ára.

Ez az árkülönbség oka lehet a BNB rendszeres érmeégése, és fokozott hasznossága a növekvő Binance ökoszisztémán belül.

Binance ár-összehasonlító ábra

Menj a Binance oldalra

A Burn

A BNB tokent egy egyedi rendszer nevezi – Az égés amelyet úgy hoztak létre, hogy hosszú távon növeljék a BNB tokenek értékét.

Minden negyedévben a Binance a Binance díjakból származó nyereségének egy részét felhasználja BNB zsetonok vásárlásához. Ez kihat a BNB érmekészletére, amelyet közvetlenül a Binance ökoszisztémán belül használnak fel.

Binance – Az égés

Ezeket a megvásárolt tokeneket ezután elégetik vagy megsemmisítik, hatékonyan eltávolítva őket a teljes BNB-készletből.

Ez addig folytatódik A 200 millió teljes BNB token 50% -a megsemmisült. Mivel a teljes BNB-kínálat csökken, az egyes BNB-tokenek értékének hosszú távon növekednie kell.

A Binance legújabb negyedévente ég, amely a tizedik volt és 2020 januárjában történt, összesen 2 216 888 BNB-t, a teljes ellátás körülbelül 1,1% -át, 38,8 millió USD értékben égették el és vonták ki a forgalomból.

A legutóbbi égés az eddigi dollárban a második, a BNB kínálatban pedig a harmadik volt! Minden alkalommal, amikor az érméket kivonják a forgalomból, a BNB ritkábbá válik – ami általában pozitívan befolyásolja az árat.

Binance növekedése

Szóval, milyen események járultak hozzá a Binance jelenlegi sikeréhez, és hol vannak most?

2017 őszén a Binance a kereskedési volumen szerint a legnagyobb tőzsde azáltal, hogy nagyon sok érdekelt kriptográfiai eszköz befektető és kereskedő számára elérhetővé vált, amikor az érdeklődés minden idők csúcsához közeledett. Mivel az induló ICO-k száma drámai módon megnőtt, az iránti érdeklődés és a nagyobb változatosság iránti igény kriptovaluták is drasztikusan megnőtt.

Negyedéves ICO fordulószámlálások és dollárösszegek 2017-re

A Binance volt az első nagy cserék egyike, ahol az emberek csak egy e-mail cím használatával regisztrálhattak a platformra, és azonnali hozzáférést kaptak a legkülönfélébb tokenekhez.

A növekvő ICO-őrület korai kihasználása lehetővé tette a Binance számára, hogy az egyik vezető tőzsdén helyezkedjen el, és azóta is így van.

2018 folyamán, bár a teljes kriptopiaci sapka drámai módon csökkent, Binance tovább bővítette jelenlétét és egy teljesebb ökoszisztéma kialakításába kezdett. Ez magában foglalta az indítást is Binance Akadémia és annak kockázatitőke-alap, a Trust Wallet megszerzése, és kinyílik új szolgáltatások Afrikában.

Ez alatt az idő alatt a Binance megmozgatta központja Máltára, ami különösen kriptográfia-barát joghatóság. Mindazonáltal az elmúlt néhány évben a Binance jelentős frissítéseket hajtott végre, beleértve a fedezet kereskedést, a tétet, a határidős ügyleteket és a partnerséget a derivatív tőzsdével FTX.com.

Bár a Binance nemrégiben eltávolította az FTX tokeneket a tőzsdéjükről, mivel a kereskedők nem a kereskedelemhez használták, hanem a zsetonokat, a két tőzsde továbbra is szorosan együttműködik. A Binance nem nyilvános összeget fektetett be az FTX.com webhelyre 2019-ben, és utalt arra, hogy az elkövetkező hónapokban új közös vezetésű termékek jönnek a partnerségből.

A Binance a közelmúltban megvásárolta a CoinMarketCap-ot (CMC) is, amely a legnépszerűbb kriptopiaci korlátkövető és API-szolgáltató. A felvásárlás, amely sikeresen lezárult Március 31. A 400 millió dolláros akvizíció a Binance eddigi legnagyobb ügylete, és a CZ a Coindesknek adott interjúban megjegyezte, hogy segítenek a CMC további növekedésében.

A Binance folytatja az innovációt és kiegészíti a már lenyűgöző termékek és szolgáltatások listáját. Amióta ezt a cikket utoljára frissítettük, a Binance elfoglalt új funkciókkal, többek között:

Új brit kereskedési platform – szerint Reuters, A Binance 2020 nyarán új tőzsdét indít az Egyesült Királyság kiskereskedelmi és intézményi kereskedői számára. Ez az új tőzsde lehetővé teszi az Egyesült Királyság lakosainak, hogy font és euró segítségével vásárolhassanak kriptot, ami jelentősen megkönnyíti számukra a kriptográfiai vásárlást..

Sok új származékos termékek – Beleértve a Bitcoin negyedéves határidős ügyleteket, az Algorand örökös csereügyletet, az ETH és az XRP opciós szerződéseket és még sok minden mást.

Binance Exchange

Az oktatás, a kockázati tőke és a mobiltárcák terén tett vállalkozása ellenére a Binance kiemelt terméke továbbra is a cseréje.

A Binance az egyik a legutóbbi három év legnagyobb tőzsdéi elindítása óta, de a közelmúltban új kihívói cserék kezdték versenyezni a Binance-t a csúcsért kiigazított kereskedési volumen alapján.

A szokásos cserefelület, amelyet „spot” tőzsdének is neveznek, mivel a kereskedők valós eszközökre vásárolnak és adnak el egy élő piacon, két módot kínál a felhasználók számára: „Basic” és „Advanced”.

Az alapmód egyszerű kereskedési felületet biztosít, ahol a felhasználók világos és könnyen navigálható környezetben választhatják ki a kereskedési párjukat, beállíthatják a limit- és piaci megbízásokat, a stop-limiteket és kereskedhetnek..

A haladó mód kiválasztása lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy széles körű hozzáférést biztosítsanak a térképészeti eszközökhöz és a műszaki mutatókhoz, beleértve az RSI-t, a mozgó átlagokat, a Bollinger-sávokat és még sok mást. A technikai elemzést végző kereskedők diagramkészítő eszközökkel is használhatják a diagramokat haladó módban.

Az általános felület haladó módban ugyanolyan felhasználóbarát, mint a Binance alapmódja, de a tapasztaltabb kereskedők számára készült eszközökkel. A Binance Exchange-nél az a legfontosabb, hogy ne felejtsd el, hogy itt valós eszközökre kereskedel – nem pedig olyan szerződésekre, mint a határidős tőzsdéik.

Az írás idején (2020. április) vannak 187 érme és tokenek kereskednek a Binance Exchange-en, 609 kereskedési párral! Ide tartoznak a BTC és a nagyobb altcoinok, valamint a kisebb kupakos zsetonok és érmék hatalmas választéka.

Binance Exchange

Binance Margin Trading

Binance élőben mutatta be margin kereskedés 2020 februárjában, miután sok hónapig utalt arra, hogy a szolgáltatás megérkezik. A fedezetkereskedelem jelenleg elérhető a BTC, az XRP, a BNB, a TRX és az ETH számára.

Az árrés-kereskedelem az a gyakorlat, amikor alapokat vesz fel egy brókertől, jelen esetben a Binance-től, egy mögöttes eszköz vásárlásához. Hasonló, bár nem azonos a tőkeáttétellel, amely magában foglalja az adósság felvállalását a kereskedési pozíció növelése érdekében – amelyet a Binance is kínál, amint később felfedezzük.

A margin kereskedés megkezdéséhez a Binance-nél először manuálisan kell aktiválnia fiókját ehhez a funkcióhoz. Ezt úgy teheti meg, hogy meglátogatja fiókja irányítópultját, miközben be van jelentkezve a szokásos cserébe, és ellátogat az „Egyenleg részletei” fülre. Itt van egy lehetőség a margin kereskedés engedélyezésére.

Az árrés kereskedés fülre kattintva kockázati figyelmeztetés jelenik meg, ekkor megjelenik a „Nyílt fedezeti számla” lehetőség – kattintson erre, ha készen áll, és a fedezeti kereskedés azonnal elérhetővé válik az Ön számára. A funkció eléréséhez teljes KYC-t kell teljesítenie, és engedélyeznie kell a 2FA-t.

Ezután meg kell finanszíroznia a fedezeti számláját. Átutalhat pénzt a szokásos Binance Wallet-ból a margin számlájára, ha ellátogat az oldal tetején található „pénztárca” fülre, és navigál a „margin” -ra. A jobb oldalon lehetőség nyílik az egyenlegek átvitelére a szokásos pénztárcádból, például BTC, ETH vagy XRP a margin számládra.

Most fedezetként felhasználhatja a tulajdonában lévő érméket fedezet kölcsönzéséhez. A fedezet hosszú és rövid pozíciókhoz egyaránt kölcsönözhető, fix 5: 1 (5x) kamatlábbal kapható. Például, ha 2 ETH-ja van, akkor kölcsönözhet még 10 ETH-t kereskedelemhez.

Miután felvett pénzeszközöket, ezek azonnal elérhetővé válnak a kereskedelemben. A fedezethasználóknak meg kell jegyezniük, hogy létezik óránkénti kamatláb hitelfelvételeknél, és minden eszköznek megvan a maga árrés díjak csatolva. Ezek a díjak idővel jelentősen felhalmozódhatnak, ezért ne vegyen fel fedezetet, ha abszolút nem fogja használni.

Azt kell mondani, hogy a margin kereskedelem eleve kockázatosabb, mint a normál kereskedés, mivel növelheti veszteségeit. Ez nem azt jelenti, hogy kereskedés közben eladósodik, de elveszítheti az összes eredeti tőkét, ha a piac az Ön helyzetével ellentétesen mozog.

Binance Futures – tőkeáttétes kereskedés

2019-ben a CZ bejelentette Binance Futures a tajpeji Asia Blockchain csúcstalálkozón. Határidős egy olyan származékos kereskedési eszköz, amely lehetővé teszi a felek számára, hogy egy eszközt előre meghatározott jövőbeli adatokon és áron vásároljanak.

Mint más származékos platformok, Binance A futures lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hosszú és rövid pozíciókat nyissanak különféle kriptovaluta eszközökön, akár 125-szeres tőkeáttétellel.

A tőkeáttétel magában foglalja a felvett tőke felhasználását nagyobb kereskedési pozíciók megnyitására, mint általában a saját tőkéjével. Például a 100-szoros tőkeáttétel lehetővé tenné, hogy a mindössze 100 dolláros eredeti tőkével rendelkező felhasználó 10 000 dollárral kereskedjen – nagyobb nyereséget termel, de nagyobb veszteségeket is kockáztat..

Eredetileg csak a Bitcoin kereskedők számára nyújt vendéglátást, Binance A Futures most 24 szerződési lehetőséget kínál olyan kriptókon, mint például az Ethereum, a Chainlink, a Tron, a BAT és még sok más.

A „fejlett tőzsde” funkciójukhoz hasonló interfésszel a Binance Futures tőzsde középhaladónak számít tapasztalt kereskedőknek, akik bizonyos mértékű kockázatvállalási hajlandóságot mutatnak. Remek lehetőség azok számára, akik szeretnék kihasználni a kriptovaluta piacok napi ingadozásait. Szerintünk azonban bárki, aki 125x-es tőkeáttételt vesz igénybe, valójában csak olyan szerencsejáték, mint egy bitcoin kaszinóban. A profi kereskedők általában komolyabb ügyletek esetén meghaladják az ötszörösét.

Ha van egy Binance fiókot, már használhatja a Binance Futures tőzsdét, csak egyszerűen jelentkezzen be a hitelesítő adatokkal, és győződjön meg arról, hogy van egy kis Bitcoin a fiók pénztárcájában.

A megrendelések, csakúgy, mint a Binance szokásos tőzsdéje, korlátozott megbízás alapján adhatók meg a belépéskor, vagy aktuális piaci áron nyithatók meg. Ne feledje, hogy amikor „elad” a Binance Futures-en, akkor valójában nem adja el az eszközt – „fogadást” tesz arra, hogy a kereskedés alatt álló eszköz ára csökken. Hasonlóképpen, soha nem birtokolod azokat az eszközöket, amelyekkel a Binance Futures-en kereskedel, egyszerűen kereskedel velük egy szerződéssel.

A közelmúltban a Binance Futures megelőzte a többi vezető határidős tőzsdét, például a Deribit, az örökös határidős kereskedelem volumenében. CoinGecko szerint a Binance Futures írásakor a A világ 4. legnagyobb volumenű kriptojegy származék cseréje.

A Binance Futures tökéletes választás azoknak a felhasználóknak, akik be akarják meríteni a lábukat a tőkeáttételes kereskedésbe, de egy ismerős platformra vágynak. Ha jól érzi magát a Binance fejlett kereskedési felületén, akkor gyorsan meg kell tanulnia a köteleket a Binance Futures-en.

Binance opciók

A Binance 2019 szeptemberében szerezte meg a derivatívákat a JEX-en, azzal a céllal, hogy a tőzsdét vezető kriptovaluta opciókkal és határidős kereskedési platformokká alakítsa. Binance JEX.

Lehetőségek olyan típusú kereskedési eszköz, amely lehetővé teszi a vevők számára, hogy az alapul szolgáló eszköz helyett szerződést vásároljanak. Ez a szerződés megadja a vevőnek azt a jogot, hogy egy adott napon vagy azt megelőzően egy mögöttes eszközt, például Bitcoint vásároljon vagy adjon el. Helyesen használva hatékony spekulációs eszköz lehet a hivatásos kereskedők számára.

A Binance JEX opciókat kínál Bitcoin-on és számos más kriptovalután, valamint határidős ügyleten, amelyek szintén a Binance Futures kereskedési platformjának vannak otthont adva. A JEX megszerzése valóban a Binance első lépése volt a kriptográf származékokban, és nagyrészt úgy tekintették, hogy a Binance olyan tőzsdékkel versenyez, mint például a BitMEX.

A Binance JEX határidős szolgáltatása megegyezik a fent leírtakkal, ezért nézzük meg az opciós szerződéseket. A Binance JEX mind a standard, mind a professzionális opciós szerződések kereskedési felületeit kínálja, amelyek mind az eladási, mind a vételi szerződések széles skáláját kínálják.

A kereskedő „vételi” opciós szerződést vásárolna, ha azt gondolná, hogy az alapul szolgáló eszköz ára emelkedik, és „put” -t vásárolna, ha arra számítanak, hogy az ára csökken. Az írás idején a kereskedők mind a BTC, mind az ETH, az LTC, az EOS és a BNB számára vásárolhatnak vételi és eladási opciós szerződéseket a Binance JEX-en.

A kereskedőknek szemmel kell tartaniuk az opciós szerződés „kötési árát”, amely az az ár, amelyen a szerződést lehet vásárolni vagy eladni – nem úgy, mint az élő spot piacon történő kereskedés. A Binance JEX felsorolja opcióik kötési árát a cserefelület tetején minden szerződésnél.

A Binance opciós kereskedési felülete megegyezik a többi tőzsdei témájukkal, fodrozatlan kialakítással és rengeteg kereskedési eszközzel, beleértve a teljes grafikonos mutatókhoz való hozzáférést is. Összességében, bár az opciók kereskedési eszközként szolgálnak a professzionális kereskedők számára, a Binance JEX-nek sikerült egy könnyen kezelhető cserefelületet létrehoznia.

A Jin Technology Limited által kiadott Binance JEX mobilalkalmazások mind iOS-hez, mind Androidhoz elérhetőek, amelyek lehetővé teszik a felhasználóknak, hogy útközben megrendeléseket adjanak és kövessék a kereskedéseket.

A CoinGecko szerint a Binance JEX az elmúlt 24 órában 1,3 millió dolláros kereskedési forgalommal rendelkezett származtatott termékeivel, ami jelentősen alacsonyabb, mint más volumenük – valószínűleg az opciós szerződések iránti kedv és szakmai jellegük miatt.

Azok számára, akik többet szeretnének megtudni az opciós szerződésekről, a Binance JEX számos kezdő útmutatót tesz közzé az opciós kereskedelemről itt.

Binance DEX

A Binance decentralizált csere, vagy a „DEX” a „Binance.org” része, amely a decentralizált tőzsdei infrastruktúra kiépítésére összpontosít, ahol Binance Chain alapú tokenek adhatók ki és cserélhetők.

Ez szorosan kapcsolódik a Binance Launchpad-hoz, ahol új projekteket lehet létrehozni és kereskedni, amint később kiderül, de ez egy olyan decentralizált csere is, ahol a felhasználók kereskedhetnek társakkal, anélkül, hogy a megrendeléseket központosított tőzsde kezelné..

Az Ethereum-alapú tokenek IDEX-jéhez hasonlóan a Binance DEX lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy saját Binance Chain pénztárcát hozzanak létre, hogy tárolják és kereskedjék Binance-alapú tokenek, valamint kereskedjenek BNB párosításokkal több mint 100 digitális eszközön..

A Binance DEX-nek sok új projektet sikerült a tőzsdére hoznia, akik vagy tokenjeik egy részét Binance Chain eszközként bocsátották ki, vagy token értékesítéseket folytattak a DEX-en keresztül..

Díjak

Mint minden más kriptotőzsde, a Binance szabványosított platformdíjakat szab a különböző eszközök kereskedésére és visszavonására. A betétek ingyenesek, de a konkrét kivonási és kereskedési díjak függnek az Ön által kereskedett eszköztől, valamint a kereskedési mennyiségtől vagy a BNB részesedésétől.

A kereskedési díjak a „VIP” szint szerint vannak besorolva, attól függően, hogy egy kereskedő hány BNB zsetonnal rendelkezik, vagy a BTC 30 napos kereskedési volumene szerint. Ha a felhasználók nem rendelkeznek BNB-vel, vagy 50 BTC alatt kereskedtek az elmúlt 30 napban, akkor a kereskedési díjat 0,1% -ban állapítják meg.

Például, ha nulla BNB tokent tart a számláján, és a 30 napos kereskedési volumene kevesebb, mint 100 BTC, akkor az általános kereskedési díjait 0,1% -ban állapítja meg. Ha azonban a legmagasabb szintre esett, és meghaladja az 11000 BNB értéket, és a 30 napos kereskedési volumene meghaladja az 150000 BTC értéket, akkor az általános kereskedési díjai csak 0,02% és 0,04% között vannak attól függően, hogy Ön piacvezető vagy felvevő.

IDŐ Az 1. év A 2. év A 3. év A 4. év Az 5. év
Leszámítolási kamatláb 50% 25% 12,5% 6,75% Nincs leárazás

Bár a Binance mostanában gyakoribb, az egyik első kriptográfiai eszközcserék a felhasználók ösztönzése érdekében hogy az alapjelét használja a diszkont kamatlábak megszerzéséhez. A Binance kedvezményei a BNB token használatával az idő múlásával csökkennek, és jelenleg 25% -ot tesznek ki azok számára, akik BNB tokenek használatával fizetnek díjat.

A Binance díjmenetrendjei rendszeresen frissülnek az egyes termékekre, és a Binance árrésszel, határidős és opciós kereskedéssel kapcsolatos éjszakai és kamatdíjak is vannak.

Joghatóságok

A Binance sokféle zsetonja és kereskedési termékeik mellett a másik előny, amely ilyen rövid idő alatt nagy felhasználói bázist adott a Binance-nek, az volt, hogy hozzáférhetőség a legkülönbözőbb országokban.

Binance-joghatóságok – Forrás: Binance.com

A Binance itt érhető el szinte minden joghatóság kivéve egy kis listát, ahol jelenleg nem tudják vagy nem kínálják szolgáltatásaikat.

Az 5AML Európában történő bevezetésével az európai felhasználóknak ki kell tölteniük a KYC-t, hogy megkezdhessék a kereskedést a Binance-n. Más joghatóságokban eltérő folyamatok lesznek, bár nagyon tanácsos a KYC-t kitölteni, függetlenül attól, hogy honnan származik, mivel ez segít a fiók biztonságában.

Hitel- és betéti kártya vásárlások & Fiat-Crypto On-rámpák

2019. január 31-én a Binance bejelentette, hogy együttműködni fognak a Simplex fizetési szolgáltatóval annak érdekében, hogy a platformjukon kriptovaluták számos hiteles és betéti kártyával történő fiat vásárlásait lehetővé tegyék..

Simplex – A csalás legyőzésére szolgáló fizetések engedélyezése

Simplex olyan fizetésfeldolgozó szolgáltatás, amely a csalások megelőzésére összpontosít, így tökéletes olyan kriptográfiákhoz, mint a Binance, amely a kriptovaluták álneve miatt rendkívül hajlamos a csaló tevékenységre.

Eredetileg csak a Bitcoin vásárlásokra korlátozódott, és a Binance immár 15 digitális eszközön kínál közvetlen kriptográfiai vásárlást, beleértve:

 • Bitcoin (BTC)
 • Binance (BNB)
 • Binance USD (BUSD)
 • Ethereum (ETH)
 • Ripple (XRP)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Basic Attention Token (BAT)
 • Dash (DASH)
 • EOS.io (EOS)
 • Litecoin (LTC)
 • Nano (NANO)
 • Paxos Standard (PAX)
 • Tron (TRX)
 • TrueUSD (TUSD)
 • Tether (USDT)

Ezeknek a fiat-crypto átjáróknak a bevezetése némi versenyt biztosít a Coinbase-hez hasonlóan, akik a közelmúltig a fiat-crypto on-rámpák egyik fő szolgáltatója voltak a lakossági befektetők számára.

CZ nyilvánosan kifejezte stratégiáját, hogy növelje a kriptográfiai eszközök általános elfogadását, amelynek egyik fő alkotóeleme több lehetőséget kínál az emberek számára a Bitcoin és a kriptográfiai eszközök megvásárlására fiat pénznem használatával.

A Simplex-szel fennálló partnerség mellett a CZ tervei között szerepel az indulás 10 fiat joghatóságra jellemző átjáró – ideális esetben 2 kontinensen. Ez a nagyra törő terv igen növeli az átlagember képességét hogy megvásárolják első kriptográfiai eszközüket, és elkezdjenek befektetni más zsetonokba és érmékbe.

Az új fiat átjárók közül talán a legismertebbek a Binance Jersey, a Binance Uganda és a Binance USA, amelyeket az alábbiakban fogunk felfedezni!

Binance Jersey – A Crypto-Fiat csatorna áthidalása

Menj a Binance oldalra

Binance Jersey

A Binance Jersey indult 2019 januárja mint annak az első kísérlet arra, hogy lehetővé tegyék az euró és a brit font közvetlen átadását a titkosításba. Itt írtunk egy áttekintést a Binance Jersey-ről, ha további információt szeretne a Binance újonnan indított fiat átjárójáról.

Binance Jersey

Jersey szigete Franciaország partjainál fekszik, és őrnagyként szolgál offshore pénzügyi központ laza pénzügyi és adószabályozásával. Binance Jersey viszonylag egyszerű funkciót tölt be a fő Binance tőzsdéhez képest; egyszerűen arra van szükség, hogy a felhasználók eurót és angol fontot váltsanak euróra Ethereum vagy Bitcoin.

Pedig ez korlátozott funkcionalitás változhat a jövőben, jelenleg nincs rá szükség, mert ha a felhasználóknak megvan az egyik legfontosabb érme, az az viszonylag könnyen áthelyezhetők a fő Binance tőzsdei platformra, és kereskedjen azon több száz zsetonnal, amelyekkel a Binance kereskedésre rendelkezésre áll.

Binance Uganda

A Binance stratégiája, hogy minél több ember számára elérhető legyen, elhozta őket Afrikába. Bár sok a kriptográfia területén prédikáljon arról, hogy a blokklánc hasznos a bank nélküli és a fejlődő országokban élők számára kevesen tesznek valódi erőfeszítéseket azért, hogy terméküket valóban ezekre a helyekre terjesszék.

A Binance kivétel ebben az esetben, ha a pénzét oda teszi, ahol szája van, és megnyit egy fiat-crypto átjárót Afrikában. Binance Uganda 2018 júniusában indult Binance néven első fiat-crypto átjáró és arra szakosodott, hogy a felhasználók kriptográfiai eszközöket vásároljanak mobil pénzszámlák, ami nagyon népszerű módszer a pénzküldésre a régióban.

Binance – létrehozás, összekapcsolás, vásárlás és eladás

A Binance Uganda sikerével, amely feliratkozott 40 000 felhasználó az első héten, A Binance valós utat biztosított az ugandai állampolgárok számára a kriptovaluta piacok belépésére.

Binance US

Binance US 2019 végén indult, és a Binance Jersey-től és Ugandától eltérően egy teljes értékűbb tőzsde, nagyobb eszközválasztékkal az amerikai piac számára.

2019-ig az Egyesült Államok állampolgárai továbbra is használhatták a Binance platformot, bár a legtöbb más nagyobb csereprogramtól, például a Bitfinextől, a Bitmextől stb. El voltak tiltva. Valójában a Bitmex KYC hiánya miatt sok amerikai állampolgár VPN-t használ az eléréséhez. Így született meg a Binance USA.

Közvetlen USD párosításokat kínálva az amerikai Binance ügyfelek 24 tokennel kereskedhetnek, köztük BTC, ETH, LINK, XRP és még sok mással, 40 kereskedési párral..

A kereskedés első hónapjában a Binance US hatalmasra ugrott 15 millió dollár napi kereskedési volumenben, valószínűleg könnyű fiat-crypto rámpákon keresztül, beleértve a bankkártyákat, az ACH-t és a banki átutalásokat USD-ben.

Az amerikai kereskedők letölthetnek egy Binance US alkalmazást Androidra és iOS-re is, útközbeni kereskedelemhez. Binance azt tervezi tovább bővíti jelenlétét val vel több fiat a crypto gateway-hez Szingapúrban, Liechtensteinben és más országokban.

A Binance Németországba terjeszkedik

Bár a Binance globális kriptovaluta-tőzsde, az egyes európai piacokra való behatolás lassabb volt, részben a szabályozási követelmények miatt, hanem azért is, mert nem volt erős állomásuk ebben a joghatóságban.

Ezen országok egyike volt Németország, amely hagyományosan számos nagy volumenű kriptográfiai kereskedőnek ad otthont, és hosszú távú cél a Binance bővítésére.

Mostanában, – jelentette be Binance hogy a német hagyományos befektetési céggel, a CM-Equity-vel dolgoznak a Binance elérhetőségének bővítése érdekében Németországban és Közép-Európában.

A CM-Equity egy BaFin által engedélyezett szervezet, amely saját kereskedelemre és közvetítői szolgáltatásokra szakosodott, és nagyszámú, magas nettó értékű magánszemélyt és családi irodát, valamint intézményi befektetőket szolgál ki..

A Binance és a CM-Equity együttesen új kriptográfiai ügynöki szolgáltatásokat kutat a nagybefektetők számára.

Zhao szerint a partnerség „kiszélesíti a Binance szolgáltatásait Európában, miközben biztosítja a helyi előírások betartását”, és a CM-Equity képviselői szerint a Binance-nel való együttműködés a legjobb likviditást és súrlódásmentes szolgáltatást kínálja intézményi befektetőinek..

A partnerség azonban nem csupán a Binance terjeszkedési stratégiáját képviseli, hanem az is egyértelmű üzenet, hogy a hagyományos kereskedő cégek és vagyonkezelők komolyan veszik a blokkláncot és a kriptográfiai teret, és a digitális eszközök egyre népszerűbbek az átlagos befektetők körében.

Binance Chain

Mint a Binance folyóiratában említettük, a terv mindig is az volt, hogy végül a BNB tokeneket elmozdítsuk a Ethereum blockchain és rá saját speciálisan kifejlesztett blockchainje. A Binance lánc a digitális eszköz létrehozása és cseréje.

Ez a speciális blokklánc lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy BNB tokeneket küldjenek és fogadjanak, új tokent adhassanak ki, kereskedéseket hajthassanak végre, és akár BNB tokenjeiket is beletehessék az irányítási döntésekben való részvételért.

A Binance blokklánca az a felhasználó pénzeszközeinek letétbe helyezése – más szóval decentralizált – képes nagy mennyiségű tranzakció feldolgozására nagy sebességgel és alacsony költségek mellett, valamint magas likviditást kínál.

A Binance Chain 2019 áprilisában kezdte meg a blokkok gyártását, és most már több eszközt bocsát ki a blockchain protokollján. Ezek a tokenek elsősorban a Binance.org, más néven Binance DEX néven kereskednek, amelyet fentebb feltártunk!

Binance Charity

A Binance Jótékonysági Alapítvány annak módjaként hozták létre adományozzon társadalmi hatású projektekhez amelyek az „alsó milliárdra” vagy a legkevésbé fejlett országokban élőkre összpontosítanak. A nonprofit szervezet minden tranzakcióját a blokkláncon rögzíti, hogy az adományok és az adományok befogadása teljesen átlátható és nyomon követhető legyen.

Binance Charity

Célja az is a blockchain technológia használatának elősegítése és terjesztése erőfeszítései révén. A Binance A Charity Foundation azt állítja, hogy adományainak 100% -át közvetlenül a kedvezményezetteknek továbbítja.

Binance Akadémia

Binance Academy A Blockchain világa

Noha a Binance nagy hasznot húzott a kriptográfia iránti érdeklődésből, a folytatáshoz új felhasználók bevonása szükséges platformjának gyors növekedése.

Amellett, hogy megnyílt az új piacokon, és elindult a kriptokapuk felé, mint például a Binance Uganda, a Binance Jersey és a Binance US, a Binance megkezdte az alapvető oktatási erőforrások létrehozását azok számára is, akik újak a blockchain technológiában.

A Binance Academy révén a felhasználók képesek rá videókat nézni és cikkeket olvasni különféle blokklánc és pénzügyi koncepciók széles skáláján.

A felhasználók rengeteg oktatási erőforráshoz férhetnek hozzá, olyan témákban, mint a határidős kereskedelem kezdete, a csalások megelőzése és a számla biztonsága.

Binance Akadémia

Binanciakutatás

Binance is létrehozott és kurált információs forrásokat különböző jelzőkkel és projektekkel kapcsolatban Binanciakutatás.

Ezek az erőforrások mélyreható formában jelentkeznek kutatási jelentések, amelyek lehetővé teszik az olvasók számára, hogy okosabb befektetési és kereskedelmi döntéseket hozzanak.

Binanciakutatás

A jelképes specifikus kutatási jelentéseken túl a Binance Research a minősítési lista amely különféle forrásokból származó projektminősítéseket, valamint tágabb témájú jelentéseket, például a kriptográfiai eszközciklusok vizsgálatát és a JPM Coin Report-ot kurálja.

Nézzük a JPM Coin jelentést, mint esettanulmányt a Binance kutatási tevékenységeinek hatásáról.

JPM Coin Report

Amikor JPMorgan, a cég, amelynek vezérigazgatója, Jamie Dimon híresen ezt mondta A Bitcoin „csalás”, hivatalosan bejelentette, hogy saját kriptográfiai eszközt hoztak létre a JPM Coin néven a blockchain ipar felfigyelt rá. Valójában a Binance átfogó JPM Coin jelentése egyenletes volt fedett több nagy kriptográfiai médiaszervezet.

Ez a jelentés lebontotta, hogy egy nagy intézményi bank, mint például a JPM, saját kriptográfiai kínálatával lépjen a piacra, és arra a következtetésre jutott, hogy minimális veszélyt jelentett egy olyan blokklánc-szervezetre, mint Fodrozódás.

Binance jelentése a teljes blokklánc-tér egészének tudásszintjét emelte a a fenyegetés részletes elemzése hogy a nagy pénzintézet pózolhat.

Binance Labs

Binance Labs a Binance egyik mellékprojektje, amely a blokklánc térben induló új projektek teljes ökoszisztémájának bővítésére törekszik.

A Labs a Binance’s induló inkubátor és kockázatitőke-alap ahol új, a blockchain technológiára fókuszáló startup cégekbe fektet be.

Binance Labs indítási beruházások

A mai napig a Binance Labs rendelkezik legalább 12 különböző startup cégbe fektetett be. Ezen vállalatok közül sok indítja a tokinjait a Binance DEX-en keresztül kereskedett Binance Chain-en, amely természetesen díjakat és bevételeket generál a Binance számára.

A Binance Labs is futtatja a Ökoszisztéma Alap, amelynek célja az összefogás egymilliárd dollár húsz különböző alapból a blockchain infrastruktúra kiépítése és bővítése érdekében.

Binance Ökoszisztéma Alap

Binance Launchpad

A Binance korai sikerének egyik fő oka az volt, hogy felajánlotta az ICO zsetonjait vagy a nemrégiben indított tokeneket, amelyeket más, már bejáratott tőzsdék nem voltak hajlandók.

A Binance most egy lépéssel tovább lép platform az új projektek számára hogy szabványosított módon indítsák el a token értékesítésüket és azonnal tegyék ki a nagy piacot.

Binance Launchpad

A Binance Launchpad lehetővé teszi az új tokenek egyszerű és közvetlen bevezetését a Binance csere platformjába, amely közvetlen csővezetéket hoz létre az új tokenek és érmekínálatok számára.

Menj a Binance oldalra

Bízzon Walletben

Binance Trust pénztárca

2018-ban a Binance felvásárolta Bízzon Walletben és a Binance esernyője alá hozta. A Trust Wallet extra használhatóságot és funkcionalitást hoz a Binance felhasználóknak, és kiegészíti nagyon jól kerekített termékcsomagját.

A Binance hivatalos mobil pénztárcájaként a Trust Wallet lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tárolják és továbbítsák a legfontosabb kriptográfiai eszközöket, például Bitcoin, Litecoin, Tezos, Tron, XRP és még sok más.

A Trust Wallet képes kezelni bármit ERC20 vagy ERC223 tokenek az Ethereum hálózaton, valamint böngészőként működnek a felfedezéshez Ethereum dapps (decentralizált alkalmazások).

Végül a felhasználók képesek lesznek tokenek, mint például a Tezos tétjeinek megszerzésére, hogy tétjutalmakat szerezzenek, és közvetlenül kapcsolatba léphessenek a Binance közelgő decentralizált cseréjével.

Token listák

Az egyik oka annak, hogy a Binance képes volt ilyen széles körű elfogadásra, amikor elindult ilyen sokféle zsetont kínált a kereskedelemhez.

Mint megbeszéltük, a Binance csaknem 200 különálló eszközzel kínál kereskedést, amely az egyik legnagyobb a kriptovaluta térben. Ha Ön a kriptovaluta indításának projektmenedzsere, a Binance listára kerülése hatalmas lendületet jelenthet a jelképes likviditásában és a közösségi elkötelezettségben.

A Binance-nek van egy listázási folyamat csak egy módon lehet jelentkezni egy token felsorolásához, amely a hivatalos jelentkezési lapon keresztül történik.

Binance token listák – Forrás: Binance.com

Bár a Binance által a tokenek listázási folyamata tekintetében nincsenek szigorú követelmények, útmutatást adtak egy új token Binance listára történő felvételéhez. vázolta CZ a LinkedIn blogbejegyzésében, amely olyan tippeket tartalmaz, mint:

 • 4. tipp: Frissítse a projekt előrehaladását Binance Info heti rendszerességgel. Az állandó és folyamatos haladást nagyra értékelik. Erre még a felsorolás után is szükség van.
 • 5. tipp: Ha beépítené a $ BNB-t az ökoszisztémájába, az segítene.
 • 7. tipp: Ha Ön a Binance promótere / támogatója volt a közösségében, az segít.
 • 20. tipp: Összpontosítson a felhasználói elfogadásra. Ha sok felhasználóval rendelkezik, akkor a termékének értéke van. Ez a legkönnyebben mérhető.

Hozzájárulás a Binance cseréje és az általános ökoszisztéma nagyon hasznos az új tokenek felsorolásához. A Binance-hez való hozzáadásért felsorolási díj fizetendő, de ez nem rögzített szám, és az összes tőzsdei díj a Binance Jótékonysági Alapítványt terheli.

A listára kerülés másik módja a közösségi érmés szavazás. Az érmék listáját a közösség választja ki, majd megszavazzák őket. A legtöbb szavazatot kapott érme bekerül a Binance-be. Ez gyakran megtörtént, és valójában a nagy választói csalások mágnává vált egy ponton. Ha a csapatok mindent megtesznek, minél több szavazatot szerezzenek.

Manapság egyre ritkábban fordulnak elő, bár a Binance csak májusban fejezte be az egyiket, és a legtöbb szavazatot elnyerő győztes volt Chromia.

Következtetés

Mint minden más a kriptóban, csak az idő fogja megmondani, hogy a Binance átfogó stratégiája megtérül-e. Azt azonban jónak ígéri, hogy számos ilyen új szolgáltatást és terméket elindított egy olyan időszakban, amikor sok más blokklánc-szervezet elbocsátja a személyzetet vagy leépíti tevékenységüket, ami azt jelezheti, hogy a Binance pénzügyi szempontból felelősségteljesebb volt, mint néhány társa.

Amikor a kriptopiac ismét pozitívvá válik, akkor nagyon kedvező helyzetben kell lennie ahhoz, hogy megragadja a növekvő növekedési és érdeklődési hullámot.

Binance Review következtetés

Azonban a Binance nem az egyetlen olyan vállalat, amely keményen dolgozik az elmúlt év során. Sok más csereprogram és erőforrás áll rendelkezésre, és a verseny egyre keményebb, amint azt az a tőzsde is mutatja, amelyek a közelmúltban megelőzték a Binance-t kereskedés hangerő.

Összességében elmondható, hogy a Binance és a kereskedési eszközök csomagja az egyik legmegbízhatóbb kriptovaluta-tőzsde a világon. Kiváló biztonsági nyilvántartással, magas szintű felhasználói védelemmel és sokféle eszközzel könnyedén az egyik legjobb csereprogram a kriptográfiai út megkezdéséhez.

A Binance-re való regisztráció ingyenes, miért nem próbálja ki még ma?

Menj a Binance oldalra

Hivatkozások

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me