A Blockchain nemcsak a kriptovalutákról szól, és

tokenek – a gömbök nagy skálájában valósul meg. Természetesen az online

a szórakoztató ipar nem hagyhatta figyelmen kívül ezt a technológiát, ezért nem tartott sokáig

hogy a kriptovaluta játékok megjelenjenek a láthatáron.

Szeretne játszani valami igazán megragadó és érdekes dolgot? Ebben a listában összegyűjtöttük a legjobb kriptográfiai játékokat 2020-ban. Némelyikük valós lehetőséget kínál a kriptográfia megszerzésére, míg mások órákig foglalkoztatják.

A legjobb 11 kripto játék 2020-ban

# 1. Kripto hőseim

kriptohőseim

A My Crypto Heroes egy blockchain szerepjáték-harci játék, amely az Ethereum alapján készült. A játék 2018 végén érkezett Japánból, és máris a világ tranzakciós volumenének első helyévé vált.

Ebben a játékban történelmi hősöket játszol, más játékosokkal harcolsz a jutalmakért. Az ellenségek elrejtették a főhősöket és gyengébbé tették őket. A cél az, hogy visszavegye őket.

Az olyan lehetőségek mellett, mint a bónuszok összegyűjtése, a hősök kiképzése és a felszerelés fejlesztése, kereskedhet a hősökkel és a kiterjesztésekkel más játékosokkal.

# 2. Blockchain Cuties univerzum

blockchain cuties univerzum

A Blockchain Cuties Universe egy gyűjthető kriptojáték. Ott gyíkokkal, kölyökkutyákkal, cicákkal, pandákkal és más fantázia- és valódi lényekkel kell játszani. A hős hozzád tartozik, így eladhatsz, kereskedhetsz vagy akár átválthatsz kriptovalutára. Tesztelheti csípőit csatákban, fejlesztheti képességeiket, vagy fegyvereket szerezhet.

A játékot számítógéppel vagy mobiltelefonnal is játszhatja.

# 3. Eos Knight

EOS Knights játék

Ez egy játék, amelyben tárgyakat és tapasztalatokat szerezhet. Talán az egyik legjobb kriptojátéknak nevezhető az EOS platformon. A cél a rosszfiúk elleni küzdelemben való előrelépés, és ha valaki meghal, akkor újjászülethet, megőrizve a megszerzett tárgyakat. Van benne egy speciális platform, ahol árukat lehet kereskedni.

# 4. 0xUniverse

0xUniverse

Az egyik klasszikus stratégiai rejtjelező játék, az Ethereum alapú 0xUniverse lehetővé teszi a játékosok számára az űr felfedezését és a többi bolygó gyarmatosítását. Vannak olyan kozmikus testek, amelyek forrásait új rakéták létrehozására használják, ezek lehetővé teszik új bolygók meghódítását és birodalmak felépítését. A kutatók időről időre találkoznak idegen civilizációk által hagyott tárgyakkal.

# 5. MegaCryptoPolis

MegaCryptoPolis játék

Stratégiai játék egy olyan város létrehozására, amelynek alapja a földvásárlás és -gazdálkodás, amelynek kezelése alatt adókat vetnek ki. Mivel a játékosok sok tételt vásárolnak és adnak el, a játék résztvevői erőteljes ösztönzőkkel rendelkeznek a szomszédos föld megszerzésére.

Jelenleg ez a játék az ETH blokkláncon alapul

és támogatja az ERC721 tokeneket, tranzakcióinak aránya 25%. A

pillanatban a játéknak 56 kerülete és 21 ezer telke van.

# 6. Neon körzet

Neon körzet

Eredetileg a sok gyűjthető kriptográfia egyike volt

kártyajátékok, de később RPG-vé alakítva a Neon District egy blockchain játék

amely megpróbálja összekeverni az ingyenes körökön alapuló harci játékmenetet oldalkáncok és

tárgyak birtoklása Ethereum alapján.

Az akció egy zsarnoki univerzumban játszódik, ahol a játékosok

a Mainspring-kormány ellen harcolnak, karaktercsoportokat hoznak létre

amelyek az idő múlásával erősödnek.

A játék egyik fontos eleme az elemek –

fegyverek, páncélok és egyéb felszerelések, amelyeket összegyűjt és létrehoz. Továbbá,

karaktereid erősebbé válnak, megváltoztatják megjelenésüket. Amint tudsz

lásd, a játék esztétikája cyber / steampunk, ami jobban teszi

vonzó.

A Neon District a Loom hálózatot használja annak kezelésére

játékmenet, ahol a tárgyak az Ethereum törzshálózat tulajdonában vannak és kereskednek velük.

Az Unity által tervezett Neon District PC / Mac és mobil eszközökre jelenik meg

eszközök.

Idén a fejlesztők azt tervezik, hogy egy történetet folytatnak. A következő verzió interakcióba lép a játékosok között az erőfeszítések egyesítése érdekében.

# 7. Láncolatlan istenek

istenfeszített

A Gods Unchained egy Ethereum-alapú gyűjthető kártyajáték. Minden játék két játékos vagy egy játékos és egy számítógép közötti csata. A cél az, hogy nullára csökkentsd az ellenség életét azzal, hogy az isteneiket a sajátoddal ütöd meg. Mindenkinek megvan a maga istengyűjteménye, amellyel kiválaszthat egy 30 lapos paklit és megküzdhet az ellenfelével.

Minden gyűjtőkártya egy nem cserélhető token (NFT), amely az Ethereum blokkláncán alapul. Ez lehetővé teszi a játékosok számára, hogy játékalapjaikat ugyanúgy tartsák, mint kriptovalutát.

# 8. A Genesis varázslatai

Genesis varázslatok

A Spells of Genesis egy blockchain alapú kirakós játék, fantázia RPG hangulattal. Ez az egyik első Bitcoin blockchain játék. A Genesis varázslatokat az iOS és az Android, valamint a PC támogatja. A koncepció meglehetősen átlagos a kártya-kereskedelem és az árkád között. Ezt a játékot elbűvölve vetítheti vetélytársait, kalandozhat, összegyűjtheti az íróasztalt és harcolhat az ellenségeivel.

# 9. Az Ürességen túl

az ürességen túl

A Túl az ürességen című cikkben a játékosoknak egy térképet kell meghódítaniuk erőforrások megszerzésével. Ehhez olyan csatlósokat használhatnak, amelyek zavarják a többi játékost. A platform a Nexium kriptovalutát használja játékon belüli termékek vásárlásához, de a tokenek nem vásárolhatók meg magában a játékban.

Az Ethereumot egyébként az alábbi gombra kattintva vásárolhatja meg.

# 10. Hash Rush

Hash Rush játék

Míg a kriptojátékok többnyire kriptovaluta pénztárcákat használnak,

van néhány részletesebb megközelítésű projekt. Az egyik Hash

A Rush, egy háromdimenziós, valós idejű, „épít és harcol” ​​stratégiai játék PC-hez

ügyfelek. A kriptovalutát vásárló és használó felhasználók különleges jutalmat kapnak.

A Hash Rush hozzáférést kínál a cikkpiachoz is.

Ahogy a neve is sugallja, a Hash Rush valóban felülmúlja a sajátját

analógok, mert sokkal többet kínál. Például a játék egyik része az

a kriptokristályok bányászata (és kifosztása). A vezetők rangsorolásához használják őket. Ban ben

Ezenkívül a játéknak megvan a saját ERC20 tokenje, a Rush Coin és számos karakter

bőrök ERC721.

Ami valóban megkülönbözteti a Hash Rush-t a blockchain elemek tekintetében, az a grafikai minősége, amely a könnyű hozzáféréssel kombinálva nagy népszerűségnek örvendhet 2020-ban.

# 11. Reality Clash

Reality Clash

A Reality Clash egy ingyenes AR / VR (kibővített valóság /

virtuális valóság) helyalapú shooter mobil eszközökhöz. Ma ez van

iOS és Android készülékekhez egyaránt elérhető.

A helyalapú elemek akkor jelennek meg, amikor a játékosok mozognak

helyi környezetük. Azért mozognak, hogy átvegyék a különféle irányítást

pozíciók például erőforrásokkal rendelkező csomópontok. Ehhez a játékosoknak be kell lépniük

speciális harci portálok, amelyek ötvözik az AR vezérlőket és a VR vizuális effektusokat, és harcolnak

botok és igazi ellenfelek. Különböző típusú fegyverek vásárolhatók meg

és eladni, valamint ritka tárgyakat, amelyek a blokkláncon cserélhetők a

online játékpiac.

Blockchain alapú kaszinók

Szeretne kriptográfiai játékokat keresni? Akkor lehet, hogy

résidők és más online kaszinó játékok iránt. Sok a Bitcoin

kaszinók – némelyikük megbízhatónak bizonyult.

  • Bitstarz a legnépszerűbb webhely, amely különféle BTC játékokat kínál. Előnye, hogy itt 20 befektetés nélküli bónusz segítségével egyetlen befektetés nélkül nyerhet kriptovalutát.
  • Trueflip egy decentralizált blokklánc alapú Bitcoin lottó. A működési elv hasonlít a klasszikus sorsoláshoz – lottószelvényeket vásárol (ebben az esetben a kriptovaluta esetében), és áthúzza a számokat. Nagyszerű lehetőség a Bitcoin megnyerésére.
  • Firelotto egy újabb blockchain lottó. A sorsjegy csak 0,003 ETH-ba kerül, és a sorsolás nyereményalapja 100+ ETH. A nyereményalap a jegyek eladásából származó bevételből képződik + tartalmaz egy garantált alapot. A nyeremény sorsolása és a nyeremény felhalmozása a nyertesek pénztárcájába automatikus.
  • Arany tea egy inverz játék. Az újonnan regisztrált felhasználók bónuszt kapnak. A felhasználót felkérik tea termesztésére és értékesítésére. Ahhoz, hogy a teásbokor növekedni kezdhessen, pénzt kell hozzáadnia a számlájához. Különböző méretű bokrokat szedhet, tealeveleket, amelyeken különböző sebességgel nőnek. De a megkeresett pénzt csak egy bizonyos küszöb elérése után lehet felvenni. A tea növekedését fel lehet gyorsítani az Ön hivatkozási linkjén keresztül, ha azt rendszeresen követik.
  • Játék csaptelep játék és Satoshi daru gyűjteménye egyszerre. A játékok érdekesek, de meglehetősen bonyolultak. A felhalmozott Satoshi mennyisége attól függ, mennyire hatékonyak. A Game Faucet jól használható jövedelmező befektetési stratégia kidolgozására.
  • Érmék – A játék növények termesztését kínálja a gazdaságban. Bónuszokat kapnak minden nap.
  • LittleWorldOfSatoshi egy másik vadgazdaság. De ez a játék nagyon bonyolult és átgondolt. A játékosok rengeteg lehetőséget élveznek, amelyek sehol máshol nem találhatók meg.

A lényeg

Amint látja, az online kaszinó játékok óriási választéka áll rendelkezésre, kezdve az egyszerű kaszinóhelyektől, a lövöldözős játékok befejezéséig, a 3D-s akcióktól és a felfedező játékoktól. A blockchain alapján néhányan 100% -ban tisztességes játékot biztosítanak. Ezenkívül sok közülük lehetőséget ad a játékosoknak a kriptovaluta megszerzésére. Tehát, ha életében még nem keresett altkoint, ez egy remek és igazán kellemes lehetőség a kriptográfiai portfólió kitöltésére!

Changellyről