BitMax 2018 júliusi indulása óta nagyon népszerű kriptográfiai eszköz és kereskedési platform lett. Szingapúrban találhatók, két fő irodával New York és Peking és alapítják Airel Ling és Dr. George Cao.

Ez a 2019-es BitMax kriptovaluta-áttekintésünk.

A BitMax kiterjedt lista a cserére rendelkezésre álló kriptográfiai eszközök és egy aktív távirati közösség, több mint 21 000 taggal:

BitMax távirati közösség

A BitMax standard kriptokereskedelmi szolgáltatásokat kínál, mint például limit, piac, stop limit és stop piaci megrendelések, de ami kiemeli, azok az „újításai”, amelyeket más kriptográfiai tőzsdék általában nem kínálnak.

Április 1-jétől ez csak a negyvenhatodik tőzsde a CoinMarketCap kiigazított kereskedési volumene alapján, de ha a „tranzakcióbányászatot” figyelembe vesszük, akkor a BitMax az első számú tőzsde a weboldalon. Ez a „tranzakcióbányászat” egyike azon sok funkciónak, amelyek miatt a BitMax elkülönül a tömegtől.

Az alábbi interjúkban közvetlenül megismerheti az alapítók véleményét a Bitmaxról:

Ariel Ling interjú

Dr. George Cao interjú

BitMax Exchange

Teljes platformjuk és egyedi tulajdonságai mind a BTMX tokenen alapulnak, amely lehetővé tette a csere számára, hogy egyedi ösztönző struktúrát alakítson ki a felhasználói számára. Ezek az egyedülálló tulajdonságok a következők:

 • Tranzakciós bányászat
 • Fordított bányászat
 • Data Reward Distribution
 • Pontkártyák
 • BitTreasure
 • Ajánló jutalmak

BitMax Exchange

BTMX Token

A BitMax natív tokenje a BTMX, és úgy lett kialakítva, hogy kereskedési platformjának elsődleges alkotóeleme legyen. Ez egy ERC-20 szabványos jogkivonat, amelyet segédeszköz tokennek vagy csere- és fizetési egységnek jelentenek a platform díjaiért és a BitMax felhasználók között..

10 milliárd token limit van érvényben, a tokenek 49% -át előre terjesztik, és a teljes tokenek 51% -át a felhasználói ösztönzőkre allokálják. A BTMX tokent eredetileg a „Forgalmazó” bocsátja ki és értékesíti, amelyet a BitMax Foundation kezel.

Kezdje el kereskedni a BitMax-on

Kereskedési módok

A BTMX token segítségével a BitMax képes felépíteni különböző „Kereskedési módjait”. A BTMX token használatával vagy birtoklásával a felhasználók különleges jutalmakra vagy kedvezményekre tehetnek szert kereskedésük során.

A különböző kereskedési módok a rendszeres kereskedés, a tranzakciós bányászat és a fordított bányászat. Lényegében ezek a különböző módok határozzák meg a felhasználók által fizetett díjakat vagy jutalmakat, amelyeket kereskedések végrehajtásakor kaphatnak.

BitMax Mining Settings

Pontosan melyik díjat kapja, attól függ, hogy melyik módot választja, hanem attól is, hogy milyen pozícióban van a piacon: készítő vagy felvevő. Alapvetően a piaci döntéshozók és a piaci szereplők közötti különbség az időzítés.

Takers olyan felhasználók, akik olyan megrendelést adnak le, amelyet azonnal kitöltenek, mielőtt felkerülnének a rendelési könyvbe.

Készítők olyan felhasználók, akik olyan megrendelést adnak le, amely nem töltődik be azonnal, és a rendelési könyvben ül, és várja az egyeztetést.

Tranzakciós bányászat

A BitMax tranzakciós bányászati ​​üzemmódja lehetővé teszi mind a készítők, mind a vevők számára, hogy a rendszeres kereskedésnél a 0.04% -os díj helyett 0,01% -os díjjal kereskedjenek. Az alacsonyabb díj mellett a tranzakcióbányászatot végző felhasználók bizonyos összegű BTMX tokent is kapnak jutalomként minden egyes kereskedésért.

BitMax Platform Bányászat

Fordított bányászat

A fordított bányászatban a BitMax azt állította, hogy feltalált egy „forradalmi” és „egy az egyben” innovációt:

A fordított bányászat csak a piaci döntéshozók számára elérhető, és a díjak fizetése helyett a visszatérítés formájában pénzt kap vissza. A fordított bányászattal foglalkozó piacképzőnek a számláján BTMX tokeneknek is rendelkezniük kell.

A fordított bányászat egyszerű bontása:

 • A Maker kereskedést tesz fel a megrendelés könyvére
 • A BTMX tokenekben szereplő díj összege kivonásra kerül a Maker számláról
 • A Taker kitölti a kereskedelmet
 • Díj összege a Taker számláról kivett kereskedett tokenben
 • A felvételi díjak a Maker számlára kerülnek
 • A BTMX tokenek tartósan zárva vannak, és eltávolításra kerülnek a keringő tápegységből

Itt van a fordított bányászat hivatalos BitMax példája:

BitMax fordított bányászati ​​elemzés

Lépjen a BitMAX oldalra

Rendszeres kereskedés

A rendszeres kereskedés díja 0,04%, és nincsenek BTMX jutalmak vagy ösztönzők. Az egyetlen olyan kereskedelem, ahol a felhasználóknak rendszeres kereskedést kell használniuk, a BTMX tokenek értékesítése, vagyis kizárva tranzakciós bányászat és fordított bányászat módokból, így a felhasználóknak fizetniük kell a szokásos 0,04% -os kereskedési díjat.

BitMax rendszeres kereskedés

Margin Trading

BitMax – „BTMX & HT & BNB 10x Margin Trading ”

Mint sok népszerű kriptográfiai eszközcsere, a BitMax is kínál margin kereskedés ahol a felhasználók hitelek segítségével növelhetik a befektetések tőkeáttételét.

A BitMax margin kereskedési opciói a már beváltabb érmékre és tokenekre korlátozódnak, és minden kriptográfiai eszköz eltérő maximális tőkeáttétellel és kamatlábbal rendelkezik:

Fedezeti kereskedési kamatlábak

Pontkártyák

A BitMax margin kereskedési funkcióját további ösztönzi a „Pontkártyák”. Ezek a Pontkártyák 50% kedvezményt adnak a felhasználóknak a fedezeti kamat törlesztésére.

BitMax Pontkártyák

Adathasználati jutalom terjesztése

A BitMax platform használatának és a BTMX tokeneknek a platformon való további ösztönzője a Data Usage Reward Distribution rendszere. Ebben a rendszerben a felhasználók zárolják BTMX-jeleiket, és napi jutalmat kapnak.

Ennek a napi terjesztésnek a forrása a BitMax nettó tranzakciós díjának 80% -ából származik. Ennek célja, hogy díjazza a felhasználókat, hogy információkat és híreket hoztak a platformra. A lezárt BTMX tokenek jutalmának meghatározására szolgáló számítás a következő:

Napi terjesztési összeg = Jutalomkészlet egyenleg / 180

Egyéni terjesztési összeg = Napi terjesztési összeg * (Egyedi tényleges BTMX zárási helyzet / A felhasználó összes effektív BTMX zárási helyzetének összesítése)

BitMax Data Usage Reward Distribution

Csak a manuálisan lezárt BTMX jogosult a napi terjesztésre. A lezárt tokenek bármikor feloldhatók, de akár 24 órába is beletelhet, míg újra használhatók, vagy azonnal feloldhatók 10% -os díj ellenében.

Kezdje el kereskedni a BitMax-on

BitTreasure

BitTreasure a BitMax által kínált egyedülálló befektetési termék. Alapvetően bizonyos magas kockázatú tokenek csomagjai, mint pl CSAVAR bizonyos minimális időtartamra megvásárolhatók és tarthatók, és a felhasználók akár 48% -os megtérülési arányt is kapnak.

A BitMax BitTreasure pénzügyi termékei további személyes ellenőrzést igényelnek a vásárlás előtt.

A BitMax BitTreasure szabályai

Referral Reward Program

Sok más kriptovaluta-tőzsdéhez hasonlóan a BitMax is ajánlási jutalomprogramot kínál. Azok a felhasználók, akik másokat hívnak meg a BitMax-ba, 10% -os jutalmat kapnak, amelyet attól függően fizetnek ki, hogy a meghívott felhasználó hogyan kereskedik a BitMax-szal.

Ha a meghívott felhasználók tranzakcióbányászattal vagy fordított bányászattal foglalkoznak, akkor az eredeti felhasználó megkapja a BTMX token jutalmak 10% -át. Ha a meghívott felhasználók rendszeresen kereskednek, az eredeti felhasználó megkapja a tranzakciós díjak 10% -át.

BitMax Referral Reward Program

Következtetés

A BitMax egyedülálló platformfunkciókat kínál, összehasonlítva a hagyományos crypo eszközcserékkel, mint például a BTMX tokenek, a tranzakciós bányászat, a fordított bányászat és a BitTreasure termékek.

A kereskedelemben kapható zsetonok széles választékával kombinálva a BitMax lehetőséget nyújt a merész kereskedőnek magas kockázatú és magas jutalmakra.

Lépjen a BitMAX oldalra

Hivatkozások

 • BitMax Whitepaper
 • BitMax tranzakciós bányászat és fordított bányászat elemzése
 • BitMax kereskedési díjak
 • BitMax Hivatalos Twitter-fiók
 • Dr. George Cao Twitter-fiók
 • BitMax Távirati csoport
 • BitMax Kereskedelem volumene és piaci lista