Jak uvolnit místo na disku Google?

Jak uvolnit místo v Google

Uvolnění úložiště pomocí Google OneNa zařízení s Androidem otevřete aplikaci Google One .Nahoře klepněte na Úložiště Uvolnit úložiště k účtu.Vyberte kategorii, kterou chcete spravovat.Vyberte soubory, které chcete odstranit.Až soubory vyberete, nahoře klepněte na Smazat .

Jak odstranit soubor z Google disku

Vysypání košeNa počítači přejděte na adresu drive.google.com.Vlevo klikněte na Koš.Ujistěte se, že v něm nejsou žádné soubory, které chcete ponechat.Vpravo nahoře klikněte na Vysypat koš.

Jak něco nahrat na Google disk

Soubory můžete nahrávat do soukromých nebo sdílených složek.Na počítači přejděte na adresu drive.google.com.Vlevo nahoře klikněte na Přidat. Nahrání souboru nebo Nahrání složky.Vyberte soubor nebo složku, které chcete nahrát.

Jak zrušit sdílení Google disk

Důležité:Najděte soubor nebo složku na Disku Google, v Dokumentech Google, Tabulkách Google nebo Prezentacích Google.Otevřete nebo vyberte soubor nebo složku.Klikněte na Sdílet nebo ikonu pro sdílení .Najděte uživatele, se kterým chcete přestat sdílet.Vpravo od jeho jména klikněte na šipku dolůKlikněte na Uložit.

Jak navýšit uložiště Google

Pokud si chcete limit úložiště navýšit, můžete si zakoupit členství Google One (pokud je u vás k dispozici). Příležitostně můžete získat další úložný prostor v rámci zvláštní propagační nabídky nebo souvisejícího nákupu.

Jak si vyčistit Gmail

Na počítači otevřete Gmail. V aplikaci Gmail není možné smazat všechny zprávy.Vlevo nahoře klikněte na šipku dolů .Klikněte na Vše. Pokud máte víc než jednu stránku zpráv, můžete kliknout na Vybrat všechny konverzace.Klikněte na Smazat .

Jak zrušit ukládání fotek na Google

Zapnutí nebo vypnutí zálohováníNa telefonu nebo tabletu Android spusťte aplikaci Fotky Google .Přihlaste se k účtu Google.Vpravo nahoře klepněte na svoji profilovou fotku nebo iniciálu.Klepněte na Nastavení Fotek. Záloha.Zapněte nebo vypněte Zálohování.

Jak sdílet na Google disku

Určete, s kým chcete obsah sdíletPřejděte na Disk Google.Klikněte na složku, kterou chcete sdílet.Vyberte možnost Sdílet .Zadejte e-mailovou adresu nebo skupinu Google, s níž chcete složku sdílet.Pokud chcete určit, jakou roli budou mít uživatelé vaší složky, vyberte Čtenář, Komentátor nebo Editor.

Jak sdílet celý Google disk

Možnost 1:Na počítači přejděte do Google Chatu.Vyberte chatovací prostor, se kterým chcete soubor sdílet.Vlevo dole klikněte na nabídku Integrace Disk .Vyberte soubor, který chcete s chatovacím prostorem sdílet.Klikněte na Vložit.

Jak odpojit Google disk

Ukončit.Na počítači otevřete Disk pro počítače.Klikněte na Nastavení Předvolby.Klikněte na Nastavení a najděte účet, který chcete odpojit.Klikněte na Odpojit účet.Pokud právě probíhá nahrávání souborů, budete vyzváni, abyste počkali, až se synchronizují.Znovu se přihlaste.

Jak odstranit sdílení

Ukončení sdílení souboruSpusťte aplikaci Disk Google.Vyberte soubor nebo složku.Klepněte na Spravovat přístup.Najděte uživatele, se kterým chcete přestat sdílet.Klepněte na ikonu člověka. Odstranit.

Jak uvolnit místo na Google fotky

Uvolnění místa v telefonu

Jestli máte ve vašem smartphonu málo místa, můžete jej v Google Fotkách snadno uvolnit. Stačí vlevo nahoře klepnout na ikonu Nabídka a vybrat možnost Uvolnit místo. Na telefonu se vám zobrazí dotaz, zda chcete fotografie, které v Google Fotkách máte již zazálohované, vymazat.

Kde najdu cloudové uložiště

Kde mohu zjistit dostupné volné místo v cloudovém úložišti Přejděte do Nastavení > Přihlásit se k účtu HUAWEI ID > Cloud > Správa úložiště a zkontrolujte aktuální místo v cloudovém úložišti. Pokud chcete navýšit prostor v cloudovém úložišti, klepněte na Navýšit prostor v cloudovém úložišti.

Jak vymazat staré emaily

Pokud nechcete, aby zprávy byly v koši 30 dní, můžete je smazat trvale.Na počítači otevřete Gmail.Na levé straně stránky klikněte na Více.Sjeďte k části Koš.Zaškrtněte políčka u zpráv, které chcete trvale smazat, a klikněte na Smazat navždy.Pokud chcete smazat všechny zprávy z koše, klikněte na Vysypat koš.

Jak se zbavit spamu Gmail

Otevřete Gmail na počítači. Vlevo klikněte na Více. Klikněte na Spam. Nahoře klikněte na Smazat všechny spamy nebo vyberte konkrétní e-maily a klikněte na Smazat navždy.

Jak smazat všechny fotky z Google disku

Mazání fotek a videíNa počítači přejděte na adresu photos.google.com.Umístěte kurzor na položku, kterou chcete smazat. Vlevo nahoře klikněte na ikonu zaškrtnutí .Vpravo nahoře klikněte na ikonu koše. Přesunout do koše.

Jak sdílet odkaz na Google disk

Jak sdílet složku z odkazu na Disku Google:Na počítači přejděte na Disk Google.Klikněte pravým tlačítkem na složku, kterou chcete sdílet s chatovacím prostorem.Klikněte na Získat odkaz Kopírovat odkaz Hotovo.Přejděte do Google Chatu.Vyberte chatovací prostor, se kterým chcete složku sdílet.

Jak sdílet složku na Google disku

Soubory a složky uložené na Disku Google můžete sdílet prakticky s kýmkoli. Stačí, když na název souboru kliknete pravým tlačítkem myši a vyberete „Sdílet“ nebo přímo v otevřeném dokumentu najdete vpravo nahoře ikonku „Sdílet“. Tímto nastavíte dalším lidem přístupy k vybraným souborům nebo celým složkám.

Jak sdílet soubory v domácí síti

Klikněte pravým tlačítkem na soubor (nebo ho dlouze stiskněte) a pak vyberte Zobrazit další možnosti > Povolit přístup k > Konkrétní lidé. Vyberte uživatele v síti, se kterými chcete soubor sdílet, nebo výběrem možnosti Všichni udělte všem uživatelům v síti přístup k souboru.

Co je to sdílený disk

Sdílené disky jsou takové disky, které jsou k dispozici na více počítačích zároveň. Využívají se především ke stahování a ukládání souborů. Pro přístup na sdílený disk je potřeba získat oprávnění. Sdílení může být tak jednorázové i dlouhodobé.

Jak odstranit Google Disk z PC

V tomto případě to můžete udělat tak, že přejdete na webovou platformu Google Drive nebo vstoupíte do programu nainstalovaného v počítači prostřednictvím nastavení systému Windows, kde kliknete na položku Programy a funkce> Odinstalovat a upravit program> Zálohování a synchronizace od společnosti Google.

Jak stáhnout zálohu z Google disku

Stažení dat do nového telefonuV zařízení přejděte do aplikace Nastavení.Klepněte na Google. Záloha.V sekci Podrobnosti o zálohování zkontrolujte, jaká data jsou v zařízení zálohována.

Jak funguje rodinné sdílení

Informace sdílené se členy rodiny

Po připojení k rodině uvidí ostatní členové rodiny vaše jméno, fotku a e-mailovou adresu. Uvidí taky, jak velkou část sdíleného úložiště každý člen rodiny využívá. Členové rodiny neuvidí vaše fotky, videa ani jiné položky, dokud jim je přímo nenasdílíte.

Jak ukončit Google disk

Stejný postup lze provést i z počítače, stačí vlastně jen vstoupit na Disk Google, a to prostřednictvím aplikace stažené a nainstalované v počítači nebo z platformy stolního počítače, kliknout na obrázek profilu v pravém horním rohu a vybrat položku Ukončit.

Jak smazat fotky z Google ale ne z telefonu

Přečtěte si, jak odstranit zálohované fotky a videa z Fotek Google, ale ne ze zařízení.Na telefonu nebo tabletu Android spusťte aplikaci Fotky Google .Přihlaste se k účtu Google.Podržte fotku nebo video, které chcete přesunout do koše. Můžete vybrat víc položek.Nahoře klepněte na ikonu koše .