Luno egy egyszerűen használható kriptovaluta-csere, amely korlátozott, de jól teljesített szolgáltatásokat kínál megbízható, megbízható és biztonságos módon.

Luno SzemleLuno Review – Megbízható, megbízható és olcsó Ethereum és Bitcoin Exchange

A Luno a kriptopiac újabb felhasználói felé irányul, vonzó és könnyen használható interfészek, valamint széles skáláját ismeretek és támogató szolgáltatások. A Luno az iparág legversenyképesebb díjstruktúráit is kínálja, megerősítve ezt az elérhetőségre és a funkcionalitásra való összpontosítást.

Ez azt mondta, korlátozott számmal támogatott országok és csak 2 támogatott kriptovaluta, a kriptovaluta befektetőknek további számlát kell nyitniuk egy másik tőzsdén, hogy hozzáférjenek a teljes kriptopiachoz (Olvassa elA legjobb kriptovaluta-csere„Útmutató a top 10 ajánlásunk megtekintéséhez”. Ennek ellenére, A Luno egy fejlett kereskedési platformot kínál az együttműködéshez azok számára, akik kereskedni akarnak az ETH-val és a BTC-vel.

2 támogatott kriptográfia - Forrás: luno.com2 támogatott kriptográfia – Forrás: luno.com

Luno leginkább azokat az embereket vonzza, akik egyszerű interfészt szeretnének a nagy kriptovalutákat (ETH) magában foglaló fiat-crypto kereskedések végrehajtásához. & BTC) és fiat valuták Európában, Délkelet-Ázsiában és Afrikában.

Ha úgy hangzik, mintha Luno lenne az legjobb Bitcoin csere igényeinek megfelelően, akkor kérjük, olvassa el a további információkat.

Ez az áttekintés bemutatja a Luno-val kapcsolatos gyors tudnivalókat, megkülönböztető jellemzőit, ellenőrzési folyamatát, díjtáblázatát, és gyors előnyöket és hátrányokat fog tartalmazni arról, amit tanultunk.

Ezzel a tudással felvértezve, képes lesz eldönteni, megéri-e az idejét vizsgálni Luno tovább.

„Ha pihensz, rozsdásodsz. Ez az, amiben szilárdan hiszünk a Lunóban, ezért mindig azon dolgozunk, hogy megváltozzunk és alkalmazkodjunk. A bomlasztó technológiák, mint a kriptopénzek, negatív konnotációkat hordozhatnak, és félelemérzetet kelthetnek olyan nagy-rossz farkas szavak egyszerű használatával, mint a „bomlasztó”. Ehelyett ezt a technológiai rendellenességet pozitív változás tényezőjének tekintheti, különösen akkor, ha jobban ellenőrzi a saját pénzét. ”Team Luno, Luno.comLuno csapat

Menj Luno-hoz

Gyors tények

Luno Tények Lapja
Csere típusa: Központosítva
Fiat-Crypto: Igen
Crypto-to-Crypto: Igen
Kereskedett Fiat pénznemek száma: 5.
Kereskedett kriptovaluták száma: 2
Támogatott országok száma: 40
Banki átutalások / betétek: Igen
Hitel- / betéti kártyák: Igen
Átutalások: Nem
PayPal: Nem
Exchange pénztárca (k): Igen
Fiókméret korlátai: Nem
Margókereskedelem: Nem
Töltési határidő Igen
Kereskedési díjak: 0,2% – 1% vevői díj a 30d volumen és a kereskedési pár függvényében
Betéti / felvételi díjak: Elhanyagolható felvételi és betéti díjak, 1 kivétellel
Központ: Egyesült Királyság
Bejegyzett: Szingapúr

Luno Review HonlapLuno Review Honlap

Jellemzők

Kriptovaluta tőzsdék hajlamosak sokféle formában és méretben lenni, és Luno sem kivétel.

Luno biztonságos helyként mutatja be magát az emberek számára vásárolni, eladni és tárolni Bitcoin és Ethereum, és meglepően fejlett kereskedési platformja is van. Tehát miben különbözik az olyan iparági vezetőktől, mint a Coinbase, a Binance, az FTX stb?

A Lino Review jellemzői - Forrás: Shutterstock.comA Lino Review jellemzői – Forrás: Shutterstock.com

A Luno általánosságban véve a legjobb jellemzői a funkcionalitás és a kriptovaluta-felhasználók számára kínált költségmegtakarítások támogatott országok.

“Míg mi és sok más Bitcoin-társaság tulajdonképpen alapvetően digitális valuta agnosztikusok vagyunk, Luno jelenleg nagyon a Bitcoin-ra koncentrál, pusztán azért, mert nincs még egy ilyen biztonságos és széles körben használt digitális pénznem.” Marcus Swanepoel, a Luno vezérigazgatójaMarcus Swanepoel

A Luno Review jellemzőiA Luno Review jellemzői

Alacsony díjak összességében

Könnyen a Luno legjobb tulajdonsága, hogy elkötelezett az alacsony díjak mellett.

Sok befizetés és visszavonás az opciók ingyenesek, a többinek csak névleges díja van.

Luno tranzakciós díjai szintén nagyon versenyképesek, a 0% készítői díjak minden devizapárra.

Aki tranzakciót szeretne folytatni Bitcoin és Ethereum anélkül, hogy aggódnia kellene a díjakért, a Luno jól fogja szolgálni, különösen azok a felhasználók, akik el akarják kerülni a gyakran magas ipari hitelkártyadíjakat.

Luno áttekintési előleg és kivonási díjakLuno Review – Betéti és felvételi díjak

Menj Luno-hoz

Támogatott főbb afrikai és délkelet-ázsiai Fiat-pénznemek

Míg szinte az összes fiat pénznem használható a modern kriptográfiai tőzsdéken, ezeket általában át kell alakítani egy fő pénznemre, például a usadollár vagy EUR, mielőtt letétbe helyezhetők és eladhatók lennének.

Támogatott főbb afrikai és délkelet-ázsiai Fiat-pénznemek - Forrás: Shutterstock.comTámogatott főbb afrikai és délkelet-ázsiai Fiat-pénznemek – Forrás: Shutterstock.com

Ez azt jelenti, hogy a konverziós díjakat fizetési szolgáltatóival kell fizetnie azon díjakon felül, amelyeket a tőzsde maga számít fel.

A Luno azonban számos fiat devizát kínál Délkeleti Ázsia és Afrika (ZAR, IDR, MYR, és NGN), amely lehetővé teszi e népes nemzetek felhasználóinak, hogy saját pénznemükkel kereskedjenek és kereskedhessenek, és így elkerüljék azokat a konverziós díjakat, amelyekkel a legtöbb más tőzsdén fizetnének..

Nyugodt ellenőrzési korlátozások

Luno lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szigorúan ügyleteket folytassanak kriptográfia a legalacsonyabb szintű ellenőrzéshez nincs szükség személyazonosító okmányokra, sőt kis számú ország felhasználóinak is lehetővé teszi kis mennyiségű kereskedelmet kripto ezen a szinten.

Míg azoknak a felhasználóknak, akik jelentős mennyiségű kriptográfiát akarnak kereskedni, továbbra is meg kell felelniük a igazolás, ez az első szintű hozzáférés olyan emberek számára hasznos, akiknek csak kis mennyiségű fiat valutában vagy szigorúan kriptográfiai tranzakciókban kell tranzakciókat lebonyolítaniuk.

Luno Review Verification LimitsLuno Review Verification Limits

Menj Luno-hoz

Regisztráció és ellenőrzés

A Luno ellenőrzési folyamata kissé lazább, mint a jelenlegi ipari szabvány, lehetővé téve néhány felhasználó számára, hogy kis mennyiséget vásároljon és adjon el kriptográfia csak azon alapul számla visszaigazolása mobil eszközön keresztül, és néhányuk beküldésével személyes adatok személyazonosító okmány igazolása nélkül.

Ez ellentétben áll a növekvő tendenciával a kripto cserék amelyek személyazonossági okmányok igazolását igénylik, mielőtt bármilyen fiat valuta letétbe helyezhető és visszavonható, vagy digitális eszközök vásárolt és eladott. Ami manapság egyre jobban növekszik.

Regisztráció és ellenőrzés - Forrás: Shutterstock.comRegisztráció és ellenőrzés – Forrás: Shutterstock.com

Ezen felül ez első Az ellenőrzési szint megfelelő a támogatott és nem támogatott országokból érkező emberek számára is, hogy küldjenek, fogadjanak és tranzakciókat folytassanak velük Bitcoin és Ethereum azok használatával Luno pénztárca.

A magasabb napi és havi korlátokhoz, a felhasználóknak el kell érniük a második ellenőrzési szintet azáltal, hogy átadják az azonosító okmányuk fényképét és egy szelfit. Ez a második ellenőrzési szint kissé megnöveli a napi és a havi maximumot.

Az ipari szabvány napi és havi elérése befizetés és visszavonás a felhasználóknak el kell végezniük a harmadik szintű ellenőrzést. Ez a harmadik ellenőrzési szint a Lunóban megköveteli a fénykép a lakcím igazolásáról.

A Luno naponta és havi Ennek a harmadik szintű ellenőrzésnek a maximuma az, amit a legtöbb csereprogram kínál mind az azonosító okmány, mind a cím igazolásának igazolása tekintetében. Egyes tőzsdék magasabb napi és havi limiteket vagy korlátlan számlákat kínálnak jövedelem és eszközellenőrzés mellett, de Luno jelenleg nem kínálja ezt magasabb szintű ellenőrzés.

Luno felülvizsgálati ellenőrzési szintekLuno felülvizsgálati ellenőrzési szintek

Díjak

Luno elég kiterjedt betéttel rendelkezik és visszavonási díj ütemezése alapján támogatott ország ez az iparág legjobbjaitól kezdve szinte minden opciónál a legrosszabbakig terjed, egyetlen opció esetén. Összességében azonban a letét és a felvételi díjak nagyon versenyképesek.

LUNO díjtáblázatokLUNO díjtáblázatok

A Luno tranzakciós díjai is bonyolultabbak, mint a legtöbb tőzsde, ezek alapján 30d kötet és a fiat valuta párosítás. A Luno piac a gyártói díjak az iparág legjobbjai közé tartoznak, míg a piacfelvevő díjai a tisztességestől a nagyon jóig terjednek.

Tranzakciós díjak

Tranzakciós díjak itt: Luno kövesse a készítő / felvevő modell.

A piacképzői díjak a lapos nulla az összes kereskedési páron, míg ezek eltérnek 0,2–1% piacfelvevőknek a fiat deviza párosítás és az Ön alapján 30d kereskedési volumen.

Még a csúcsa is 1% az iparági normák szerint tisztességes tranzakciós díj, bár messze nem a legjobb, és a legalacsonyabb vége 0.2% – 0,25% nagyon jó.

Luno Review Tranzakciós díjakLuno Review Tranzakciós díjak

Hitelkártya díjak

Bár csak az euróban történő betétekre használható Euro (EUR) és nigériai Naira (NGN), Luno hitelkártyadíjai rendkívül versenyképesek, nulla EUR és 1,58% mert NGN akár a maximális betéti díj 2070 NGN.

Banki átutalási díjak

A Luno összes banki átutalási díja egy kivételével névlegesnek tekinthető, és kevesebb, mint 5 € egyenértékű.

Az egyetlen kivétel a Luno dél-afrikai rand (ZAR) 5% -os készpénzbüntetése+.

Érvek és ellenérvek

Itt van a rövid előnyeink és hátrányaink, amelyek ezt részletezik A Luno áttekintés megmutatta nekünk.

Luno előnyei és hátrányaiLuno előnyei és hátrányai

Előnyök

  • Nagyon alacsony díjak
  • Egyszerű és intuitív felület
  • A kriptotranzakciós szolgáltatások jó választéka
  • Kereskedés párokkal ZAR, NGN, MYR és IDR
  • Kiváló minőségű kereskedési platform

Hátrányok

  • Csak 2 kriptovaluta támogatott
  • Korlátozott országokban támogatott

Záró gondolatok

A Luno nagyszerű lehetőség a támogatott országok akik csak tranzakciókat vagy kereskedéseket igényelnek, amelyek magukban foglalják Bitcoin és Ethereum, vagy olcsó fiat-to-crypto rámpát keresnek. Az egyszerű felület és a nagyon versenyképes díjak azt jelentik, hogy kevés jobb lehetőség áll rendelkezésre az ebbe a csoportba tartozó emberek számára.

Záró gondolatok - Forrás: Shutterstock.comZáró gondolatok – Forrás: Shutterstock.com

Emberek innen: Indonézia, Malaysia, Dél-Afrika, és Nigéria különösen jól fogja szolgálni a képesség bank és kereskedelem anyanyelvükben.

A fejlettebbeket kereső felhasználók azonban kereskedés jellemzők, forgalomképesebb kriptovaluták vagy a nem támogatott országok nagy számából érkező emberek valószínűleg jobban járnak, ha másutt keresik kriptovaluta-csere szolgáltatásaikat.

Menj Luno-hoz

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me