CEX.IO sikerül egyensúlyba hoznia a csereplatform és a fejlett szolgáltatások, valamint a felületet, amely vizuálisan vonzó, könnyen használható és az újabb kriptográfiai befektetők számára elérhető.

A CEX.IO a kriptovaluta 2013 óta, felhőbányászati ​​szolgáltatóként kezdve, és állítása szerint jelenleg van több mint egymillió felhasználó, kezdve a „Bitcoin kezdőktől az intézményi kereskedőkig”.

Itt található a 2019-es CEX.IO cserealkatrészünk

A CEX.IO nem kínálja mindazokat a szolgáltatásokat, amelyeket néhány kriptográf kereskedő elvár egy fejlett digitális eszköz kereskedési platformtól, és csak egy korlátozott számú kriptovaluta és kereskedési pár, tehát határozottan nem tudja kielégíteni az összes befektető igényeit.

Ha a CEX.IO úgy hangzik, hogy ez megfelelő lehet neked, akkor kérlek, olvasd tovább.

A CEX.IO idővel bevált stabilitása és biztonsága

Ebben a CEX.IO áttekintésben megtesszük az összes legfontosabb tényre kiterjed a cseréről, annak főbb megkülönböztető jellemzőiről, a regisztrációról és az ellenőrzés folyamatáról, a díjtáblázatról, majd gyorsan összefoglalja mindazt, amit tanultunk pro és kontra listát a végén – ahol eldöntheti, hogy ez-e legjobb kriptovaluta-csere az Ön igényeinek megfelelően.

„Még akkor is, ha a Bitcoin ára kemény időket él meg, a Bitcoin index még mindig több száz (vagy legalább tucat) alkalommal magasabb, mint egy amerikai dollár, euró vagy más fiat pénznemé. Ha a kereskedő képes diagramokat olvasni és következtetéseket levonni a látottak alapján, ha képes a piacra mint rendszerre tekinteni és egyértelműen látni a Bitcoin árképzésében jelentős szerepet játszó trendeket, vagy egyszerűen csak abban, ha bízik az intuíciójában, akkor ez személy könnyen csatlakozhat a kereskedési tételhez. Ebben az esetben az a kockázat, hogy elég nagy összeget keresnek, megéri a kockázatot. ”CEX.IO BlogCEX.IO Blog

Gyors tények

CEX.IO adatlap
Csere típusa: Központosítva
Fiat-Crypto: Igen
Crypto-Fiat: Igen
Crypto-to-Crypto: Igen
Kereskedett Fiat pénznemek száma: 4
Kereskedett kriptovaluták száma: 10.
Támogatott országok száma: 150+
Támogatott Fiat pénznemek száma: Összes
Banki átutalások / betétek: Igen
Hitel- / betéti kártyák: Igen
Átutalások: Igen
PayPal: Nem
Exchange pénztárca (k): Igen
Fiókméret korlátai: Nem
Kiadási korlátidőszakok: Igen
Margókereskedelem: Igen
Kereskedési díjak: 0,25% vagy kevesebb szedő és 0,16% vagy kevesebb készítő
Betéti / felvételi díjak: 2,99% kaució és 3% + 5 dollár felvétel hitelkártyák esetén, 1% felszámolás banki / banki átutalások esetén
Központ: Egyesült Királyság
Bejegyzett: Egyesült Királyság

Látogasson el a CEX.IO oldalra

CEX.IO jellemzők

A CEX.IO számos kulcsfontosságú előnyt és funkciót sorol fel, amelyek vonzóvá teszik az ügyfeleket, többek között számos fizetési lehetőségek, erős biztonság, világméretű lefedettség, törvényi megfelelés, árrés-kereskedelem, ésszerű jutalékok, platformok közötti kereskedelem, fejlett jelentéskészítés, és magas likviditás amint az az alábbi képernyőképen látható:

Pillanatkép a CEX.IO honlapjáról – „Miért válassza a CEX.IO-t?”

Vessünk egy pillantást ezekre a funkciókra, másokra pedig egy kicsit részletesebben.

Haladó rendelések

A CEX.IO lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy haladókat helyezzenek el rendelés típusok, kifejezetten korlátozza és leállítja a parancsokat.

Bár ez nem soknak tűnik a kezdetlennek, ezek a fejlett rendeléstípusok elengedhetetlenek a legalapvetőbbeken kívül befektetési stratégiák.

Azonban ezeknek a rendeléstípusoknak néhány változata, például a Következő megálló amelyek még nem állnak rendelkezésre a CEX.IO oldalon.

„Ha Ön napi kereskedő, akkor tudnia kell a stop-loss és take-profit pontokról. Ezek azok az árszintek, amelyeken kilép a kereskedésből. Például, ha úgy gondolja, hogy a bitcoin ára elérte azt a támogatási szintet, amelyre a múltban eljutott, és nincsenek jelei annak, hogy képes lenne áttörni ezt a támogatást és lejjebb menni, akkor érdemes egy megrendelés vásárlása. ”CEX.IO BlogCEX.IO Blog

Alacsony jutalékok

A CEX.IO-nak nagyon alacsony és egyszerű tranzakciós költségei vannak. Nál nél 0,25% vagy kevesebb a szedőknél és 0,16% vagy kevesebb a készítőknél, A CEX.IO könnyen versenyez az iparág első helyezettjeiért legalacsonyabb tranzakciós díjak.

Az alacsony tranzakciós díjak azt jelentik, hogy több kereskedési stratégia válik életképessé, és a kereskedelemnek kevésbé kell keményen dolgoznia a profit elérése érdekében.

A piacvezető olyan megbízást ad, amelyet meg lehet vagy nem lehet kitölteni. Ez az állandó végzés hozzáteszi:likviditás”A forgalomba hozható potenciális mennyiség növelésével.

A piacfelvevő ezzel szemben a piackészítők által adott meglévő megbízások közül választ és lezárja ezeket a megbízásokat, ezáltal eltávolítva a piac likviditását azáltal, hogy eltávolítja a potenciálisan forgalmazható mennyiségek egy részét.

Mivel a tőzsdék több likviditást szeretnek, mivel több kereskedőt vonzanak helyszínükre, hajlandóak alacsonyabb, sőt néha pozitív tranzakciós díjakkal jutalmazni a piacképzőket.

Látogasson el a CEX.IO oldalra

Slick Interface

Ha még nem ismeri a kriptográfiát, akkor valószínűleg nem tud sokkal jobban teljesíteni, mint a CEX.IO piaci felülete.

Sok újabb kriptográf kereskedőt és befektetőt megfélemlíthet egy fejlett kereskedési platform összes villogó fénye és gördülő száma, azonban a CEX.IO kezelőfelülete megfelelő egyensúlyt egyszerűség és funkció.

Alacsony hitelkártya betét és felvételi díjak

A hitelkártya-felhasználók alacsony betéti és kifizetési díjának értékét nehéz túlbecsülni.

Sok kriptográfiai befektető nagyra becsüli a használatuk kényelmét és magánéletét hitelkártyák kriptovaluta tranzakciók lebonyolításához.

Azonban nem minden digitális eszközcsere kínálja ezt a lehetőséget, és azok, amelyek gyakran rendkívül magas díjakat számítanak fel a kiváltságért.

CEX.IO alacsony díjak

Noha nem a legversenyképesebb az iparban, a CEX.IO hitelkártyadíjai (a betétek 2,99% -a) továbbra is jóval a piaci átlag alatt van, és ez nagy előnyt jelent a kriptográfiai befektetők hatalmas köre számára.

Margin Trading

A CEX.IO saját margin kereskedési platformmal rendelkezik CEX.IO Broker, amely jelenleg béta.

A platform kriptovaluta-kereskedelmet kínál különbözeti szerződések útján (CFD), és fejlett kereskedési eszközöket, technikai elemző eszközöket és különböző megbízástípusokat kínál..

A felhasználók kereskedni tudnak a Bitcoin és a Ethereum val vel akár 10-szeres tőkeáttétel amikor a platform életbe lép.

CEX.IO Broker – Fedezeti kereskedés kriptovaluta CFD platform

CEX.IO Partnerprogram

A CEX.IO lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy keresni a jutalékok 30% -át tőzsdei ügyletekből bárki számára, akire hivatkoznak a platformra.

CEX.IO Partnerprogram

CEX.IO által jegyzett és kereskedhető kriptovaluták

A CEX.IO jelenleg rendelkezik 10 kriptovaluta szerepel és a tőzsdén kereskedhető. Ebbe beletartozik:

Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Dash, Litecoin, Ripple’s XRP, Stellar, Zcash és Gemini Dollar.

2020 áprilisában a CEX.IO is bejelentett a Chainlink (LINK) támogatása, amely az egyik legizgalmasabb projekt és a legtöbbet forgalmazott eszköz a kriptopiacon.

A LINK / USD, LINK / EUR és LINK / GBP kereskedését a CEX.IO támogatja, és a felhasználók visszavonhatják a LINK-et a platformról.

Látogasson el a CEX.IO oldalra

Fiók regisztrálása, ellenőrzése és jóváírása

A CEX.IO ellenőrzési folyamata a legterhelőbbek közé tartozik az iparban.

A CEX.IO nem csak az azonosító okmányok és a lakcím igazolásának iparági szabvány szerinti ellenőrzési folyamatát képes több részletre és oldalra húzni, mint a versenytársak, de további szelfik feltöltését is megköveteli az egyes szakaszokhoz és adóazonosító megadását szám.

CEX.IO személyazonosság igazolása

Ez a túlzott ellenőrzési folyamat a fizetési kártyájával folytatódik, több további fénykép szükséges, míg a legtöbb más kriptográfia egyszerűen megköveteli a fizetési kártya adatait.

Van egy harmadik szintű ellenőrzés is a személyes jövedelemen és vagyonon alapuló megnövelt limitek és szolgáltatások tekintetében, de ebben a tekintetben a CEX.IO-nak sikerül közelebb kerülnie az ipari szabványhoz.

A CEX.IO rendelkezik nemrég mutatták be A Skrill payments, egy online fizetési szolgáltató, aki gyors fiat átutalásokat dolgoz fel, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy CEX.io számlájukat angol font (GBP) és euró (EUR) összeggel jóváírják.. 

A továbbfejlesztett és vállalati számlákkal rendelkező felhasználók a Skrill segítségével könnyedén utalhatnak pénzeszközöket kereskedési számlájukra anélkül, hogy hosszabb banki átutalásokra kellene várni.

Díjak

A CEX.IO rendelkezik az iparág legjobb díjai, mind a tranzakciók, mind a betéti / kifizetési díjak tekintetében.

Tranzakciós díjak

A CEX.IO tranzakciós díjai 0,25% vagy annál alacsonyabbak a vevőknél és 0,16% vagy annál alacsonyabbak a készítőknél.

Ezek a díjak nulla felé csökkennek a 30. kereskedési mennyiség alapján.

A felvevő / készítő díjainak bontását lásd a fenti Jellemzők részben található megjegyzésben.

Hitelkártya díjak

A CEX.IO hitelkártyáinak befizetési és felvételi díjai a támogatott pénznem (USD, EUR, GBP, RUB) és a tranzakció mennyisége alapján változók..

Javasoljuk, hogy kövesse a fenti linket, hogy részletesebben megismerhesse saját szemét, de a legfontosabb számok a 2,99% -os befizetés és legfeljebb 3% + 5 dolláros felvételi díjak USD és 2,99% befizetéshez és legfeljebb 1,2% + 5 € kifizetési díjak euróért.

Ezek nagyon versenyképes számok, bár nem a legjobb az iparban.

Banki átutalási díjak

A banki átutalási díjak 0 az összes devizanemű betéteknél, 1% az USD-nél és 1 EUR az eurófelvételnél.

Az 1 eurós felmondási díj nominális és versenyképes az iparág legjobbjaival, míg az USD-kivonások 1% -os díja valójában meglehetősen magas lehet nagy összegek esetén, mivel sok versenytárs nulla vagy átalánydíjat számít fel banki / banki átutalásokért.

Érvek és ellenérvek

Vizsgáljuk meg röviden, hogyan mindezek a tényezők összeadódnak CEX.IO előnyök és hátrányok listájával.

Előnyök

 • Sima felület
 • Jó csere újabb kriptokereskedők és befektetők számára
 • Jó hitelkártya díjak
 • Nagyon jó tranzakciós díjak
 • Megalapozott csere 0% felhasználóval finanszírozza a lopást
 • Jó tudásforrások azok számára, akik fejlett kriptográfiai befektetéseket és kereskedelmet szeretnének megtanulni
 • Fedezeti kereskedés
 • Partnerprogram

Hátrányok

 • Alacsony betéti és kifizetési korlátok hitelkártyákra
 • Hiányoznak azok a funkciók, amelyeket a professzionális kriptográf kereskedők egy fejlett kereskedési platformtól elvárhatnak
 • Nehéz ellenőrzési folyamat
 • Csak 10 érme támogatott

Záró gondolatok

A CEX.IO egy érdekes csere, néhány jó tulajdonsággal sok kriptovaluta befektető számára vonzó lesz és kereskedők.

CEX.IO – „Bitcoin-csere, amelyben megbízhatsz”

Ide tartozik a biztonságos kriptográfiai hűtőtároló, az a tény, hogy jól megalapozott és soha nem veszített el egyetlen felhasználót sem lopás miatt, mobilalkalmazása van, a 24/7 támogató csapat, és ajánlatokat margin kereskedés.

Ezenkívül az alacsony tranzakciós és hitelkártyadíjak a CEX.IO-t kiváló választásnak számítanak bárki számára vásárolni Bitcoin vagy bármely más nagyobb kriptovaluta hitelkártyájukat használva. Ugyanez mondható el, ha valaki el akarja adni őket, mindaddig, amíg nem bánja a megterhelő ellenőrzési folyamatot.

Látogasson el a CEX.IO oldalra

Hivatkozások

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me