Bevezetés

BitMEX egy peer-to-peer kereskedési platform több kriptográfiai eszközhöz, beleértve a BTC-t és az ETH-t, az úgynevezett határidős vagy származékok szerződések. 2014-ben alapította a HDR Global Trading Ltd.. és beiktatták Seychelle-szigetekre, BitMEX által alapította három társalapító, akik közös szenvedéllyel rendelkeznek a kriptovaluta iránt.

Továbbra is a bitcoin-derivatívák játékának legnagyobb szereplője. Gyakran növeli a mennyiséget a globális bitcoin piacon. Ha komolyan foglalkozik a kereskedéssel, mindenképpen érdemes megismernie.

Ezek a BitMEX társalapítók közé tartozik a szókimondó kriptovaluta személyiség és az ex-bankár Arthur Hayes (Vezérigazgató), matematikus és informatikus Ben Delo (Biztonsági igazgató), és hivatásos programozó Samuel Reed (Műszaki vezérigazgató).

A BitMEX nem csak egy újabb kriptovaluta-tőzsde, mint például a Binance vagy a Bittrex. Ehelyett a BitMEX egy kereskedési platform, amely derivatív kereskedelmet kínál. Ennek eredményeként a BitMEX platformjának felhasználói nem vásárolják meg az alapul szolgáló eszközt; inkább csak szerződést kötnek rá.

A BitMEX nem csak egy újabb kriptovaluta-tőzsde, mint például a Binance vagy a Bittrex.A BitMEX nem csak egy újabb kriptovaluta-tőzsde, mint például a Binance vagy a Bittrex.

Tehát mi teszi a BitMEX-et olyan népszerűvé, mi a tőkeáttételes kereskedés a BitMEX platform, és hogyan kezdheti meg a BitMEX kereskedését?

Tudja meg Blokt’s teljes BitMEX csereértékelés 2020-ra, ahol a hosszú és a rövid eladásokkal foglalkozunk BitMEX, záró pozíciók, platform biztonsága, Vevőszolgálat, és több.

Kereskedés a tőkeáttétellel

Mielőtt belevágnánk, vizsgáljuk meg, hogy mi a tőkeáttétellel való kereskedés, és konkrétan mit jelent ez a BitMEX kereskedési platform.

A tőkeáttételt úgy definiálják, mint egy kezdeti fedezettel szemben felvett tőkét, hogy növeljék az adott kereskedésből származó hozam szintjét. A tőkeáttétellel való kereskedés hihetetlenül gyakori a devizapiacokon, mint a legtöbb kereskedő kereskedő esetében, felhasználásával önmagában a saját tőkéjük nagyon alacsony hasznot hozna.

Kereskedés a tőkeáttétellel- Forrás: ShutterStock.comKereskedés a tőkeáttétellel- Forrás: ShutterStock.com

A BitMEX kivételesen magas, akár 100x az XBT-n szerződések, ami azt jelenti, hogy a felhasználók hatékonyan vásárolhatnak 100 szerződés a Bitcoin csak 1 BTC tényleges pénzeszközökből, ún „Kezdeti árrés” a peronon belül.

Ezért a kereskedők a 100x tőkeáttétel ebben a példában a nyereséggel egyenértékű lenne a nyereség, ha birtokolnák 100 BTC, szemben az igazságos 1 BTC. Hasonlóképpen a kereskedők is használhatják 50x tőkeáttétel, egészen 2x-ig, vagy alternatív módon csak az eredeti pénzeszközeik felhasználásával kereskedhet.

Gyorsan kiderül, hogy miért vált a tőkeáttételes kereskedés annyira vonzóvá a kriptovaluta kereskedők számára a BitMEX-en, mivel a nyereség csillagászati ​​tud lenni a kereskedői tőkével arányosan. azonban, a tőkeáttételes kereskedés nem mentes a kockázatoktól, amelyet később megvizsgálunk.

Lépjen a BitMEX oldalra

Támogatott joghatóságok

A BitMEX számos joghatóság területén támogatja az ügyfeleket 197 ország világszerte. Azonban a szabályozás betartása érdekében a BitMEX jelenleg zárva tart az amerikai ügyfelek előtt.

Támogatott joghatóságok - Forrás: ShutterStock.comTámogatott joghatóságok – Forrás: ShutterStock.com

Míg egyes amerikai kereskedők ezt fokozatosan fokozták a VPN-szolgáltatások, nem ajánlott, mivel a BitMEX politikája a számlák bezárása Amerikai állampolgárok.

Eszköz támogatás és szerződések

A BitMEX számos különböző eszközre kiterjedő szerződéskötést kínál platformján belül; összes BTC-ben telepedett le.

Eszköz támogatás és szerződések - Forrás: ShutterStock.comEszköz támogatás és szerződések – Forrás: ShutterStock.com

Betétek

Jelenleg egyetlen módja van a pénzeszközök befizetésének a BitMEX-fiók, és ez a Bitcoin-on keresztül történik. A felhasználóknak meg kell jegyezniük, hogy a ticker szimbólum helyett „BTC”, BitMEX, számos más professzionális kereskedési platform mellett használja a tickeret „XBT” – de minden célból pontosan ugyanaz.

Tehát kereskedelem a BitMEX-en, a felhasználóknak először Bitcoin-nal kell rendelkezniük, mivel a fiat betétek nem támogatottak a tőzsdén. Mivel a BitMEX-et meglehetősen fejlett kereskedőknek ajánlják, a legtöbb már tudni fogja, hogyan vásároljon Bitcoin-t. De azok számára, akik nem, olvassa el Blokt útmutatóját hogyan lehet Bitcoinot vásárolni.

A betéteket szinte bármilyen pénztárcából lehet elküldeni, beleértve a népszerűeket is fiat-crypto csere Coinbase. Ne feledje, hogy a Bitcoin BitMEX-nek történő elküldése hálózati feldolgozási díjat fog tartalmazni.

Támogatott titkos szerződések

Itt az alkalom arra, hogy elmagyarázzuk, hogyan működnek a BitMEX-en kötött szerződések. Eltérően a többi kriptovaluta-tőzsdétől, mint pl Bittrex, a BitMEX platform kereskedői valójában nem vásárolják meg az alapul szolgáló eszközt.

Például, kereskedés Bitcoin a BitMEX-en nem állítja a felhasználókat a tényleges követelésekre Bitcoin. Ehelyett a kereskedők az adott eszközre szerződéseket vásárolnak, amelyeket a jövőben rendeznek.

A BitMEX-en messze a legtöbbet kereskedett szerződés a Bitcoin (XBT). - Forrás: ShutterStock.comA legnagyobb forgalmú szerződés a BitMEX-en a Bitcoin (XBT). – Forrás: ShutterStock.com

A BitMEX számos elérhető szerződéssel rendelkezik, széles skálájához kriptográfiai eszközök. Ezek között van nyolc top 10 kriptovaluta piaci felső korlát szerint; azonban, messze a legnagyobb forgalmú szerződés A BitMEX a Bitcoin (XBT).

Jelenleg a következők a BitMEX-en elérhető eszközök és szerződések vannak:

 • Bitcoin (XBT)
 • Ethereum (ETH)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Litecoin (LTC)
 • Cardano (ADA)
 • Fodrozódás (XRP)
 • Tron (TRX)
 • EOS token (EOS)

Ezenkívül a BitMEX mind a Perpetual szerződéseket kínálja a Bitcoin-hoz, mind az Upside Profit-szerződéseket, mind a Downside Profit-szerződéseket, valamint a jövőbeli szerződéseit más kriptográfiai eszközökhöz.

Az összes szerződés elszámolása Bitcoin-ban történik

Például, ha a felhasználók sikeres kereskedést zárnak a Ethereum határidős szerződések, visszaadják nekik az XBT-t BitMEX pénztárca a kereskedési díjak levonása után. Ezt aztán visszavonhatja és elküldheti egy harmadik fél Bitcoin pénztárcájának, de Ön csak a BitMEX kereskedelem.

Feliratkozás a BitMEX-re

Most átéltük az alapokat, kezdjük a kereskedéssel BitMEX. Feliratkozás a A BitMEX fiók nagyon egyszerű, és csak e-mail cím megadását követeli meg a felhasználóktól.

A BitMEX-re történő regisztráció perceket vesz igénybeA BitMEX-re történő regisztráció perceket vesz igénybe

Miután a felhasználók igazolták e-mail címüket, befizethetnek és azonnal megkezdhetik a kereskedést, tovább nem KYC vagy AML követelményeknek. A felhasználóknak azonban érdemes beállítaniuk a 2FA-t, hogy senki ne férhessen hozzá a fiókjához.

Lépjen a BitMEX oldalra

Kereskedés megnyitása a BitMEX-en

Miután a kereskedők jóváírták számla a Bitcoin-nál, bármilyen szerződést megkezdhetnek a BitMEX platform. Bár nyolc szerződés közül lehet választani, az XBT örökös szerződésekre fogunk összpontosítani, mivel ezek a legtöbbet forgalmazott szerződések.

A BitMEX különbözik a többi tőzsdétől, mert amint röviden kifejtettük, a felhasználók nem vásárolják meg az alapul szolgáló eszközt. Bár ez a teljes veszteség lehetőségét nyitja meg, amint azt később kifejtjük, ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy vagy hosszú pozíciót töltsenek be, vagy pedig eladják rövid.

Tehát mit jelent ez, és hogyan nyithatnak hosszú vagy rövid pozíciót a kereskedők a BitMEX-en?

Hosszan megy a BitMEX

Hosszú pozíció nyitása, az úgynevezett a ‘Vásárlás / hosszú’ a BitMEX-en azt jelenti, hogy a kereskedők az alapul szolgáló eszköz árának növekedésével számolnak az idő múlásával. A BitMEX-en olyan befektetők, akiket nem érdekel maga az alapul szolgáló eszköz, például Bitcoin, továbbra is spekulálhat és profitálhat a pozitív ármozgásokból.

Nyissunk egy hosszú pozíciót a BitMEX-en a következő lépésekkel:

 • 1. lépés: Ellenőrizze még egyszer a rendelkezésre álló margót a jobb felső sarokban, majd a képernyő tetején található fülek segítségével keresse meg a kereskedni kívánt szerződést..
 • 2. lépés: Döntse el, hogy limit vagy piaci megbízást szeretne-e nyitni. Egyszerűen fogalmazva, a limit megbízás lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy meghatározzák, milyen áron kívánnak vásárolni, míg a piaci megbízás egyszerűen végrehajtásra kerül az utolsó „kért áron”.

  Hosszan megy a BitMEXHosszan megy a BitMEX

  Általában érdemes időzítenie a vásárlásait, és be kell állítania egy limit sorrendet. A fenti példánkban az árrés felét felhasználjuk a kereskedelem megnyitására 26 XBT örökös szerződések, 100-szoros tőkeáttétellel – vegye figyelembe a tőkeáttételi csúszka helyzetét a bal oldalon.

 • 3. lépés: Kattintson a gombra ‘Vásárlás / hosszú’ és erősítse meg kereskedését a megjelenő átvilágítódobozban. Nagyon figyelmesen olvassa el ezeket az információkat – és nagyon figyeljen a felszámolási árra. Ha az XBT erre a felszámolási árra csökken, pozícióját veszteséggel lezárják. Ha minden rendben van, kattintson a „Vásárlás” gombra.

  Nyereség és veszteség követése a BitMEX-enNyereség és veszteség követése a BitMEX-en

  Amint a rendelése megtelt, kap egy felugró értesítést arról, hogy kitöltötte, és az Ön pozíciója megjelenik a kereskedési felület alján található mezőben. Most nyomon követheti ROE-jét, amiTőkearányos megtérülés’, Változtassa meg tőkeáttételét, vagy zárja be pozícióját. Vegye figyelembe a fenti példánkban kiemelt piros mezőket.

Lépjen a BitMEX oldalra

Rövid eladás

Amikor a felhasználók megnyitják a rövid pozíció a BitMEX-en, az úgynevezett a ‘Elad / Rövid,’ lényegében arra számítanak, hogy az eszköz ára az idő múlásával csökken, a mostani ártól. A hagyományos piacokon ez azzal járna, hogy egy befektető részvényeket vagy eszközöket kölcsönöz, amelyek nem rendelkeznek tulajdonukkal, azonnal eladva, majd visszavásárol több Készlet ha már csökkent az ára.

Rövid pozíció megnyitása a BitMEX-en a következő lépéseket igényli:

 • 1. lépés: A hosszú pozíció nyitásához hasonlóan a felhasználóknak is biztosítaniuk kell, hogy a számlájukon elegendő tartalék álljon rendelkezésre a kereskedéshez megjelenik a BitMEX felület jobb felső sarkában.
 • 2. lépés: Megnyitunk egy újabb limit megbízást ehhez a kereskedelemhez. Navigálva a kereskedni kívánt eszközhöz, a felső mezőbe írja be az eladni kívánt szerződések számát, és válassza ki a kívánt margót. Ezután, bár ellentmondásosnak tűnhet, nyomja meg a gombot ‘Elad / Rövid’ gomb.

  A Bitcoin rövidítése a BitMEX-enA Bitcoin rövidítése a BitMEX-en

  Ha elégedett a kereskedelem részleteivel, nyomja meg az eladás gombot a világító doboz amely megjelenik. Most, nyomon követheti pozíciójának részleteit, beleértve a nyereséget és a veszteséget, ugyanúgy, mint a lépést „3” hosszú helyzetben.

Pozíció bezárása a BitMEX-en

A BitMEX pozíciójának lezárása nem olyan, mint vétel és eladás olyan tőzsdéken, mint a Bittrex, ahol a felhasználók az alapul szolgáló eszköz tulajdonában vannak, és el kell adniuk azt a tőzsdén. Ezzel szemben a ‘Elad / Rövid’ a BitMEX opció rövid pozíció nyitása, meglévő pozíció bezárása.

Ez megzavarhatja az új felhasználókat, és potenciálisan költséges hiba lehet. Ehelyett itt van a lépések lezárásával kapcsolatos pozíció BitMEX:

 • 1. lépés: A felhasználóknak a felület tetején található fülek segítségével kell navigálniuk azon eszköz kereskedési képernyőjére, amelynek nyílt kereskedése van, esetünkben XBT Perpetual szerződések, és görgessen az aljára, ahol láthatják a nyitott pozícióikat.
 • 2. lépés: Lehet, hogy több pozíciója van nyitva, ezért miután kiválasztotta a bezárni kívánt pozíciót, most döntenie kell a piaci áron történő zárás között., amely az utolsó peer-to-peer ajánlat, vagy határértéket kérve kérdezze meg pozícióját, a bezárás árának beírásával a „bezár” gomb bal oldalán található mezőbe.

  Pozíció bezárása a BitMEX-enPozíció bezárása a BitMEX-en

 • 3. lépés: Miután kiválasztott egy közeli módszert és megadta az árat, a felhasználók bármelyikre kattinthatnak „Bezárás” vagy „Piac” hogy eladják pozíciójukat. A piaci eladás szinte azonnal bezárul, de kevesebb „realizált profitot” kaphat, mint amit a kereskedelemtől várt.

Kereskedéseinket a BitMEX testnet úgy, hogy az élő kereskedési verzió kissé eltérhet.

Kereskedési díjak a BitMEX-en

A BitMEX egy készítő-felvevő finanszírozási modellen dolgozik, amely alacsonyabb díjakat, sőt visszatérítéseket lát a piaci döntéshozóknak, és nagyobb díjakat a piac felvevőinek. A fejlett vagy hátrányos szerződéseknél nincs kereskedési díj, és A Bitcoin hálózati díjain kívül nincs díja a BitMEX-ből történő visszavonásért vagy befizetésért.

Itt vannak a fő díjak a BitMEX platformon. A negatív díjak azt jelentik, hogy a felhasználók visszatérítést kapnak erre az értékre.

Lépjen a BitMEX oldalra

Örökös szerződés díjai:

Szerződés Tőkeáttétel Készítői díj Vevői díj Hosszú finanszírozás Rövid finanszírozás Finanszírozási intervallum
Bitcoin (XBT) 100x -0,0250% 0,0750% -0,0617% 0,0617% 8 óránként
Ethereum (ETH) 50x -0,0250% 0,0750% 0.0100% -0.0100% 8 óránként

Határidős szerződések díjai:

Szerződés Tőkeáttétel Készítői díj Vevői díj Elszámolási díj
Bitcoin (XBT) 100x -0,0250% 0,0750% 0,0500%
Bitcoin Cash (BCH) 20x -0,0500% 0,2500% 0,0000%
Cardano (ADA) 20x -0,0500% 0,2500% 0,0000%
EOS (EOS) 20x -0,0500% 0,2500% 0,0000%
Ethereum (ETH) 50x -0,0500% 0,2500% 0,0000%
Litecoin (LTC) 33,33x -0,0500% 0,2500% 0,0000%
Ripple (XRP) 20x -0,0500% 0,2500% 0,0000%
Tron (TRX) 20x -0,0500% 0,2500% 0,0000%

Felszámolás és csőd

A felszámolás és a csőd két hihetetlenül fontos fogalom, amelyet a legtöbb BitMEX tőzsdei útmutató nem magyaráz meg részletesen a kereskedőknek, annak ellenére, hogy alapvető fontosságúak a kereskedési tapasztalatok terén BitMEX.

Bár lehetetlen, hogy a felhasználók több pénzt veszítsenek el, mint amellyel kereskedést nyitottak (kezdeti fedezetük), felszámolás alá kerülhetnek.

Amikor az ‘Mark PriceA kereskedő nyitott pozícióval rendelkezik a hosszú pozíciók felszámolási árának aláesésével vagy fordítva a rövidnadrág felszámolási ára, a karbantartási határérték túllépésre kerül, és a BitMEX Likvidációs Motor bezárja a kereskedők pozícióját.

Felszámolás és csőd - Forrás: ShutterStock.comFelszámolás és csőd – Forrás: ShutterStock.com

Mivel a kriptopénzpiacok olyan nagy volatilitást tapasztalnak és olyan gyorsan mozognak mindkét irányba, ezek a likvidációs események egy szempillantás alatt bekövetkezhetnek. Ez különösen igaz, ha a felhasználók magasabb tőkeáttétellel kereskednek mert míg a magas tőkeáttétel növeli a nyereséget, ugyanígy növeli a potenciális veszteségeket.

Azonban ha a menésről van szó ‘csődbe jutott,’ a felhasználók nyugodtan pihenhetnek. A BitMEX kifinomult margóval rendelkezik és a felszámolási folyamat, amely megakadályozza, hogy a felhasználói fedezet a számlaegyenlege alá csökkenjen.

Ez azt jelenti, hogy a kereskedőknek nagyon tisztában kell lenniük azzal, hogy egyenlegük nullára mehet a sikertelen ügyletek egymást követően, és ellentétben a tényleges mögöttes eszköz tartásával, nincs esély arra, hogy visszakapják az alapjaikat.

A BitMEX biztonságos?

A BitMEX rendelkezik minden kereskedési platform egyik legjobb biztonsági nyilvántartásával a kriptográfia. A biztonság proaktív megközelítése nagyvonalú bug bounty programot, a felhasználói pénztárcákra, a rendszerbiztonságra és annak kereskedelmi motorjára vonatkozó számos egyéb biztonsági intézkedés mellett.

A BitMEX biztonságos? - Forrás: ShutterStock.comA BitMEX biztonságos? – Forrás: ShutterStock.com

Wallet Security

A BitMEX több aláírással történő befizetési és visszavonási módszereket működtet, ami azt jelenti, hogy minden egyes cím a A BitMEX-fiók multi-sig, és az alapokat offline állapotban tartják. Rendszerre kiterjedő megsértés esetén nem lenne elegendő magánkulcs rendelkezésre egy hacker számára az alapokhoz való hozzáféréshez.

A többség a BitMEX-en tartott pénzeszközöket hűtőházban tárolják, és a magánkulcsokat soha nem tárolják a felhőtárolókban. Hasonlóképpen, a BitMEX manuálisan ellenőrzi a pénzeszközök minden egyes kivonását a tőzsdéről annak biztosítása érdekében, hogy azok jogszerűek legyenek.

Rendszerbiztonság

A BitMEX rendszerszintű biztonságát az Amazon Web Services (AWS) felhő alapú biztonság. Bár nem teljesen felel meg a decentralizált biztonság tételeinek, az EU integrációja AWS Több hitelesítési módszert igényel az érzékeny rendszerek és adatok eléréséhez, biztosítva a A BitMEX rendszerei.

Trading Engine Security

A BitMEX saját kereskedelmi motorja az első a maga nemében, és valóban bemutatja a tőzsde elkötelezettségét a biztonság iránt.

A kereskedési motor elvégzi a teljes kockázatértékelés minden megrendelés leadása után, ahol több mutatót mért annak biztosítására, hogy a peer-to-peer rendszer összeg nulla. Ha nem teszik meg, akkor a kereskedelem leáll, amíg meg nem találják a kihasználást.

Lépjen a BitMEX oldalra

A BitMEX Biztosító Alap

A BitMEX nagy biztosítási alap, az átírás idején 22 000 XBT, amelyet azért hajtottak végre, hogy megakadályozzák a BitMEX automatikus tőkeáttételi rendszerét a felhasználó nyitott megrendelése előtt bekövetkező kitöltetlen felszámolások erőszakos felszámolásával.

Ez akkor fordulhat elő, ha a fedezet nem megfelelő likviditással rendelkezik peer-to-peer cseréje annak ellenére, hogy az alapul szolgáló eszköz a felhasználók likvidációs ára alá esett.

A BitMEX Biztosító Alap - Forrás: ShutterStock.comA BitMEX Biztosító Alap – Forrás: ShutterStock.com

A biztosítási alap a felszámolásokból nő, amelyeket sikeresen hajtottak végre piaci áron, amely nagyobb, mint a csődár a kereskedő helyzetéről.

Fontos, hogy a biztosítási alap magas és intenzív piaci volatilitás időszakaiban alkalmazzák, amikor az eszközök gyors áringadozásokat okoznak és több kereskedői pozíciót zárnak el, ami a tőzsde lemaradásához vezet.

Ez nemrég fordult elő, és a BitMEX Biztosítás Az Alap nem tudta megfelelően végrehajtani, ami kb 200 felhasználó idő előtt be vannak kapcsolva a pozícióik XBT és ETH szerződések. azonban, BitMEX kiadta a nyilvános nyilatkozat mindazoknak, akiket az esemény érintett, és teljes visszatérítést biztosítottak.

BitMEX ügyfélszolgálat

Amellett, hogy a BitMEX ismeretek A BitMEX bázissal és kiterjedt F.A.Q-kkal is rendelkezik egy nagy támogatási portállal, amely a leggyakoribb kérdésekre ad választ olyan kérdések, amelyekkel a felhasználók szembesülnek a cserében.

A BitMEX támogatási portálA BitMEX támogatási portál

Noha a felhasználók fejlettebb kérdésekre nyithatnak jegyet, sajnos nincs élő csevegési lehetőség, és forgalmas időszakokban előfordulhat, hogy a felhasználóknak több órát kell várniuk, mielőtt megválaszolják kérdéseiket..

Ennek ellenére a BitMEX támogató csoport nem ad konzerv válaszokat, és komolyan megvizsgálja a felhasználók aggályait, és hasznos és egyedi megoldásokat kínál.

Hasonlóképpen, a BitMEX rendszeresen frissíti közösségi tagjait blogja és platformjain keresztül, amelyekben a BitMEX csapata átfogó kriptovaluta-kutatási jelentéseket, kereskedési közleményeket tesz közzé, API bejelentések és figyelmeztesse felhasználóit a cserék esetleges leállására.

Következtetés – Ha a BitMEX-en kereskedne?

Tehát, miután áttekintette a BitMEX csere, bízzanak-e a felhasználók pénzeszközeikben ezen a tőzsdén, és kereskedjenek-e ott?

Összességében a BitMEX az első számú kereskedési platform a kriptovaluta határidős ügyletekhez és derivatívákhoz. Ez egy kis meglepetés, mivel a BitMEX azon kívül, hogy elsőként került piacra, kiválóan teljesített az ügyfélszolgálatban, alapok biztonsága, és könnyű hozzáférhetőség.

Következtetés - Kereskedjen a BitMEX-en? - Forrás: ShutterStock.comKövetkeztetés – Kereskedjen a BitMEX-en? – Forrás: ShutterStock.com

Néhány más derivatív platformhoz képest a BitMEX az eszközökhöz kötődik. A Monfex például jellemzői 12 eszközszerződés. A BitMEX azonban igen 8. borító a 10 legmagasabb piaci sapkás érme közül, és kereskedési volumenének nagy része XBT örökös szerződéseken keresztül valósul meg, így kevés ösztönzés van arra, hogy sokkal többet adjon hozzá.

A BitMEX felhasználói felület enyhén szólva elfoglalt. Ez hihetetlenül elsöprő kereskedési élmény lehet azok számára, akik nem ismerik a származékos tőzsdéket. Ennek ellenére, a BitMEX felhasználói felület felületén belül a lehető legmélyebb információt nyújtja a professzionális kereskedők számára. Mivel a származékos tőzsdék egyébként sem alkalmasak kezdő kereskedők számára, erre számítani kell.

Ami az alapok biztonságát illeti, A BitMEX valóban piacvezetőnek számít, és túllépett a saját tulajdon fenntartásában biztonsági rendszerek hogy megvédje felhasználóit. Ennek eredményeként a BitMEX-nek soha nem volt jelentős biztonsági megsértése.

A BitMEX ügyfélszolgálata általában kiváló, és annak támogatási portál rengeteg információt tartalmaz a legtöbb kérdéshez. Azonban a hiánya live-chat funkció valószínűleg súrlódást okoz néhány olyan felhasználóval, akiknek nehézségei vannak az intenzív kereskedési időszakokban, ahol az idő a legfontosabb.

Ítéletünk

Tapasztalt kereskedőknek, A BitMEX kínál az egyik legjobb derivatív kereskedési platform a kriptovaluta iparban. Rendkívül magas tőkeáttételi lehetőségekkel és viszonylag alacsony díjakkal a professzionális kereskedők komoly nyereséget érhetnek el BitMEX.

Ítéletünk - Forrás: ShutterStock.comÍtéletünk – Forrás: ShutterStock.com

Kezdőknek és középhaladóknak kripto kereskedők a kockázat azonban magas & szinte jobban jár egy bitcoin kaszinóban, mint a Bitmex használata. A megnövelt nyereségpotenciál a veszteség megnövelt lehetőségét is jelenti. Új felhasználóknak javasoljuk olvasni A BitMEX kiterjedt dokumentáció, mielőtt egyenesen a platformon kereskedik.

Lépjen a BitMEX oldalra

Hivatkozások

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me