Bevezetés a Binance.com oldalba

Binance 2017-ben alakult írta: Changpeng Zhao (más néven: CZ), és a 2017. évi kriptobika futás amikor az árak kriptográfiai eszközök látványos új magasságokba jutott. Ez alatt a rövid idő alatt a Binance-nek sikerült a kereskedelem volumene szerint a legnagyobb kripto eszköz-tőzsdévé válnia, és meg is valósította azt alapító, CZ, egyfajta kriptográfia híresség.

Binance Jersey

Amellett, hogy a Binance képes ilyen nagy felhasználói bázist létrehozni ilyen rövid idő alatt, egyedülálló a többi népszerűtől cserék a nagyra értékelt jelző, a decentralizáció iránti elkötelezettség és széles globális hozzáférhetőség. Ez és néhány további funkció az oka annak, hogy a Binance a mi csúcsunkra talált legjobb kriptovaluta-csere lista.

Changpeng Zhao, a Binance Virgile Simon Bertrand alapítója a Forbes számáraChangpeng Zhao, a Binance Virgile Simon Bertrand alapítója a Forbes számára

BNB Token

A Binance platform egy Binance Coin vagy BNB, amelynek 2019 májusa óta a teljes piaci kapitalizációja meghaladja a 3,3 milliárd dollárt. A BNB token után jött létre a Binance Initial Coin Offering (ICO), mint a Etheruem blokklánc.

A BNB token átírása óta tervezik, hogy végül átkerüljön a A Binance saját decentralizált csereblokkja kulcsfontosságú eszközként, valamint gázként funkcionálhat az új hálózat számára. A Binance decentralizált tőzsde Ütemezett 2019 április végén indul.

BinanceBinance logó

Jelenleg a BNB token felhasználható a Binance-nél a díjak kedvezményes kamatlábon történő fizetéséhez. A BNB-tulajdonosok profitálnak a „The Burn” nevű token értéknövelő rendszerből. A Burn úgy működik, hogy a Binance kereskedési volumene alapján negyedévente elpusztítja a BNB tokenek egy részét, amíg a BNB teljes készletének 50% -a megsemmisül, elméletileg az egyes BNB tokenek értékének hosszú távú növelése a teljes kínálat csökkentésével.

Menj a Binance Jersey-be

Joghatóságok

A Binance-t Kínában alapították és kezdték meg, de a Kína betiltotta a kriptovalutát kereskedés 2017-ben. Miután szabályozási kérdésekkel szembesültek Japán, a cég Máltára költözött ahol kapcsolatokat teremthet az ország miniszterelnökével és biztosítékokat kaphat tőle.

Joghatóságok - Forrás: ShutterStock.comJoghatóságok – Forrás: ShutterStock.com

A Binance a csapat globálisan elosztott, és nincs központi fizikai központja. A Binance egy crypto-crypto csere amely úgy döntött, hogy szolgáltatásait a legkülönbözőbb joghatóságok számára teszi elérhetővé.

Azok az ügyfelek, akik kriptográfiai eszközöket szeretnének vásárolni hagyományos fiat pénznemekkel, most megtehetik ezt a nemrégiben indult Binance Uganda Afrikában és Binance Jersey Európában.

Miért éppen Jersey?

Jersey egy Franciaország partjainál fekvő sziget és egykoronafüggőségEgyesült Királyság.

Jersey térképJersey térkép

A sziget nagy hangsúlyt fektet a pénzügyi szolgáltatásokra, és jelentősnek számít offshore pénzügyi központ összehasonlítható a Kajmán-szigetek vagy Bermuda laza szabályozási és adópolitikájával.

A Binance Jersey világszínvonalú kereskedési élményt nyújt - Forrás: www.binance.jeA Binance Jersey világszínvonalú kereskedési élményt nyújt – Forrás: www.binance.je

A kriptográfia világszerte problémái vannak a szabályozókkal az egész világon, ezért van értelme, hogy a Binance szoros együttműködést választott az olyan kormányokkal, mint Málta és Jersey amelyek képesek felajánlani kormányzati garanciák, valamint az európai pénzügyi piacok és valuták közvetlen közelsége.

Binance.je

Csak Binance Jersey elindult 2019 januárjában, így a kriptográfiai eszközök cseréjének zsúfolt arénája egy nagyon friss kiegészítője. Ugyanakkor stratégiai szerepet játszik a Binance számára, mint fiat-crypto átjáró azon ügyfelek számára, akik meg akarják cserélni a Euro vagy brit font a kriptográfiai eszközökhöz.

Binance Jersey áthidalja a Crypto-Fiat csatornát - Forrás: www.binance.jeBinance Jersey áthidalja a Crypto-Fiat csatornát – Forrás: www.binance.je

A neve ellenére, A Binance Jersey nemcsak Európában érhető el. Széles változatban is kapható fajta különböző országokban, például Argentínában, Chile, Hong Kong, Dél-Afrika, Kanada, és Ausztrália sok mással együtt.

Menj a Binance Jersey-be

Fiat Gateways

A Binance alapítója, CZ, kifejezte, hogy a fiat-átjárók kiépítése szükséges követelmény a kriptográfia egész világon történő fokozásához. A Binance Jersey csak a kezdete az ambiciózus terveknek, amelyekkel megnyílhatnak 10 fiat-crypto csere 2019-ben ideális esetben kettővel kontinens! Uganda és Jersey az első onrampok, amelyek tervei szerint megnyílik több ban ben Szingapúr, Liechtenstein, és más országokban.

Korlátozott piacok

nem úgy mint Binance, amely több száz a kereskedelemben kapható különféle zsetonok és érmék közül a Binance Jersey-t még mindig meglehetősen korlátozza Bitcoin és Ethereum kínálása kereskedéshez.

A Binance Jersey nem is kínálja Binance szülöttjét BNB token a kereskedelemhez, így a BNB tokennel kapcsolatos speciális kedvezmények nem érhetők el Binance Jersey felhasználók. Fő célja az, hogy kriptot vásárolhasson fiat pénznemek, különösen az euró és a brit font felhasználásával.

Korlátozott piacokKorlátozott piacok

Miután a Binance Jersey ügyfelek képesek alakítsák át fiatjukat Bitcoin vagy Ethereum, meglehetősen könnyű lenne áthelyezni ezt a titkosítást a Binance fő webhelyére, hogy megkezdhesse a rengeteg zseton kereskedését elérhető Binance.com.

Díjak

Mivel a Binance Jersey korlátozott mennyiségű kereskedési lehetőséget kínál, és nem BNB token vagy crypto-to-crypto kereskedés, a díjak viszonylag egyszerűek és egyszerűek:

Szabad struktúra a binance-onSzabad struktúra a binance-on

Végigjátszás

Áttekintés - Az első lépések forrása - Forrás: www.binance.jeÁttekintés – Az első lépések forrása – Forrás: www.binance.je

Menj a Binance Jersey-be

Hozzon létre egy fiókot

A Binance Jersey és a Binance.com fiókja közötti regisztráció fő különbsége a teljesítés szükségessége Ismerje meg az ügyfelét (KYC) ellenőrzése. A Binance esetében ezekre a KYC követelményekre nincs szükség a kereskedés megkezdéséhez, de a Binance Jersey-re vonatkoznak.

FiókellenőrzésFiókellenőrzés

Ez nem szokatlan, mert személyazonosság-ellenőrzésre van szükség szinte minden olyan tőzsdénél, amely hagyományos fiat devizákkal foglalkozik, mint például a Binance Jersey versenytársa, Coinbase. A folyamat befejezéséhez engedélyeznie kell Kétfaktoros hitelesítés (2FA).

A személyazonosság igazolása és a lakcím igazolása is szükség van, mielőtt megkezdhetné az eszközök letétbe helyezését Binance Jersey számla. A személyazonosság igazolásának érvényes kormány által kiállított fényképes személyazonosító okmánynak kell lennie, például nemzeti személyi igazolványnak, állandó lakosok igazolványának vagy nemzetközi útlevélnek. A cím igazolása nemrégiben történhet közüzemi számla, bankszámlakivonat vagy kormányzati levelezés.

Betéti eszközök

Miután befejezte a KYC és számlaellenőrzés, ki kell választania, hogy melyik pénznemet és mennyit szeretné befizetni. Ha ez angol font vagy euró, akkor banki átutalást kell küldenie a következő címre: Binance bankszámlája 20 napon belül. A banki átutalás általában a kettő között lesz 2-5 munkanap nemzetközi elektronikus átutalásokhoz.

Betéti eszközökBetéti eszközök

Kezdje el a kereskedést

Miután befizetett pénzt a számlájára, megteheti vásárolni Bitcoin vagy Ether az Basic vagy Advanced csere mód kiválasztásával.

Kezdje el a kereskedéstKezdje el a kereskedést

Binance azt tervezi, hogy nyit 10 különböző fiat-crypto átjáró hasonló a Binance Jersey-hez az új jogrendszerekben, így bárhol is legyen, valószínű, hogy a Binance fiat-to-crypto az átjáró hamarosan az utadba fog érkezni!

Menj a Binance Jersey-be

Hivatkozások